Poika halaa isäänsä

Vinkkimme uudelle asiakkaalle

Hienoa, että päätit tulla asiakkaaksemme! Olemme koonneet sinulle vinkkejä, joiden avulla saat asiakkuudestasi kaiken irti.

Helppoa asiointia OP-mobiilissa

OP-mobiili-sovelluksessa hoidat tärkeimpiä pankki- ja vakuutusasioitasi turvallisesti missä ja milloin vain. Kirjaudut OP-mobiiliin helposti Mobiiliavaimella, jolla voit kirjautua myös op.fi-palveluun. Mobiiliavaimen käyttö on mahdollista myös muissa palveluissa, kuten OmaVero ja Kela sekä verkkomaksujen vahvistamisessa.

Lataa OP-mobiili maksutta älylaitteesi sovelluskaupasta.

Oma talous kulkee mukanasi kaikissa OP:n kanavissa

Tiesithän, että oman talouden hallinnassa tärkeintä ei ole suuret tulot, vaan talouden tasapaino? OP-mobiilista löydät Talouden tasapaino -työkalun, jonka avulla hahmotat taloutesi tilan ja voit ohjata kulutustasi haluamaasi suuntaan. Näet kätevästi yhdestä näkymästä, paljonko sinulla kuluu rahaa pakollisiin menoihin, hupeihin ja hyötyihin sekä saat selville jääkö rahaa säästöön.

Tarjoamme taloutesi tueksi ajankohtaista sisältöä sekä monia muita työkaluja, joiden avulla pääset kohti omia taloushaaveitasi.

Omistaja-asiakkaana saat huippuetuja

Omistaja-asiakkaan etu ohjaa suomalaisen osuustoiminnallisen pankin toimintaamme. Omistaja-asiakkaana omistat osan paikallista osuuspankkiasi ja saat käyttöösi runsaasti huippuetuja: OP-bonuksia, alennuksia ja yhteistyökumppaneiden etuja.

Olet myös mukana toteuttamassa perustehtäväämme eli omistaja-asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävän taloudellisen menestyksen, turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämistä.