Tervetuloa OPn asiakkaaksi

Tervetuloa kotimaisen pankin asiakkaaksi

Haluaisitko avata tilin OP:ssa tai vaihtaa pankkia kokonaan? Voit tulla OP:n asiakkaaksi helposti täyttämällä hakemuksen kotisohvallasi. Jos olet siirtämässä kaiken pankkiasiointisi OP:hen, varaa aika konttoriin ja me hoidamme pankin vaihdon puolestasi.

Miksi kannattaa olla OP:n asiakas?

  • Saat konkreettisia etuja asioinnistasi – omistaja-asiakkaillemme on kertynyt OP-bonuksia 1,7 miljardia euroa vuodesta 1999 lähtien.
  • Saat päivittäiset pankkipalvelut, rahoitus-, kiinteistönvälitys, vakuutukset sekä sijoituspalvelut saman katon alta.
  • Oma pankkisi ja muut paikalliset pankkimme Suomen laajimmassa konttoriverkostossa auttavat sinua yhdessä OP 0100 0500 puhelinpalvelun ja chat-palvelun kanssa.
  • Kun liityt omistaja-asiakkaaksi, saat rahanarvoisia etuja, hyödyt sinulle kertyvistä OP-bonuksista ja voit halutessasi osallistua pankin päätöksentekoon.
  • Pääset hoitamaan pankki- ja vakuutusasioitasi paikasta ja ajasta riippumatta, kun lataat OP-mobiilisovelluksen iPhone-, Android- ja Windows Phone -laitteeseesi.
  • Suomalaisena pankkina toimimme myös vahvasti yhteisöllisessä roolissa ja osuuspankit tukevat paikallisesti esimerkiksi urheilua, kulttuuria ja järjestöjä.

Tule OP:n asiakkaaksi verkossa

Tulet OP:n asiakkaaksi vaivattomasti, kun täytät hakemuksen verkossa. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset ainoastaan toisen pankin verkkopankkitunnukset.

Uutena asiakkaana saat käyttöösi tilin ja sekä OP:n omissa palveluissa että muissa tunnistautumista vaativissa palveluissa toimivan tunnuksen. Muut sinulle sopivat palvelut voit ottaa käyttöösi myöhemmin.

 

Vaihda pankkia OP:hen

Haluatko vaihtaa asiointisi kokonaan pankista toiseen? Pankin vaihtaminen OP:hen onnistuu, kun varaat ajan lähimpään osuuspankin konttoriin tai hoidat neuvottelun puhelimitse.

Pankkia vaihtaessasi voit allekirjoittaa valtakirjan, jolloin hoidamme pankinvaihtoon liittyvät käytännön järjestelyt puolestasi ja avaamme sinulle päivittäisessä pankkiasioinnissa tarvitsemasi palvelut. Sinun tehtäväksesi jää vain huolehtia nykyiseen verkkopankkiisi arkistoitujen tietojen tallentamisesta tai tulostamisesta.

Jotta asiakkuuden siirto sujuisi mutkitta, voit ottaa jo ensimmäiseen neuvotteluun mukaasi tiedot nykyisistä pankkipalveluistasi, kuten

  • lainojen numeroista ja summista
  • tilinumeroista
  • luottokorttien numeroista
  • vakuutuskirjoista.

Muistathan myös tarvittaessa täyttää asuntolainahakemuksen etukäteen verkossa.

Maksutilin siirtopalvelu tarjoaa sinulle tukea pankin vaihtoon liittyvissä toimenpiteissä.