Konsulttialan vakuutukset

 

Konsulttialalla tarvitset useita vakuutuksia turvaamaan liiketoimintasi ja itsesi yrittäjänä. Yritystoiminta sisältää aina vastuuriskin ja yrityksesi voikin tarjota asiantuntijuutta useille eri asiakasyrityksille vastaten erilaisiin asiakastarpeisiin. Tarvittavien vakuutusten kartoitus ja valinta voi tuntua haastavalta ja aikaa vievältä muiden yritystoimintaan liittyvien toimien ohessa. Me autamme sinua Pohjola Vakuutuksella valitsemaan tärkeimmät yrittäjän vakuutukset juuri sinun yritystoimintasi turvaksi.  

Meillä voit vakuuttaa kattavasti itsesi yrittäjänä sairauden ja tapaturmien varalta sekä turvata liiketoimintasi ja työntekijäsi. Konsulttiyrityksien on tärkeää varautua mahdollisiin konsultoinnissa sattuviin vahinkoihin konsulttivastuuvakuutuksella. Myös yrityksesi liiketoiminnan keskeyttäviin vahinkoihin ja tilanteisiin varautuminen on tärkeää, johon tarjoamme turvaksi keskeytysvakuutuksen.

Asiantuntijamme räätälöivät juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan vakuutuskokonaisuuden. Tältä sivulta löydät lisätietoa konsulttialan vakuutuksista.
 


Oletko aloittava konsulttialan yrittäjä tai haluatko perehtyä alasi vakuutuksiin tarkemmin?
 

 Löydät alla olevasta artikkelista lisätietoa konsulttialan vakuutuksista ja riskeistä sekä kattavat esimerkit vahinkotilanteista. Tutustu myös konsulttialan case-esimerkkiin.
 


Tutustu konsulttialan vakuutuksiin 
 

Kokosimme tähän helposti tutustuttavaksi konsulttialan yrityksille sopivat vakuutukset. Tutustu rauhassa ja jätä yhteydenottopyyntö! Tunnemme konsulttialan ja sen kiemurat – anna osaavien asiantuntijoidemme auttaa sinua!
 

” ”
Yritysykkönen
Vakuutuspaketti yrityksen irtaimen omaisuuden, rikkoontumisvahinkojen ja toiminnan turvaksi.
Mustahaalarinen autokorjaaja tutkimassa keltaisen auton konepellin alle, joka on tullut korjaukseen keskeytysvakuutuksen turvin.
Keskeytysvakuutus
Turvaa yrityksen liiketoiminnan jatkuvuus ja varaudu ylimääräisiin kuluihin myös poikkeustilanteissa.
Konsulttivastuuvakuutus
Korvaa virheellisestä konsultoinnista aiheutuneita vahinkoja
Nainen istuu kannettava tietokone sylissä ja pohdiskelee mitä kaikkia tietoturvariskejä hän välttää kybervakuutuksella.
Kybervakuutus
Tietoturvavakuutus turvaa liiketoimintasi jatkumisen.
Mies näppäilemässä kassakonetta kahvilassa, jossa yrittäjän vastuuvakuutus on hoidettu.
Yrittäjän sairausvakuutus
Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle
Yrittäjän eläke ja sosiaaliturvan perusta on kunnossa, sillä hänellä on lakisääteinen yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus.
YEL-vakuutus
YEL-vakuutus on toimeentulosi perusta, kun siirryt eläkkeelle tai tarvitset sosiaaliturvaa.


Pyydä tarjous ja saat hinnan konsulttialan vakuutuksille
 

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimmat vakuutukset konsulttialan yrityksellesi. Jätä tarjouspyyntö ja saat hinnan tarvitsemillesi konsulttialan vakuutuksille!