Nainen haaveilee

Haaveiletko uudesta asunnosta tai onko sinulle ajankohtaista kilpailuttaa asuntolainasi?

Haaveiletko uudesta asunnosta? Tai koska olet viimeksi kilpailuttanut asuntolainasi? Pyydä meiltä lainatarjous - se ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Huolehdimme halutessasi myös pankin vaihdosta puolestasi.

Onko mielessäsi uuden asunnon osto tai vanhan asuntolainan kilpailutus? Asuntolainaa voit hakea vaivattomasti verkossa. Lainatarjouksen voi pyytää jo hyvissä ajoin, kun asunnon osto on vasta suunnitelmissa. Lainan hakeminen ei sido sinua lainan ottamiseen. 

Lainatarjouksen voit pyytää myös toisen pankin tunnuksilla. Lainahakemuksen pääset täyttämään täältä. Hakemuksen tehtyäsi, me olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Asuntolainan kilpailutuksesta pääset lukemaan täältä. 

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat hyötyjä läpi elämän ja etuja elämäsi tärkeimpiin asioihin. Omistaja-asiakkaana saat lainoistasi OP-bonuksia. Asuntolainan ottajalle bonushyöty on usein tuntuva – bonuksia voi kertyä jopa satasia vuodessa. Niillä kuitataan lainanhoitokuluja ja muita pankki- ja vakuutusmaksuja. Omistaja-asiakkaana saat bonuksia 40 % enemmän vuonna 2024. Lisäksi omistaja-asiakkaat saavat päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun saakka. 

OP Vakka-Auranmaa on alueensa osaava, täyden palvelun pankki

OP Vakka-Auranmaa on alueensa osaava, täyden palvelun pankki, jonka toiminnassa korostuu ihmisläheisyys. Palvelemme kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden lisäksi toimialueemme kolmessa konttorissa Aurassa, Mynämäessä sekä Nousiaisissa.

Tarjoamme henkilöasiakkaille kattavat palvelut päivittäisiin pankkiasioihin ja lainoihin, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä lainopillisiin palveluihin. Yritysasiakkaille sekä maa- ja metsätalousasiakkaille tarjoamme kaikki yrityksen ja yrittäjän pankkipalvelut, rahoituksen, maksuliike- ja kassanhallintapalvelut sekä sijoituspalvelut. Kattomme alta löytyy myös asiantuntevat OP Kodin välittäjäpalvelut. Lisäksi Pohjola Vakuutuksen edustajat tarjoavat vakuutuspalvelut koko toimialueellamme asiakkaidemme arjen turvaamiseksi.

Paikallisena pankkina olemme lähellä sinua kaikissa elämäsi tilanteissa. Haluamme kohdata sinut missä ja milloin sinulle sopii – konttoreissamme, mobiilissa, verkossa tai puhelimessa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!