Omistaja-asiakkaana sinä voit vaikuttaa!

Jokilaaksojen Osuuspankki tarvitsee omistaja-asiakkaitaan mukaan vaikuttamaan. Nyt on sinun aikasi vaikuttaa äänestämällä ja lähtemällä ehdokkaaksi pankkisi edustajistoon.

Jokilaaksojen Osuuspankin edustajisto valitaan vaaleilla marraskuussa ja omistaja-asiakkaat pääsevät äänestämään. Vaaliessa voivat äänestää ne omistaja-asiakkaat, jotka ovat liittyneet Jokilaaksojen Osuuspankin omistaja-asiakkaiksi viimeistään 31.5.2022.

Haluatko vaikuttaa?

Asetu ehdolle osuuspankkisi edustajistoon. Ehdokkaaksi on mahdollista asettua verkossa tai osuuspankkisi konttorissa 25.8-14.9.2022. Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan osuuspankkisi päätöksentekoon ja pääset mukaan edistämään paikallista elinvoimaa.

Ilmoita halukkuutesi asettua ehdokkaaksi edustajiston vaaleihin. Alla olevasta linkistä pääset kyselyyn, johon voit täyttää tietosi, jotta me voimme olla sinuun yhteydessä ennen ehdolle asettumisen alkamista.

Tärkeät päivämäärät

  • Liity omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2022
  • Ehdokkaaksi ilmoittautuminen 25.8. – 14.9.2022
  • Äänestäminen 7. – 17.11.2022
  • Vaalien tulos julkistetaan 2.12.2022

Tarvitsemme edustajistoon aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa. Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaamista. Asenne ratkaisee.

Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jokainen hyvämaineinen pankin palveluja käyttävä omistaja-asiakas, joka on liittynyt Jokilaaksojen Osuuspankin omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2022 ja täyttää 18 vuotta viimeistään ehdokashankinnan aikana. 

Voit ilmoittautua ehdokkaaksi verkossa tai osuuspankkisi konttorissa 25.8-14.9.2022 välisenä aikana.

Ehdokkuutesi vahvistamiseksi tarvitaan yksi Jokilaaksojen Osuuspankin omistaja-asiakas, joka täyttää ja allekirjoittaa kannatusilmoituksen. 

Huomioitahan, että ehdokkaaksi eivät voi asettua osuuspankin palveluksessa olevat henkilöt eivätkä sen hallituksen tai hallintoneuvoston jäsenet.

Edustajiston vaalien äänestäminen tapahtuu 7. – 17.11.2022. Ennen vaalien alkamista jokainen omistaja-asiakas saa tiedon äänioikeudestaan sähköisesti op.fi-palvelussa sekä OP-mobiilissa tai postitse kirjeenä.

Äänioikeus on kaikilla Jokilaaksojen Osuuspankin omistaja-asiakkaille, jotka ovat liittyneet omistaja-asiakkaiksi viimeistään 31.5.2022.

Toivomme, että näissä vaaleissa mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme antaisi oman äänensä kuulua.

Suomi ja me suomalaiset olemme tiukoissa paikoissa lujaa tekoa. Kun moni asia on ollut monimutkaista ja vaikeaa, meiltä on löytynyt kykyä puhaltaa yhteen Suomeen. Nousta kokoamme suuremmaksi ja nähdä meissä piilevä hyvä. 

Me OP Ryhmässä haluamme edistää elämänrikkauden perustuksia: koko Suomen taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. OP:lle yhteisestä tulevaisuudesta välittäminen on pysyvä normaali. Yhdessä kahden miljoonan omistaja-asiakkaamme kanssa meissä on voimaa vastuun kantajiksi ja tekijöiksi.

Osuuspankkisi omistaja-asiakkaiden keskuudestaan valitsema edustajisto hyväksyy muun muassa osuuspankin tilinpäätöksen ja tekee merkittävimmät pankin toimintaa koskevat päätökset. Edustajisto kokoontuu sääntömääräisesti kerran vuodessa.

Edustajiston jäsenenä pääset osallistumaan kokousten lisäksi erilaisiin koulutuksiin ja pääset luomaan uusia verkostoja. Edustajistossa saat tietoa ja kokemusta, josta on hyötyä muillakin elämänaloilla. Pankin hallinnossa voit myös vaikuttaa alueellisen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämiseen.