Hitta det kort som passar dig bäst

Läs mer om OP:s Visa- och Mastercard-kort. Hitta ett kombikort, bankkort eller kreditkort som passar dina behov.

Aktuellt
Aktuellt

Utnyttja förmån för ägarkunden

Ägarkunder i andelsbanken får dagliga banktjänster utan månadsavgift till slutet av 2024. Förmånen gäller även kortet OP Gold. Ägarkundens normalpris för kortet är 8 €/mån. och för övriga kunder 13,25 €/mån.

Kombikort – bank- och kreditkort i ett

Credit / Debit

OP Classic

OP Classic är ett kort för en smidig vardag. Med kortets bank- och kreditfunktioner betalar du flexibelt och tryggt.

Credit / Debit

OP Gold

OP Gold är mer än ett bank- och kreditkort. Det ger tilläggsskydd i vardagen och förmåner för resor.

Credit / Debit

OP Platinum

OP Platinum är ett unikt bank- och kreditkort. Du får utvalda förmåner, bekymmersfria resor och skydd för alla stunder i ditt liv.

Bankkort – smidig betalning för alla

Debit

OP Debit

OP Debit är ett tillförlitligt bankkort som du kan använda för att betala dina inköp direkt från kontot. Det är ett bra val för till exempel gemensamma hushållskonton.

Debit

OP Basic

OP Basic är ett bankkort för över 7-åringar. Det är ett bra första kort för barn eller unga.

Kreditkort – flexibilitet i ekonomin

Credit

OP Duo

OP Duo är OP:s Mastercard och ett förträffligt kort för inköp på nätet och när du reser.

Credit

K-Plussa Maksuaika

Ett betaltids- och kreditkort samt Plussa-kortet i samma paket.

Se vilket kort vi rekommenderar för dig

Kortguiden hjälper dig att hitta rätt kort. Besvara några frågor, så rekommenderar Kortguiden ett kort enligt dina behov.

Exempelkalkyl för en kredit på OP:s Visa-kort: 

Den effektiva räntan på en kredit på 2 000 euro i bruk är 19,44 % (07/24). I kalkylen har inte beaktagats ägarkundens rabatter eller dylika erbjudanden. Kalkylen har upprättats under antaganden om att månadsavgiften för kortet är 2,95 euro, kontoavgiften är 3,50 euro per månad, faktureringen sker med avgiftsfri e-faktura, krediträntan samt avgifterna och provisionerna är oförändrade hela kredittiden samt att krediten betalas tillbaka i 12 lika stora poster med en månads mellanrum. Den uppskattade totalkostnaden för krediten är 2 190,88 euro.

Exempelkalkyl för en OP Duo-kreditkortskredit:

Den effektiva räntan på en kredit på 2 000 euro i bruk är 20,81 %(07/24). I kalkylen har inte beaktagats ägarkundens rabatter eller dylika erbjudanden. Kalkylen har upprättats under antaganden om att månadsavgiften för kortet är 4 euro, kontoavgiften är 3,50 euro per månad, faktureringen sker med avgiftsfri e-faktua, krediträntan samt avgifterna och provisionerna är oförändrade hela kredittiden samt att krediten betalas tillbaka i 12 lika stora poster med en månads mellanrum. Den uppskattade totalkostnaden för krediten är 2 203,48 euro. 

Exempelkalkyl för K-Plussa Mastercard -kort:

Den effektiva räntan beräknad på en kredit på 1 500 euro i bruk är 21,41 % (07/24). Kalkylen har upprättats under antaganden om att månadsavgiften för kortet är 0,00 euro, kontoavgiften är 5,00 euro per månad, krediträntan samt avgifterna och provisionerna är oförändrade hela kredittiden samt att krediten betalas tillbaka i 12 lika stora poster med en månads mellanrum. Den uppskattade totalkostnaden för krediten är 1 656,06 euro.

Korten beviljas av OP Detaljkunder Abp.