Kauneudenhoitoalan vakuutukset


Kauneudenhoitoalan yrittäjänä arkesi voi olla hyvin kiireistä ja yrityksesi palvelut monipuolisia. Kauneudenhoitoalalla tarvitaan yleensä useita vakuutuksia turvamaan liiketoimintaasi ja itseäsi yrittäjänä, ja joskus oikeiden yritysvakuutusten valitseminen voi tuntua haastavalta oman työnteon ohella. Me autamme sinua Pohjola Vakuutuksella valitsemaan tärkeimmät yrittäjän vakuutukset yritystoimintasi turvaksi, jotta voit keskittyä huolettomasti oman yritystoimintasi pyörittämiseen. 

Meillä voit vakuuttaa kattavasti itsesi yrittäjänä sairauden ja tapaturmien varalta sekä työssäsi käytettävät työvälineet ja tuotteet. Kauneudenhoitoalalla on tärkeää varautua myös yllättäviin vahinkoihin keskeytysvakuutuksella ja toiminnan vastuuvakuutuksella.  

Asiantuntijamme räätälöivät juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan vakuutuskokonaisuuden. Tältä sivulta löydät lisätietoa kauneudenhoitoalan vakuutuksista. 


Oletko aloittava kauneudenhoitoalan yrittäjä tai haluatko perehtyä alasi vakuutuksiin tarkemmin?
 

Löydät alla olevasta artikkelista lisätietoa kauneudenhoitoalan vakuutuksista ja riskeistä sekä kattavat esimerkit vahinkotilanteista. Tutustu myös, mitkä ovat yrityksen pakollisia vakuutuksia!
 


Tutustu kauneudenhoitoalan vakuutuksiin
 

Kokosimme tähän helposti tutustuttavaksi kauneudenhoitoalan yritykselle sopivat vakuutukset.  Tutustu rauhassa ja jätä yhteydenottopyyntö! Tiedämme, mitkä vakuutukset turvaavat kauneudenhoitoalan yrittäjän arkea ja tekevät työstäsi huolettomampaa –anna osaavien asiantuntijoidemme auttaa sinua!
 

” ”
Yritysykkönen
Vakuutuspaketti yrityksen irtaimen omaisuuden, rikkoontumisvahinkojen ja toiminnan turvaksi.
Nainen laittaa pyöräilykypärää päähänsä ja on huoleton, koska hänellä on työtapaturmavakuutus.
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.
Nainen ja mies nauravat iloisissa tunnelmissa tietäen, että terveysturva varmistaa hoitoonpääsyn.
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.
Nainen katsoo ulos ikkunasta ja on tyytyväinen yrityksen lakisääteiseen potilasvakuutukseen, joka tuo turvaa potilasvahinkojen varalle.
Potilasvakuutus
Kattaa hoitotoimenpiteiden yhteydessä potilaalle aiheutuneita henkilövahinkoja.
Toiminnan vastuuvakuutus
Vastuuvakuutukset
Vastuuvakuutuksilla turvaat yrityksesi korvausvelvollisuuden varalta.
Yrittäjän eläke ja sosiaaliturvan perusta on kunnossa, sillä hänellä on lakisääteinen yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus.
YEL-vakuutus
YEL-vakuutus on toimeentulosi perusta, kun siirryt eläkkeelle tai tarvitset sosiaaliturvaa.


Pyydä tarjous ja saat hinnan kauneudenhoitoalan vakuutuksille
 

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimmat vakuutukset kauneudenhoitoalan yrityksellesi. Jätä tarjouspyyntö ja saat hinnan tarvitsemillesi yritysvakuutuksille!