Kaikki hyvä on parasta jaettuna

Kaikki hyvä on parasta jaettuna -äänestys 31.5. saakka

Omistaja-asiakas: anna äänesi ja olet mukana päättämässä, mitkä yhdistykset tai yhteisöt saavat tukea!

Tuemme vuosittain alueemme menestystä ja hyvinvointia jakamalla yhteensä 100 000 euroa kymenlaaksolaisille yhdistyksille ja yhteisöille, jotka tekevät vaikuttavia tekoja yhteisömme hyväksi.
 
Tukemme on jaettu kolmeen osaan:
 
  • Sponsoroinnilla vaikuttavuutta paikalliseen urheilu-, kulttuuri- ja vapaaehtoistoimintaan
  • Hippo-tapahtumat kannustavat liikkumaan
  • Kaikki hyvä on parasta jaettuna -haku yhdistyksille ja yhteisöille
Kaikki hyvä on parasta jaettuna -tukea haki tänä vuonna yhteensä 54 kymenlaaksolaista yhdistystä tai yhteisöä, joiden toiminta
 
  • tukee alueellista elinvoimaisuutta tai
  • edistää terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia
Valitsimme kaikista hakemuksista 25, joista sinä voit omistaja-asiakkaana olla valitsemassa kolmea tuen saajaa, jotka saavat äänimäärien mukaan:
 
  • 7 000 euroa
  • 5 000 euroa
  • 3 000 euroa

Tutustu hakijoihin ja suunnitelmiin tuen käyttötarkoituksesta alta ja anna äänesi omistaja-asiakasyhteisössä 31.5.2020 mennessä!

#parastajaettuna #unelmapankki

Mikä on omistaja-asiakasyhteisö?

Omistaja-asiakasyhteisö on omistaja-asiakkaiden uudenlainen, digitaalinen vaikuttamiskanava. Kutsumme yhteisöön rekisteröityneitä omistaja-asiakkaita vaikuttamaan pankin toimintaan erilaisten tehtävien ja kyselyiden kautta muutamia kertoja vuodessa. Omistaja-asiakasyhteisöön voivat rekisteröityä kaikki omistaja-asiakkaat ja sen käyttöä varten tarvitaan ainoastaan toimiva sähköpostiosoite sekä verkkoyhteys.

Tule omistaja-asiakkaaksi!

Osuuspankin omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia, saat alennuksia pankki- ja vakuutuspalveluista ja pääset hyödyntämään sekä paikallisia kumppanietuja että kaikille omistaja-asiakkaille suunnattuja, valtakunnallisia etuja ympäri Suomen.

Liittymisen yhteydessä maksat kertasijoituksena 100 euron jäsenosuusmaksun, muita maksuja ei ole. Ja jos joskus päätät luopua omistaja-asiakkuudestasi, saat jäsenosuusmaksun kokonaan takaisin.

Aakoo-Juniorit ry on Kouvolan Inkeroisissa toimiva jääkiekon junioritoimintaan erikoistunut seura, jonka joukkueissa pelaa 4-20 -vuotiaita lapsia ja nuoria. Tavoitteena on tarjota pelaajille osaavaa valmennusta sekä turvalliset ja toimivat harrastusolosuhteet, mutta samalla pitää harrastusmaksut mahdollisimman edullisina.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Tukea haetaan kasvaviin liikuntatilamaksuihin ja harjoitusvälineiden hankintaan. Tuen avulla pyritään pitämään jääkiekkoharrastus edelleen edullisena ja mahdollisimman monen lapsen ja nuoren ulottuvissa. Pyrimme myös päivittämään harjoitusvälineistöämme ensi kaudelle, jolloin pystyisimme monipuolistamaan harjoitteluamme.

Eläkeliiton Kymenlaakson piiri toimii yhdyssiteenä paikallisyhdistysten ja liiton välillä. Piiriin kuuluu yhteensä 11 yhdistystä, joiden henkilöjäsenmäärä on noin 4 700.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Tykkimäen huvipuistossa pidettävän virike- ja liikuntapäivän osanottajien sekä yhteiskuljetusten kuluihin. Tapahtumaan voivat osallistua isovanhemmat ja lastenlapset yhdessä ja se toteuttaa Eläkeliiton 50-vuotisjuhlavuoden teemaa ”sukupolvien ketjussa”.

