OP Satapirkan päivittäispalvelut

Päivittäispalveluissa hoidamme tileihin, kortteihin ja digitaalisiin pankkipalveluihin liittyvät pankkiasiat. Kun perusasiat ovat kunnossa, on esimerkiksi säästämisen aloittaminen helppoa. Hoidat päivittäispalveluita kätevästi verkossa tai OP-mobiilissa, ja palvelemme sinua myös ajanvarauksella. Voit varata ajan asiointiin verkosta, OP-mobiilista tai OP Satapirkan omasta linjasta 010 254 5801. Puhelun hinta pvm/mpm.

Meiltä saat päivittäiset pankkipalvelut kaikenikäisille. Tutustu tarkemmin.

Päivittäispalveluihin kuuluvat myös kassapalvelut.

Kassapalveluissa ensisijaisesti hoidettavia asioita:

  • käteisnostot
  • laskujen maksut, tilisiirrot
  • maksuosoituksen lunastukset e-laskujen ja suoramaksujen tilaukset

Muissa asioissa palvelemme ajanvarauksella.

Klikkaa sijoittamisen ja säästämisen maailmaan

Toteuta haaveita, kasaa pahan päivän varaa tai kerrytä varallisuutta. Säästäminen kannattaa! Esimerkiksi jatkuvan rahastosäästämisen voi aloittaa kuka vain, vaikka 10 € kuukausipanoksella. Tärkeintä on, että aloittaa. Lue täältä lisää rahastosäästämisestä. 

OP Sijoituskumppani sijoitusneuvojasi OP-mobiilissa

OP Sijoituskumppani on digitaalinen sijoituskumppanisi OP-mobiilissa. Kerro tavoitteesi OP Sijoituskumppanille ja saat sijoitussuunnitelman unelmasi toteuttamiseen. Lue lisää OP Sijoituskumppanista.

Sähköinen säästöpossu säästää puolestasi

Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut ja hyödyt

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat asioinnista irti parhaat edut ja hyödyt. Omistaja-asiakkaana saat päivittäiset pankkipalvelusi edullisemmin ja asiointisi kerryttää OP-bonuksia. Kertyneitä OP-bonuksia käytetään myös päivittäisasioinnin palvelumaksuihin. Lue lisää omistaja-asiakkuudesta ja OP-bonuksista.

Varaa aika suoraan OP Satapirkkaan

Ajanvarauksen hoidat kätevästi verkkopalvelussa tai soittamalla OP Satapirkan omaan puhelinpalveluun 010 254 58 01. Vastaamme satavarmasti.

Puhelun hinta pvm/mpm.

Vastassa 100 % satapirkkalainen

OP Satapirkassa saat aina asiantuntevaa ja paikallista palvelua omasta pankistasi, omilta asiantuntijoiltamme. Tutustu päivittäisiä raha-asioita hoitavaan tiimiimme.

Myös OP Vakuutuksen asiantuntijat ovat 100 % satapirkkalaisia ja valmiina auttamaan kotisi ja perheesi vakuutusasioissa.