OP Satapirkan päivittäispalvelut

Päivittäispalveluissa hoidamme tileihin, kortteihin ja digitaalisiin pankkipalveluihin liittyvät pankkiasiat. Kun perusasiat ovat kunnossa, on esimerkiksi säästämisen aloittaminen helppoa. Hoidat päivittäispalveluita kätevästi verkossa tai OP-mobiilissa, ja palvelemme sinua myös ajanvarauksella. Voit varata ajan asiointiin verkosta, OP-mobiilista tai OP Satapirkan omasta linjasta 010 254 5801. Puhelun hinta pvm/mpm.

Meiltä saat päivittäiset pankkipalvelut kaikenikäisille. Tutustu tarkemmin.

Päivittäispalveluihin kuuluvat myös kassapalvelut.

Kassapalveluissa ensisijaisesti hoidettavia asioita:

  • käteisnostot- ja talletukset
  • maksuosoituksen lunastukset 
  • opastus

Muissa pankkiasioissasi palvelemme ajanvarauksella.

Klikkaa sijoittamisen ja säästämisen maailmaan

Toteuta haaveita, kasaa pahan päivän varaa tai kerrytä varallisuutta. Säästäminen kannattaa! Esimerkiksi jatkuvan rahastosäästämisen voi aloittaa kuka vain, vaikka 10 € kuukausipanoksella. Tärkeintä on, että aloittaa. Lue täältä lisää rahastosäästämisestä. 

OP Sijoituskumppani sijoitusneuvojasi OP-mobiilissa

OP Sijoituskumppani on digitaalinen sijoituskumppanisi OP-mobiilissa. Kerro tavoitteesi OP Sijoituskumppanille ja saat sijoitussuunnitelman unelmasi toteuttamiseen. Lue lisää OP Sijoituskumppanista.

Sähköinen säästöpossu säästää puolestasi

Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut ja hyödyt

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat asioinnista irti parhaat edut ja hyödyt. Omistaja-asiakkaana saat päivittäiset pankkipalvelusi edullisemmin ja asiointisi kerryttää OP-bonuksia. Kertyneitä OP-bonuksia käytetään myös päivittäisasioinnin palvelumaksuihin. Lue lisää omistaja-asiakkuudesta ja OP-bonuksista.

Varaa aika suoraan OP Satapirkkaan

Ajanvarauksen hoidat kätevästi verkkopalvelussa tai soittamalla OP Satapirkan omaan puhelinpalveluun 010 254 58 01. Vastaamme satavarmasti.

Puhelun hinta pvm/mpm.

Vastassa 100 % satapirkkalainen

OP Satapirkassa saat aina asiantuntevaa ja paikallista palvelua omasta pankistasi, omilta asiantuntijoiltamme. Tutustu päivittäisiä raha-asioita hoitavaan tiimiimme.

Myös OP Vakuutuksen asiantuntijat ovat 100 % satapirkkalaisia ja valmiina auttamaan kotisi ja perheesi vakuutusasioissa.