Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaku

Vuoden 2023 lahjoitushaussa haetaan kohteita etenkin lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Hakuaika on päättynyt 14.5. Lahjoitusten saajat julkaistaan kesäkuussa.

OP Pohjois-Savo myöntää vuonna 2023 Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksia enintään 20 000 eurolla.

Etsimme tänä vuonna erityisesti lahjoituskohteita pohjoissavolaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Omistaja-asiakkaamme kertoivat syksyllä 2022 OP Ryhmän Kaikkien aikojen tekoja -kyselyssä toiveensa, että lasten ja nuorten liikkumisen, harrastustoiminnan, koulutuksen ja työllistymisen edistäminen tulee näkyvä enemmän pankin vastuullisuusteoissa. OP Pohjois-Savo tulee lasten ja nuorten hyvinvointia toimialueellaan tänä vuonna noin 300 000 eurolla, ja Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaku on osa tätä.

  • Hakuaika 19.4.-14.5.2023.
  • Lahjoitusta voi hakea pankin toimialueella toimiva yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö. Pankin toimialue: Iisalmi, Kaavi, Kuopio (sis. Juankoski, Karttula ja Nilsiä), Leppävirta, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus tai Varpaisjärvi.  
  • Lahjoitusta ei voida myöntää yksilölle eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.
  • Lahjoituksen hakijan ei tarvitse olla pankin asiakas. Lahjoituksia myönnettäessä huomioidaan aiemmat yhdistyksen pankilta saamat lahjoitukset.
  • Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.
  • Lahjoitusten tavoitteena on tuottaa hyvää laajasti koko pankin toimialueella.
  • OP Pohjois-Savon hallitus tekee päätökset toukokuun lopussa. Saajat julkaistaan kesäkuussa ja lahjoitussummat maksetaan saajien tileille kesäkuun aikana.

 

Lahjoitushaku lyhyesti

OP Pohjois-Savo myöntää vuosittain lahjoitusvaroja haettavaksi, ja niitä voi hakea paikallinen, pankin toimialueella toimiva, yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö. Huomioithan, että lahjoitusta ei voida myöntää yksilölle eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille. Lahjoituksia myönnettäessä huomioidaan aiemmat yhdistyksen pankilta saamat lahjoitukset. Pankin hallitus tekee päätökset lahjoituksista.

Hakijan tulee toimia pankin toimialueella: Iisalmi, Kaavi, Kuopio (sis. Juankoski, Karttula ja Nilsiä), Leppävirta, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus tai Varpaisjärvi. Lahjoitusten tavoitteena on tuottaa hyvää laajasti koko pankin toimialueella.


Pankin arvot ohjaavat myös lahjoitustoimintaa

Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankkimme arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Lahjoitukset ovat osa pankin vastuullisuutta ja yhteisöllistä toimintaa. Haluamme lahjoituksilla tuottaa hyvää laajasti koko pankin toimialueella.

Tutustu edellisvuosien lahjoituksiin

Teemme yhdessä hyvää -lahjoitukset 2022

Teemme yhdessä hyvää -lahjoitukset 2021

Teemme yhdessä hyvää -lahjoitukset 2020