Yhdistyksen jäsenet ovat lapsia, nuoria ja aikuisia vammaisia sekä heidän omaisiaan. Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota jäsenilleen erilaisia toimintamuotoja harrastaa, retkeillä, matkustaa, olla yhdessä ja virkistäytyä.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Tuen avulla yhdistys pystyisi tarjoamaan jäsenilleen lippuja erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi teatteriin, konsertteihin tai urheilutapahtumiin. Yhdistys kustantaa matkoille kuljetuksen, mikä on kallista, koska mukana on useampia pyörätuolilla liikkuvia ja pyörätuoli vie inva-autosta 2 paikkaa.

Yhdistys toimii Haminan, Virojoen ja Meihikkälän alueella. Perustoimintaa on työttömien auttaminen eri tavoin, mm. neuvonta työttömyyden eri vaiheissa. Yhdistys työllistää vuosittain noin 100 henkeä pääasiassa palkkatuen, työkokeilun ja kuntouttavan työtoiminnan avulla.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Haemme tukea yhdistyksen perustoiminnan tukemiseen. Yhdistyksen toimipisteitä ovat Haminan sairaalan kanttiini, Haminan kirjaston kahvio ja Kulmakiven ruokala. Painotus on työllistämisessä, minkä vuoksi toimipisteiden tuotteet ovat edullisia kaikille asiakkaille. Yhdistys toimii toiminnan tuotoilla ja Haminan kaupungin avustuksilla.

FC KTP on jalkapallon erikoisseura.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Miesten ja naisten joukkueiden sekä junioreiden toiminnan tukemiseen.

Hamina Kotka Titaanit pelaa kilpajääkiekkoa Suomi-sarjassa ja tulevaisuuden suunitelmissa on nousta Mestikseen ja sen myötä innostaa nuoria haminalaisia ja kotkalaisia jääurheilun pariin. Yhdistys toimii pääsääntöisesti talkoovoimin valmennusta lukuun ottamatta.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Tarvitsemme tukea laadukkaaseen valmennukseen niin kilpajoukkueelle kuin samalla lapsillekin sekä jäämaksujen osittaiseen kattamiseen.

Yhdistys toimii Haminassa lasten ja nuorten musiikkiharrastuksen tukemisessa ja ohjauksessa, melontatoiminnan toteuttajana lähinnä perheille ja järjestää melonta- ja luontokuvausleirejä perheille mahdollisuuksien mukaan. Toiminta on osallistujille maksutonta eivätkä toiminnasta vastuussa olevat saa työstään palkkaa.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Haemme tukea nuorten bändikerhon soitinhankintoihin, melontakaluston hankintaan ja leirien vuokrakuluihin.

Sulkapallon kilpa- ja harrasteseura, jossa valmennuksessa keskitytään junioreihin. Juniorivalmennuksesta vastaavat eivät saa korvausta, vaan seurassa toimitaan puhtaasti talkoohengessä. Harrastajat ja kuntopelaajat ovat tärkeä ryhmä, joille tarjotaan liikunnallista harrastusta ikään katsomatta.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Seuran juniorityöhön sekä kunto-/harrastesulkapallotoimintaan. Pallojen hankinta suuri menoerä, sillä niitä kuluu paljon harjoituksissa emmekä veloita niistä junioreita. Lisäksi voisimme hankkia mailoja, joita juniorit voisivat testata ennen kuin hankkivat oman mailan. Tämän lisäksi haemme tukea ns. "kondis" eli kuntosulkapalloryhmälle. Saisimme ihmisiä pysymään liikunnallisen harrastuksen parissa ikään katsomatta. Terveysvaikutukset olisivat laajat ja lajihan on myös hyvin sosiaalinen.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea Kotkan seudulla asuvien maahanmuuttajien kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan, vaikuttaa positiivisesti maahanmuuttajien ja kantaväestön väliseen vuorovaikutukseen, etniseen ilmapiiriin ja suvaitsevaisuuteen sekä edistää maahanmuuttajatyötä tekevien eri tahojen verkostoitumista. Yhdistys edistää liikunta- ja kulttuuritoimintaa kantaväestön ja maahanmuuttajien välillä.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Joulumaa-tapahtumakokonaisuuteen. Arkisin tarjotaan päiväkodeille ja kouluille mm. tunturijumppaa, askartelu-, herkku-, liikunta- ja draamapajat ja satumaa-kuvauspiste. Viikonloppuisin on kaikille avointa, koko perheen toimintaa sisällä sekä ulkona, mm. kotieläimiä, keppihevosrata, joulukorttipaja, kasvomaalausta, nukketeatteria ja joulupukin vastaanotto.

