Tytot puhaltaa saippuakuplia

Paikalliset edut OP Pohjois-Hämeen omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi valtakunnallisista kumppanieduista sekä paikallisista eduista OP Pohjois-Hämeen seudulla.

Omistaja-asiakkaana lasket Sappeella torstaina 18.3. ja 25.3. edullisemmin. Päiväliput aikuiselle hintaan 25€ ja lapsille (6-11v.) 20€, välinevuokraukset hintaan 25€ ja lapsille hintaan 20€.
 
Lunasta etu suoraan OP-mobiilista.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takapaksista salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia. Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.

Omistaja-asiakkaalle ja seuralaiselle 6 euron alennus perushintaisen lipun hinnasta. Lippujen lunastus Komediateatterin lipputoimistosta OP-mobiilin etunäkymää näyttämällä. Liput voi varata puhelimitse, 0207 288 388 tai sähköpostitse liput@komediateatteri.fi.