Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja.

 

Tutustu paikallisten kumppaneiden tarjoamiin loistoetuihin

Paikalliset pohjoissavolaiset edut kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun aukeavat alla olevista otsikoista. 

Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulla ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Koronapandemiasta johtuen omistaja-asiakkaiden etuihin voi tulla muutoksia. Esimerkiksi ottelu- ja konserttitapahtumien ajankohdat voivat muuttua viranomaisten antamien kokoontumisrajoitusten vuoksi. 

Omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy raveihin torstaina 30.6. klo 18.00.

Kuopion raviradalla ravataan torstaina 30.6. klo 18.00 OP Pohjois-Savo ravit. Pankin omistaja-asiakkaille on tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy. Edun arvo 10 €. Etu pitää todistaa sisääntuloportilla OP-mobiilista tai pankkikortin omistaja-asiakas-tekstillä.

Omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy naisten Kansallisen liigan peliin KuPS - Åland United 11.6.2022.

OP Pohjois-Savo otteluisännöi naisten Kansallisen liigan peliä KuPS - Åland United lauantaina 11.6. klo 19.00. Pankin omistaja-asiakkaille on peliin ilmainen sisäänpääsy. Etu pitää todistaa portilla OP-mobiilista tai pankkikortin omistaja-asiakas-tekstillä. Edun arvo 15€.

OP Pohjois-Savo on otteluisäntä ottelussa KuPS - AC Oulu keskiviikkona 22.6. klo 18.00. Pankin omistaja-asiakkaille on tarjolla aurinkokatsomon
pääsylippu puoleen hintaan tai pääkatsomon silver-istumapaikoista alennus. Etuhintaisen lipun voi ostaa op-mobiilin linkin kautta. Edut löytää OP-mobiilista kohdasta Muut – Omistaja-asiakas – Kumppaneidemme tarjoamat edut – OP Pohjois-Savo

Omistaja-asiakkaille liput Kuopio Tanssii ja Soin esitykseen LOVETRAIN2020 ke-to 15.-16.6.2022 etuhintaan 33,50 e/kpl (edun arvo 20 e).

Etuhintaiset esitykset: Emanuel Gat Dance (Ranska): LOVETRAIN2020, ke-to 15.-16.6.2022 Kuopion kaupunginteatterin Minna-näyttämöllä.

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille etuhintaiset liput 33,50 e/kpl (sis. palvelumaksu, edun arvo 20 e/lippu).

LOVETRAIN2020 on räjähtävän moderni musikaali, jossa brittiduo Tears For Fearsin hitit kohtaavat Emanuel Gatin yltäkylläisen ja vangitsevan koreografian. Riemastuttava oodi 80-luvun soundille ja tunnelmille tuo näyttämölle 14 tanssijaa loisteliaissa neobarokkipuvuissa yhteiseen ihmiskehon, elämän ja rakkauden juhlaan. Kesto 75 min, ei väliaikaa.

Maks. 2 etuhintaista lippua/omistaja-asiakas. Etuhintaiset liput lunastettavissa ainoastaan OP-mobiilin kautta.

Huippuetu omistaja-asiakkaille: 15 euron alennus Minnan taivas -oopperan lipun hinnasta OP Pohjois-Savon isännöimään esitykseen la 10.9.2022.

Minnan taivas -oopperan uusi esitysajankohta on syyskuu 2022. OP Pohjois-Savo toimii Minnan taivas -oopperaillan isäntänä lauantaina 10.9.2022 ja tarjoaa omistaja-asiakkailleen huippuedun. Omistaja-asiakkaat saavat 15 euron alennuksen Minnan taivas -oopperan lipun hinnasta pankin isännöimään esitykseen Kuopion Musiikkikeskuksessa. Jukka Linkolan musiikki ja Veera Airaksen teksti hurvittelevat Minna Canthin elämäntarinan inspiroimana. Vauhdikas ja komediallinen Minnan taivas -ooppera vie matkalle Kanttilasta kohti ikuista vapautta.

Edun saa kaikkiin lipputyyppeihin:

  • perus: 36,50 e (norm. 51,5 e)
  • eläkeläiset: 33,50 e (norm. 48,5 e)
  • lapset, varusmiehet, työttömät: 11,50 e (norm. 27,5 e)
  • hintoihin lisätään toimitusmaksu Etuhintaisen lipun lunastus verkkokaupan kautta.

1 etuhintainen lippu/omistaja-asiakas. Etu koskee vain la 10.9.2022 esityksen lippuja.

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi