Kort- och mobilbetalning

Godkänn kortbetalningarna enkelt

Betalningslösningar från ett pålitligt nordiskt företag – specialerbjudanden till OP:s kunder

Som kund hos OP får du Nets betalningslösningar till kampanjpriser. Använd kampanjkoden OP-NETS i kontaktformuläret.

Acceptera de vanligaste internationella betalkorten

Med Nets betalterminaler och betaltjänster kan du acceptera de vanligaste internationella betalkorten: Visa och Mastercard, Diners & Discover, Unionpay, JCB och American Express. Tjänsten stöder också korten Virikekortti och Lounaskortti. Utbudet av betalningsinstrument utgör såldes inte ett hinder för handeln.

Välj en lämplig betalterminal

Om du behöver en betalterminal har Nets en trådlös eller fast terminal samt en som kan anslutas till ditt kassasystem. Nets erbjuder också stöd för användningen av betalterminal 24/7.

Enkla betalningar och bättre kundbetjäning

När ut utöver kontantbetalningar godkänner flera andra betalsätt får dina kunder bättre betjäning och du sparar tid då du inte behöver hantera så mycket kontanter. Kunde det nu vara på sin plats att börja nu om du inte ännu godkänner kort- och mobilbetalningar?

Avtalet om betalningslösningar tillhandahålls av Nets.

 

Ta kontakt med Nets

Det går enkelt och snabbt att börja använda kort- och mobilbetalningstjänsten. Nets kortbetalningsexperter hjälper dig att välja de bästa lösningarna för ditt företag. Du kommer snabbt igång, i allmänhet redan inom ett dygn.

Nets är en av de ledande tillhandahållarna av betaltjänster i Europa och Nets samarbetar med mer än 700 000 köpmän. Nets har rötter i Norden och företaget satsar fortlöpande på innovationer, stabilitet och säkerhet.