Toimeentulovakuutus

Turvaa sinulle ja läheisillesi

Helposti verkosta terveysvakuutuksen yhteydessä

Voit ostaa toimeentulovakuutuksen turvat tapaturmaisen pysyvän vamman tai tapaturmaisen kuoleman varalle helposti verkosta osana Pohjola Terveysvakuutusta.

Taloudellista turvaa sinulle ja läheisillesi

Toimeentulovakuutus antaa taloudellista turvaa itsellesi ja läheisillesi, jos loukkaannut tai kuolet tapaturmaisesti.

Turvaa itsesi samalla myös muiden tapaturmien ja sairauksien varalta

Terveysvakuutus antaa tapaturmaisen pysyvän vamman tai kuoleman lisäksi turvaa myös muiden tapaturmien varalta. Halutessasi voit varautua vakuutuksella myös sairauksiin.

Toimeentulovakuutus turvaa, jos elämä heittää eteen ikäviä yllätyksiä

Voit varautua toimeentulovakuutuksella taloudellisesti tapaturmasta seuraavaan invaliditeettiin tai kuolemaan. Toimeentulovakuutuksen turvat ovat voimassa koko maailmassa, myös matkustaessasi ja urheillessasi.

Toimeentulovakuutuksen invaliditeettiturva ja kuolinturva sisältyvät kaikkiin terveysvakuutuspaketteihimme, kun ostat vakuutuksen verkosta. Voit hankkia joko pelkän tapaturmavakuutuksen tai sisällyttää vakuutukseen turvaa myös erilaisten sairauksien varalta.

Haluatko tarjouksen pelkästä toimeentulovakuutuksesta?

Jos haluat ostaa pelkän toimeentulovakuutuksen, onnistuu se näin:

 1. Siirry tarjouspyynnölle.
 2. Valitse vakuutettavaksi kohteeksi henkilö.
 3. Jatka tietojen täyttämiseen ja valitse terveysvakuutus.
 4. Lisää tarjouspyynnön viimeisessä vaiheessa lisätietokenttään maininta, että haluat tarjouksen vain toimeentulovakuutuksesta.
 5. Olemme sinuun yhteydessä ja käymme tarjouksen kanssasi läpi. Tämän jälkeen voit hyväksyä tai hylätä tarjouksen tai tehdä siihen muutoksia.

Mistä turvista toimeentulovakuutus muodostuu?

Voit valita toimeentulovakuutukseen kolme erilaista turvaa. Sekä tapaturmaisen pysyvän vamman varalta turvaava invaliditeettiturva että tapaturmaisen kuoleman varalta otettava kuolinturva sisältyvät terveysvakuutukseen. Voit laajentaa toimeentulovakuutustasi päivärahaturvalla joko tarjouspyynnön kautta tai soittamalla.

Turvan nimi Mitä turva sisältää? Mistä turva on saatavilla?
Tapaturmainen pysyvä vamma Invaliditeettiturva antaa taloudellista tukea tilanteessa, jossa sinulle aiheutuu tapaturman seurauksena pysyvä vamma. Verkosta terveysvakuutuksen yhteydessä, tarjouspyynnöltä tai soittamalla
Tapaturmainen kuolema Kuolinturva tarjoaa läheisillesi taloudellista apua, jos menehdyt tapaturman aiheuttamiin vammoihin. Verkosta terveysvakuutuksen yhteydessä, tarjouspyynnöltä tai soittamalla
Päivärahaturva Päivärahaturvasta saat taloudellista tukea, jos tapaturman seurauksena tulet tilapäisesti työkyvyttömäksi Tarjouspyynnöltä tai soittamalla

 

Normaali arki voi yllättäen muuttua. Toimeentulovakuutus turvaa arjen jatkumisen, jos vaikka loukkaannut vakavasti tapaturmassa.

Kalle Tikkanen Vakuutuspäällikkö, Pohjola Vakuutus
Millaisia korvauksia voin saada? korvausmäärä, haittaluokitus, päivärahakorvaus

Invaliditeettiturva

 • Korvausmääräksi voi valita jopa 500 000 euroa.

 • Lääkäri määrittelee esimerkiksi loukkaantumisesta tai tapaturmasta aiheutuneen haitan suuruuden haittaluokitusasetuksen perusteella.
 • Vammat on jaettu 20 haittaluokkaan. Haittaluokka 20 tarkoittaa suurinta haittaa, josta maksetaan täysi korvaus. Pienimmästä haittaluokasta eli esimerkiksi isovarpaan menetyksestä maksetaan 5 prosentin korvaus.
 • Lääkäri voi määritellä invaliditeetin aikaisintaan 3 kuukauden ja viimeistään 3 vuoden kuluttua tapaturmasta.

Kuolinturva

 • Korvausmääräksi voi valita jopa 500 000 euroa.

Päivärahaturva

 • Korvausmääräksi voi valita enintään 200 euroa/päivä valitulle ajalle, joka voi olla jopa 365 päivää. Olet oikeutettu päivärahakorvaukseen, jos olet tapaturman takia täysin työkyvytön työhön, jota työ- tai virkasuhteessasi normaalisti teet. Jos olet osittain työkyvytön tähän työhön, korvaamme työkyvyn menetystä vastaavan osan päivärahasta.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.