Kotkan Kiri on vuonna 1935 perustettu yleisseura, jolla on aktiivista toimintaa joukkuevoimistelussa, jalkapallossa ja jääkiekossa.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Yhdistyksemme hakee tukea junioritoiminnan kehittämiseen. Tavoitteemme on, että valmentajat ja nuoret pääsevät koulutuksiin, josta voivat jakaa osaamistaan apuvalmentajan, valmentajan tai kummivoimistelijan roolissa. Toinen kohde on vähävaraisten perheiden tukeminen. Jaamme aktiivisesti stipendejä perheille, jotta lapsen harrastus voi jatkua huolimatta perheen tilanteesta. On tärkeää, että lapset ja nuoret voivat harrastaa ja kilpailla niin pitkään kuin haluavat, ilman että lopettamispäätös johtuu perheen varallisuudesta.

Kotkan PeLa on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka avustaa vähävaraisia kotkalaisia lapsiperheitä, mm. harrasteavustuksin, 2. asteen opintoavustuksin ja jouluavustuksin. Kaikki työ tehdään vapaaehtoisten voimin.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Alle 18-vuotiaiden harrasteavustuksiin.

Aktiivinen seura, joka omistaa Suomen Ratsastajainliiton hyväksymän ja valvoman ratsastuskoulun. Koulun toimintaperiaatteena on tarjota monipuolista opetusta eri ratsastuksen lajeissa eri ikä- ja tasoryhmille. Myös näkö- ja liikuntarajoitteiset on huomioitu toiminnassa ja seuran hevoset auttavat ratsastusterapiassa.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Haemme tukea järjestääksemme monipuolista tarjontaa kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille poikkeusolojen aikana. Olemme joutuneet pienentämään ryhmäkokojamme sekä keskeyttämään kilpailujen järjestämisen. Nuorisotoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi haemme tukea uusien heppakerho-ohjaajien kouluttamiseen. Suuren suosion saavuttaneelle hevoskuvaamataidon peruskurssille on luvassa jatkokurssi. Olemme myös suunnitelleet esim. keppihevosten valmistuskurssia tukemaan kepparikerhoa, joka tallilla jo järjestetään. Syksyllä pyrimme järjestämään sekä ratsastajille että ratsastavien lasten vanhemmille oheisliikuntaryhmiä. Henkilökunnan työhyvinvoinnin turvaamiseksi järjestämme luentoja työergonomiasta.

Kouvolan Latu on noin 1 400 jäsenen yhdistys, johon kuuluu myös paljon lapsijäseniä perhejäsenyyden muodossa. Tärkeimmät toimintamuodot ovat maastohiihto, patikointi, sauvakävely, luontoretkeily, lentopallo, pyöräily, melonta ja muu luonnossa tapahtuva toiminta. Kouvolan ladulla on tukikohtana Latupirtti, jossa käy vuosittain noin 2 000 kävijää. 

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Lasten ja nuorten Metsämörri-, hiihtokoulu- ja Hämärähommia-tapahtumiin, pelastuspalvelutoiminnan hälytysryhmän huomioliivien hankintaan sekä Latupirtilin frisbeegolf-radan kehittämiseen.

