Tervetuloa OPn asiakkaaksi

Tervetuloa kotimaisen pankin asiakkaaksi

Haluaisitko avata tilin OPssa tai vaihtaa pankkia kokonaan? Voit tulla OPn asiakkaaksi helposti täyttämällä hakemuksen kotisohvallasi. Jos olet siirtämässä kaiken pankkiasiointisi OPhen, varaa aika konttoriin ja me hoidamme pankin vaihdon puolestasi.

Miksi kannattaa olla OPn asiakas?

  • Saat konkreettisia etuja asioinnistasi – omistaja-asiakkaillemme on kertynyt OP-bonuksia 1,7 miljardia euroa vuodesta 1999 lähtien.
  • Saat päivittäiset pankkipalvelut, rahoitus-, kiinteistönvälitys, vakuutukset sekä sijoituspalvelut saman katon alta.
  • Oma pankkisi ja muut paikalliset pankkimme Suomen laajimmassa konttoriverkostossa auttavat sinua yhdessä OP 0100 0500 puhelinpalvelun ja chat-palvelun kanssa.
  • Kun liityt omistaja-asiakkaaksi, saat rahanarvoisia etuja, hyödyt sinulle kertyvistä OP-bonuksista ja voit halutessasi osallistua pankin päätöksentekoon.
  • Pääset hoitamaan pankki- ja vakuutusasioitasi paikasta ja ajasta riippumatta, kun lataat OP-mobiilisovelluksen iPhone-, Android- ja Windows Phone -laitteeseesi.
  • Suomalaisena pankkina toimimme myös vahvasti yhteisöllisessä roolissa ja osuuspankit tukevat paikallisesti esimerkiksi urheilua, kulttuuria ja järjestöjä.

Tule OPn asiakkaaksi verkossa

Tulet OPn asiakkaaksi vaivattomasti, kun täytät hakemuksen verkossa. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset ainoastaan toisen pankin verkkopankkitunnukset.

Uutena asiakkaana saat käyttöösi tilin ja OPn omissa palveluissa toimivat tunnukset. Muut sinulle sopivat palvelut voit ottaa käyttöösi myöhemmin.

 

Vaihda pankkia OPhen

Haluatko vaihtaa asiointisi kokonaan pankista toiseen? Pankin vaihtaminen OPhen onnistuu, kun varaat ajan lähimpään osuuspankin konttoriin tai hoidat neuvottelun puhelimitse.

Pankkia vaihtaessasi voit allekirjoittaa valtakirjan, jolloin hoidamme pankinvaihtoon liittyvät käytännön järjestelyt puolestasi ja avaamme sinulle päivittäisessä pankkiasioinnissa tarvitsemasi palvelut. Sinun tehtäväksesi jää vain huolehtia nykyiseen verkkopankkiisi arkistoitujen tietojen tallentamisesta tai tulostamisesta.

Jotta asiakkuuden siirto sujuisi mutkitta, voit ottaa jo ensimmäiseen neuvotteluun mukaasi tiedot nykyisistä pankkipalveluistasi, kuten

  • lainojen numeroista ja summista
  • tilinumeroista
  • luottokorttien numeroista
  • vakuutuskirjoista.

Muistathan myös tarvittaessa täyttää asuntolainahakemuksen etukäteen verkossa.

Maksutilin siirtopalvelu tarjoaa sinulle tukea pankin vaihtoon liittyvissä toimenpiteissä.