golf

Kilpailuta asuntolainasi

Koska olet viimeksi kilpailuttanut asuntolainasi? Pyydä meiltä lainatarjous - se ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Huolehdimme halutessasi myös pankin vaihdosta puolestasi.

Onko mielessäsi uuden tai vanhan asuntolainan kilpailutus? Kilpailuttaminen on hyvä tapa vertailla eri pankkien asuntolainoja. Halvin lainatarjous ei kuitenkaan välttämättä ole aina itselle paras vaihtoehto. Kun kilpailutat asuntolainan, tee lainavertailu huolella. Selvitä lainan todellisen vuosikoron lisäksi esimerkiksi se, mitä muita palveluita lainatarjouksen antanut pankki voisi tarjota, jos siirrät asiakkuutesi. Asiakkuudensiirto hoituu kauttamme helposti ja maksuttomasti.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat hyötyjä läpi elämän ja etuja elämäsi tärkeimpiin asioihin. Omistaja-asiakkaana saat lainoistasi OP-bonuksia. Asuntolainan ottajalle bonushyöty on usein tuntuva – bonuksia voi kertyä jopa satasia vuodessa. Niillä kuitataan lainanhoitokuluja ja muita pankki- ja vakuutusmaksuja.

Asuntolainan kilpailutuksesta pääset lukemaan täältä. 

Lainojen kilpailutus aloitetaan tekemällä lainahakemus. Hakemuksen tehtyäsi, me olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Lainatarjouksen voit pyytää myös toisen pankin tunnuksilla. Lainahakemuksen pääset täyttämään täältä.

OP Vakka-Auranmaa on alueensa osaava, täyden palvelun pankki

OP Vakka-Auranmaa on alueensa osaava, täyden palvelun pankki, jonka toiminnassa korostuu ihmisläheisyys. Palvelemme kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden lisäksi toimialueemme kolmessa konttorissa Aurassa, Mynämäessä sekä Nousiaisissa.

Tarjoamme henkilöasiakkaille kattavat palvelut päivittäisiin pankkiasioihin ja lainoihin, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä lainopillisiin palveluihin. Yritysasiakkaille sekä maa- ja metsätalousasiakkaille tarjoamme kaikki yrityksen ja yrittäjän pankkipalvelut, rahoituksen, maksuliike- ja kassanhallintapalvelut sekä sijoituspalvelut. Kattomme alta löytyy myös asiantuntevat OP Kodin välittäjäpalvelut. Lisäksi Pohjola Vakuutuksen edustajat tarjoavat vakuutuspalvelut koko toimialueellamme asiakkaidemme arjen turvaamiseksi.

Paikallisena pankkina olemme lähellä sinua kaikissa elämäsi tilanteissa. Haluamme kohdata sinut missä ja milloin sinulle sopii – konttoreissamme, mobiilissa, verkossa tai puhelimessa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tervetuloa asiakkaaksemme!