Tempon tavoitteena on laadukkaan kuntoliikunnan järjestäminen aikuisille sekä liikunnan ilon ja elinikäisen liikunnallisen elämäntavan kipinän sytyttäminen lapsille ja nuorille. Toiminta on vastuullista ja kaikille avointa. Tempolla on yhteensä yli 600 jäsentä ja liikuntaryhmiä vuosittain noin 50. Tempo liikuttaa jäseniään yhteensä yli 1 500 tuntia vuoden aikana ja työllistää yli 30 henkilöä.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Haemme tukea kaikille avoimeen ja maksuttomaan aikuisten viikottaiseen ryhmäliikuntatuntiin, johon voivat osallistua myös muut kuin seuran jäsenet, sekä mielenterveyskuntoutujat ja kehitysvammaiset. Tarjoamalla ilmaisen tunnin edistämme asukkaiden terveyttä riippumatta heidän varallisuudestaan. Tunnin sisältö suunnitellaan niin, että se on monipuolinen ja eri taito- ja kuntotasoille sopiva. Tukimäärän mahdollistaessa osa Tempon perheliikuntatunneista voidaan järjestää maksuttomina Hippo-perheliikuntatunteina, jolloin tarjotaan mahdollisimman matala kynnys koko perheen yhteisiin ohjattuihin liikuntahetkiin, joissa opetellaan motorisia perustaitoja ja ryhmässä tekemistä. Tunnilla samassa elämäntilanteessa olevat perheet voivat tutustua toisiinsa ja saada vertaistukea.

Kouvolan Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaille tarkoitettu yhdistys, joka on suunnattu heille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä, kouluttamisesta, kouluttautumisesta, johtajuustaidoista sekä verkostoitumisesta. Yhdistyksen yksi toimintaperuste on tehdä yhteiskuntaan vaikuttavia projekteja.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Kouvolan Nuorkauppakamari toteuttaa kaikille kouvolalaisille esikoululaisille jaettavan Puuhakirjan, jossa tavoitteena on iloisen ajanvietteen lisäksi tehdä lapsille tutuksi kotikaupunkiamme ja sen yhteisöjä ja yrityksiä sekä niissä tapahtuvaa toimintaa ja erilaisia työtehtäviä. Puuhakirja on tarkoitus jakaa jokaiselle kouvolalaiselle esikoululaiselle jouluna 2020. Lasten lisäksi koko perhe voi yhdessä osallistua puuhatehtävien tekemiseen. Puuhakirja on mielenkiintoinen ja kiva kirjanen eskarilaisille hieman erilaisen kevään jälkeen. Puuhakirjan tekemisestä he saisivat mielekästä puuhaa joululoman ajaksi.

Kouvolan seudun seurakoirakerho ry järjestää jäsenilleen agility-, tottelevaisuus-, rally-toko- ja näyttelykoulutusta sekä useita virallisia ja epävirallisia kilpailuita agilityssä, tokossa ja rally-tokossa. Uutena toimintana on syksyllä 2019 alkanut nuorisotoiminta.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Nuorten kanssa toimimiseen ja heille toiminnan mahdollistamiseen oman koiran kanssa tai ilman omaa koiraa. Näemme nuorten tukemisen ja harrastamisen mahdollistamisen todella tärkeänä ja haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden kokeilla erilaisia harrastamisen muotoja koiran kanssa (eri lajit, eri rodut). Tuen avulla on tarkoitus saada syksyllä 2020 nuorisotoiminnan ryhmä toimimaan kouluttajan vetämänä kerran viikossa noin neljän kuukauden ajaksi. Ryhmässä harjoitellaan sosiaalisia taitoja ihan toisia ihmisiä kohtaan, erilaisia harrastuslajeja koiran kanssa (omaa koiraa ei tarvita) ja tehdään tutustumiskäyntejä erilaisiin koiriin liittyviin yrityksiin ja työpaikkoihin (esim. eläinlääkäri, hieroja, eläinkauppa).

Kouvolan suunnistajat on vuonna 2010 perustettu suunnistuksen erikoisseura, johon yhdistettiin KouRa:n ja SipRa:n toiminta. Seurassa on 425 jäsentä ja laaja harrastajajoukko. Viiden viimeisen vuoden aikana seurassa on saavutettu 34 EM- ja MM-mitalia sekä 171 SM-mitalia. Kaupungin viime vuoden palkittujen urheilijoiden joukossa oli 10 KS:n suunnistajaa.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Karttojen piirtäminen, painatus ja maksut. Lasten ja nuorten kilpailut, järjestelyt ja palkinnot. Hippo-suunnistukset.

Kouvolan Teatteri on Pohjois-Kymenlaakson ainoa ammattiteatteri, joka tuottaa 5-6 ensi-iltaa vuodessa. Varsinaisen näytelmätoiminnan lisäksi teatteri tekee yhä enemmän yleisötyötä syventääkseen suhdettaan kaikenikäiseen asiakaskuntaan.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Haluamme tarjota omista-asiakkaille etuhintaisia lippuja yhden naisen näytelmäämme Anjan lähes erinomainen elämä. Esko-Pekka Tiitisen kirjoittamassa elämänmakuisessa teoksessa Pohjois-Karjalan maaseudulla asuva Anja puhua posottaa elämänsä parhaat hetket siskon tuomalle kasettinauhurille. Ihastumiset, rakastumiset, erot ja uuden elämän syntymä ovat aiheita, jotka koskettavat monia eri kohderyhmiä. Tuen avulla näytelmäpätkien esittäminen ikäihmisten ja erityisryhmien palveluyksiköissä voisi myös olla mahdollista.

Yhdistyksen tavoitteena on edistää ja kehittää vapaaehtoistoimintaa, jolla pyritään edistämään apua tarvitsevien ihmisten sosiaalisen elämän toteutumista, estämään syrjäytymistä ja tukemaan itsenäistä kotona asumista.

Yhdistys hallinnoi, organisoi ja toteuttaa toimitila Etapissa toimivien yhdistysten kanssa yhteistyössä mm. vapaaehtoistoimintaa, työvoimahallinnollisin keinoin toteutettavaa työllistämistoimintaa, erilaisia kehittämishankkeita, järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia asiakkaiden sosiaalisen verkostoitumisen, kanssakäymisen ja oman elämän hallinnan tukemiseksi sekä syrjäytymisen ehkäisemiseksi.
Vapaaehtoiset tekivät viime vuonna 1 046 työtuntia erilaisissa auttamistehtävissä. Yhdistys järjesti 186 tapahtumaa, joissa kävijöitä oli 7 712.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Vanhuusväestön virkistystoimintaan: teatteri/konsertit ja virkistyspäivä.

Yhdistys toimii sotaveteraanien ja heidän puolisoiden sekä leskien tukijärjestönä ja järjestää retkiä sekä virkistystapahtumia kaikille jäsenille.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Virkistyspäivä Kymenlaakson Opistolla perjantaina 14.8.2020. Ohjelmassa tunnin konsertti, ruokailu ja kilpailuja. Päivän tilaisuuteen osallistuu Kymenlaakson alueelta veteraaneja, puolisoita, leskiä ja tukihenkilöitä yhteensä noin 200.

Kotkan ja Pyhtään alueella toimiva suunnistuksen erikoisseura. Painopistealue nuorisotoiminnassa ja aikuisten kuntorastien järjestämisessä. Kilpailuissa päälajeina suunnistus ja hiihtosuunnistus.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Lasten ja Nuorten suunnistuskoulun, leiritoiminnan, harjoitusten sekä kilpailutoiminnan mahdollistamiseen. Esimerkiksi Nuorten rasticup -kilpailun järjestämisen kuluihin. Seuran arvona on, että nuoren harrastaminen ei jäisi kiinni rahasta.

Vuonna 1985 perustettu yhdistys toteuttaa kotiseutu- ja kylätoimintaa eteläisessä Kouvolassa Mämmälän maakirjakylän ja Sippolan Marinkylän alueella.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Korjärven uimalan ylläpitoon ja alueen kehittämiseen. Kaupunki on antanut uimalan alueen hallintaamme 30 vuodeksi. Rahaa kuluu mm. kulkuväylien sorastukseen, pukukoppi- ja puucee-rakennusten kunnossapitoon, jätehuoltoon, lastenaltaan aurinkoenergialla toimivan pumppauslaitteiston ylläpitoon ja korjauksiin sekä vuosittain tarvittaviin vesinäyte- ja muihin tarkastuksiin uintikauden aikana.

Yhdistyksen lajit ovat jääkiekko (KooKoo Juniorit) ja taitoluistelu (KooKoo Jäätaiturit). Tarkoituksena on edistää liikuntaa ja muuta siihen liittyvää kansalaistoimintaa seurojen toiminta-alueilla siten, että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua tai liikuntaan liittyvää yhdistystoimintaa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Haluamme, että jokaiselle lapselle ja nuorelle löytyy sopiva tapa harrastaa ja hankkia elämyksiä jääurheilun parissa. Yhtenä toimintamme ajatuksena ja johtavana tekijänä onkin yhteiskuntavastuu, syrjäytymisen ehkäiseminen ja liikkeen lisääminen, sekä fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisääminen. Haemme tukea iltapäiväkerhojen sekä luistelu- että kiekkokoulujen ohjaajien kustannuksiin.

Tarjoamme kouvolalaisille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa, eri ikäluokille, tytöille ja pojille. Tavoitteemme on olla laadukas seura, joka kasvattaa menestyviä pelaajia kaikille sarjatasoille ja synnyttää harrastajilleen elinikäisen kiinnostuksen kohteen. Pyrimme yhteisössä aktivoimaan perheitä, harrastajia, seuratoimijoita ja kannattajia. Sudet Jalkapallo on näkyvä osa kouvolalaista liikuntakenttää ja jalkapallon lajiperhettä. Perhefutis- ja pallokerhotoiminnalla tavoitamme myös nuorimmat lapset perheineen.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Haluamme auttaa Kouvolan seniori-ikäisiä asukkaita pysymään kunnossa, edistää kotona pärjäämistä, lisäämään aktiivisuutta ja saamaan iloa arkeen yhteisöllisyyden kautta. Järjestämme elokuusta 2020 alkaen puolen vuoden ajan kerran kuussa kaikille kouvolalaisille yli 70-vuotiaille tarkoitetun tapahtuman nimeltä ”Sudet liikuttaa - Seniorit liikkeelle hyvässä laumassa”. Tapahtuman aikana aktivoimme senioreita liikkumaan yksin ja yhdessä monin eri tavoin ja ohjatusti sekä annamme ohjeet kotijumppaa varten. Ja tietysti tarjoamme kaikille iltapäiväkahvit hauskan bingon parissa. Osallistuminen tapahtumiin on senioreille maksutonta. Toiminnan aloitusta siirretään eteenpäin, jos korona-rajoitukset sitä edellyttävät.

Meille Susissa on tärkeää lisätä yhteisöllisyyttä Kouvolassa ja tuoda yhteen alueen seniorit ja juniorit. Samalla haluamme tarjota turvallisen sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävän matalan kynnyksen periaatteella toimivan tapahtumasarjan seniori-ikäiselle väestöllemme. Pienikin määrä lisää liikuntaa edesauttaa senioreiden kotona pärjäämistä ja elämän laadun paranemista. Haluamme myös kartoittaa seniori-ikäisten haluja ja mahdollisuuksia tulla mukaan Susien seuratoimintaan, esim. erilaisiin tapahtumiin.

Seura tarjoaa kaiken ikäisille mahdollisuuden harrastaa salibandyä niin kilpa- kuin harrastepuolella.

Mihin tarkoitukseen haette tukea?

Haemme tukea harrastetoiminnan ylläpitoon. Haluamme tarjota kaiken ikäisille mahdollisuuden harrastaa salibandyä myös ilman kilpailullista tavoitetta. Ryhmiä on niin lapsille kuin aikuisillekin.