Äiti ja tytär

Verkkopalvelutunnukset alaikäiselle

Hae verkkopalvelutunnukset alaikäiselle ja anna kasvavalle nuorelle avaimet oman talouden ja asioiden hoitoon.

Helpompaa oman talouden hallintaa

Helpota nuoren arkea ottamalla hänelle käyttöön OP:n verkkopalvelutunnukset. Ne avaavat nuorelle oven OP:n palveluihin. Verkkopalvelutunnusten avulla hän voi itse hallinnoida omaa tiliään op.fi-palvelussa sekä OP-mobiilissa. Pivo-mobiililompakko auttaa nuorta oman talouden ja kulutuksen seuraamisessa. Verkkopalvelutunnukset alaikäiselle haette yhdessä varaamalla ajan OP:n konttoriin.

Avain moniin palveluihin

OP:n verkkopalvelutunnusten avulla nuori voi myös itse tunnistautua monien viranomaisten verkkopalveluissa. Hän voi esimerkiksi tilata verokortin tai seurata terveystietojaan verkossa.

Verkkopalvelutunnukset ovat henkilöllisyystodistus verkossa. Siksi ne kannattaa tilata nuoren käyttöön vasta, kun hän itse haluaa ja osaa ottaa riittävästi vastuuta omista asioistaan. Tunnuksia ei saa koskaan luovuttaa ulkopuolisille.

Pivo auttaa oman talouden hallinnassa

Kun nuorella on käytössä OP:n verkkopalvelutunnukset, hän voi seurata omaa kulutustaan OP:n mobiilisovellus Pivon avulla. Pivo auttaa nuorta seuraamaan omia tuloja ja menoja sekä ennakoimaan myös tulevaa kulutusta. Pivo on monipuolinen sovellus, jolla nuori voi maksaa ostoksiaan verkossa sekä lähettää rahaa näppärästi kaverille pelkällä puhelinnumerolla. 

Jos verkkopalvelusopimusta ei ole vielä avattu, voi nuori seurata oman tilin tietoja nuoremmille suunnatun OP Juniorin avulla. 

Pivo ja OP Junior ovat ilmaisia sovelluksia. Voit ladata ne älypuhelimeen sovelluskaupastasi. Ne ovat saatavilla Applen iOS- ja Android-laitteille.