Omissa käsissä – uusi arki rakennetaan nyt

Me suomalaiset olemme oman hyvinvointimme seppiä. Juuri nyt jokaisen valinnat vaikuttavat siihen, miltä yhteinen horisonttimme näyttää. Ostamalla kotimaista ruokaa, vaatteita, tavaroita ja palveluita pidämme huolta siitä, että arkinen elämämme pyörii ja meillä on yhteistä hyvää jaettavaksi. Nyt jos koskaan on aika ottaa tulevaisuus omiin käsiin.

Avullamme uusi arki on turvallista, helppoa ja joustavaa. Aloita ottamalla käyttöösi kosketusvapaaseen maksamiseen tarvittavat työkalut. Niitä ovat mobiilisovelluksemme OP-mobiili ja Pivo, maksukorttimme sekä op.fi-palvelu. Työkalujen avulla varmistat, että saat mahdollisimman monipuoliset maksamisen palvelumme käyttöösi.

Helppoa

 

Modernit palvelumme helpottavat uutta arkeasi. Tutustu kätevään Siirto-maksuun ja talouden hallinnan uusiin palveluihimme Talouden tasapainoon ja OP Monipankkipalveluun. 

Pivo - Siirto
Siirto-maksu
Siirto-maksulla maksat kätevästi kaverillesi ja helposti verkkokaupassa pelkän puhelinnumeron avulla. Tutustu ja ota Siirto käyttöösi!
Talouden tasapaino
Paljonko sinulla kuluu rahaa pakollisiin menoihin ja hupeihin? Jääkö rahaa säästöön? Seuraa taloutesi tilaa OP-mobiilissa.
OP Monipankkipalvelu
Tarkastele toisen pankin maksutilejäsi helposti ja turvallisesti OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa.