Missä ja miten sinä haluat asua tulevaisuudessa?

Lisää neliöitä, aikuisille työhuoneet ja lapsille oma piha ulkoleikkejä varten? Olemme apunasi kaikkiin asumisen palveluihin liittyen. Tarjoamme käyttöösi turvalliset digitaaliset vaihtoehdot eri vaiheisiin matkalla uuteen kotiisi.

Millainen asuntolaina?

Opastamme sinua, miten voit varautua asuntolainasi korkojen nousun sekä elämän eri muutoksiin. Voimme käydä lainaneuvottelut turvallisesti myös verkkoneuvotteluna.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin ja muihin pankkimme asiantuntijoihin. Löydät kaikki Kankaanpään, Porin ja Rauman asiantuntijoiden yhteystiedot op.fi/lansi-suomi/soitasuoraan -sivulta. 
 
Kankaanpää
Reija Kovamäki
Asiakkuusasiantuntija
050 302 0350
reija.kovamaki ( a ) op.fi
Pori
Jutta Männistö
Asiakkuuspäällikkö
044 714 1411
jutta.mannisto ( a ) op.fi
Rauma
Satu Pihlajamäki
Asiakkuusasiantuntija
050 568 5576
satu.pihlajamaki ( a ) op.fi

Asuntolainan myöntää Länsi-Suomen Osuuspankki.

Mitä sinulle kuuluu?

OP Koti Länsi-Suomi on paikallinen ja ammattitaitoinen asumisen asiantuntija. Hoidamme asuntoesittelyt turvallisesti yksityisnäyttöinä.

Meillä on jo hyvin kokemusta sähköisistä asuntokaupoista eli miten voit hoitaa asuntokaupan pankkitunnustesi avulla, vaikka kotisohvalta tai työmatkalta.

OP Koti Länsi-Suomen Kankaanpään, Porin, Rauman ja Euran ammattilaisilta hoituvat niin asuntokaupat, metsä- ja maatilakaupat kuin myös asuntojen vuokraamiseen liittyvät asiat.
Kaikki paikalliset OP Kodin asiantuntijat ovat sinua varten.

Ota yhteyttä OP Kodin asiantuntijaan 

Pori
Miia Kivero
kiinteistönvälittäjä YKV, LKV
044 971 1273
miia.kivero ( a ) op.fi

Kankaanpää
Tero Vaahtio
kiinteistönvälittäjä LKV
0440 158 555
tero.vaahtio ( a ) op.fi

Rauma
Marko Aalto
myyntipäällikkö, LKV
044 731 7411
marko.o.aalto ( a ) op.fi

Eura
Antero Nieminen
kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
044 542 5387
antero.nieminen@op.fi

Asunnot välittää OP Koti Länsi-Suomi.

Asuntokaupat digitaalisesti

Tarjoamme myös mahdollisuuden digitaaliseen asuntokauppaan. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä hyväksyvät kauppakirjan pankkitunnuksilla.

Omistaja-asiakkaalle etua

Tutustu omistaja-asiakkaan etuihin ja käytä ne hyödyksesi. Omistajana sinulle kertyy OP-bonuksia, joilla voit myös maksaa pankkipalveluita sekä vakuutusmaksuja. Tarjolla on myös hyviä kumppanietuja niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.