Teemme yhdessä hyvää -lahjoitukset 2020

Lahjoitusten haku on päättynyt. Tiedotamme lahjoitusten saajat tammikuussa 2021

OP Pohjois-Savo myöntää tänä vuonna Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksia yhteensä 15 000 eurolla.

Lahjoitusten hakuaika on 1.-30.11.2020, ja niitä voivat hakea paikallinen, pankin toimialueella toimiva, yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija.

Hakijan tulee toimia pankin toimialueella: Iisalmi, Kaavi, Kuopio (sis. Juankoski, Karttula ja Nilsiä), Leppävirta, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus tai Varpaisjärvi. Lahjoitusta voi hakea myös aiempina vuosina pankilta lahjoituksia saaneet tahot. Huomioithan, että lahjoitusta ei voida myöntää yksilölle eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.

Pankin arvot ohjaavat myös lahjoitustoimintaa

Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankkimme arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Täytä hakemus huolellisesti sekä kerro lahjoituksen käyttökohde ja perustelut, ne vaikuttavat päätökseen. OP Pohjois-Savon hallitus tekee päätökset lahjoituksista joulukuussa. Saajat julkaistaan tammikuussa 2021 ja lahjoitussummat maksetaan saajien tileille tammikuun 2021 aikana.

Lahjoitukset ovat osa pankin vastuullisuutta ja yhteisöllistä toimintaa. Haluamme lahjoituksilla tuottaa hyvää laajasti koko pankin toimialueella.