Kaikki autollesi saman katon alta

Saat parhaat edut käyttöösi, kun hankit autollesi rahoituksen ja vakuutuksen saman katon alta. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat alennusta pankki- ja vakuutuspalveluista ja hyödyt OP-bonuksista. Lisäksi arkeasi helpottavat OP-mobiili, Pohjola Korjaamomestari ja laaja kumppaniverkostomme.

Keskittämällä voit säästää selvää rahaa

Osuuspankin omistaja-asiakkaana asioinnistasi kertyy OP-bonuksia, saat alennusta vakuutuksista ja lukuisia muita etuja. Kun keskität myös vakuutusasiointisi meille ja tulet samalla Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaaksi, saat käyttöösi etuasiakkaille kuuluvat edut ja alennukset.  

Keskittämällä asiointisi meille, saat käyttöösi seuraavat edut: 

 • Etuasiakkaana saat 7 % alennusta kaskovakuutuksesta sekä lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista. Jos olet 18–27-vuotias, alennuksesi edellä mainituista vakuutuksista on jopa 21 %. 
 • Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksista 3 %:n lisäalennuksen. 
 • Omistaja-asiakkaana OP-bonuksiasi käytetään esimerkiksi lainan palvelumaksujen ja vakuutuslaskujen maksamiseen. Vuonna 2023 omistaja-asiakkaat saavat 30 % enemmän OP-bonuksia.

Rahanarvoisten etujen lisäksi elämääsi rikastuttavat yhteistyökumppaneidemme tarjoamat vaihtuvat edut ja Pohjola Vakuutuksen laaja kumppaniverkosto. Lisäksi asiointisi helpottuu, kun pääset seuraamaan niin laina- kuin vakuutusasioitasi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. 

Autorahoitus joustavasti tarpeidesi mukaan

OP:lta löydät kolme vaihtoehtoa auton hankinnan rahoittamiseksi: vakuudellisen Pankkilainan, vakuudettoman Täsmäluoton sekä vakuudettoman osamaksurahoituksen. Nämä eroavat toisistaan muun muassa vakuuksien, koron ja lainan maksimimäärän osalta. Huomioithan, että vain vakuudellisesta Pankkilainasta kertyy OP-bonuksia omistaja-asiakkaille. Täsmäluotto ja vakuudeton osamaksurahoitus eivät kerrytä OP-bonuksia. 

Pankkilaina

Vakuudellinen kertaluotto, jossa on usein edullisempi korko

 • Vakuutena esim. omistusasunto tai muu omaisuus
 • Hakemus verkossa
 • Yli 10 000 euroa
 • Tyypillinen korko 3 - 5 % + 12 kk euribor
 • Kaikkien pankkien asiakkaille

Täsmäluotto

Hae laina kätevästi verkossa ja tee kaupat missä vain

 • Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia
 • Hakemus ja luottopäätös verkossa
 • Max. 15 000 euroa
 • Korko 7,95 % + 3 kk euribor
 • Vain OP:n asiakkaille

Osamaksu

Osta auto liikkeestä tai yksityiseltä kiinteällä korolla ja kuukausierällä

 • Ostettava auto rahoituksen vakuutena
 • Hakemus ja ennakkopäätös verkossa
 • Ei ennalta määriteltyä ylärajaa
 • Tyypillinen korko 4 - 7 %
 • Kaikkien pankkien asiakkaille

Räätälöityä turvaa autovakuutuksella

Kun turvaat autosi liikennevakuutuksella ja vapaaehtoisella kaskovakuutuksella, saat kattavan turvan vahinkojen varalta. Markkinoiden korkein 40 %:n lähtöbonus uudelle kuskille ja vikkelä bonuskehitys tekevät liikennevakuutuksestamme erinomaisen vaihtoehdon. Voit ansaita 80 %:n maksimibonuksen vain viidessä vuodessa. 

Voit räätälöidä tarpeitasi vastaavan kaskovakuutuksen valitsemalla vakuutukseen juuri sinulle sopivat turvat laajasta valikoimastamme. Huomioimme kaskon hinnassa myös ajomääräsi – jos ajat vähän, maksat myös vähemmän.

 

OP-bonukset yllättävät positiivisesti – vuonna 2023 omistaja-asiakkaille 30 % enemmän bonuksia

Osuuspankin omistaja-asiakkaana sinulle kertyy asioinnistasi OP-bonuksia. Jos sinulla on esimerkiksi 39 000 € vakuudellista pankkilainaa auton rahoittamiseen ja maksat Pohjola Vakuutukselle vuosittain vakuutusmaksuja 1000 €, saat 100 euron arvosta OP-bonuksia vuodessa. Huomioithan, että Täsmäluotto ja vakuudeton osamaksurahoitus eivät kerrytä OP-bonuksia.

Kertyneitä OP-bonuksia käytetään muun muassa pankin palvelumaksujen ja vakuutusmaksujen maksamiseen. Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä, että vakuutusmaksustasi jääkin OP-bonusten jälkeen maksettavaa 0 € ja voit käyttää laskuun varaamasi rahasumman johonkin sinulle mielekkäämpään asiaan.

Palveluidemme laaja käyttö on erityisen kannattavaa vuonna 2023, koska se kasvattaa myös bonuskertymää. Omistaja-asiakkaana saat koko ensi vuoden 30 prosenttia enemmän bonuksia. 

Palvelumme helpottavat arkeasi

OP:n ja Pohjola Vakuutuksen asiakkaana saat käyttöösi erinomaisen kattauksen arkeasi helpottavia palveluita.

 

Rahoituksen myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj, OP Yrityspankki Oyj tai osuuspankki, rahoitustuotteesta riippuen. Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Pankkilaina on kertaluotto. Jos 12 kk euribor on 3,701 % (7.6.2024), Pankkilainan todellinen vuosikorko 10 000 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla on 9,1 %, kun luoton korko on 3,9 % marginaali + 12 kk euribor. Lainasta peritään kuukausittain 2,50 euron hoitokulu, sekä lainan noston yhteydessä 120 euron toimitusmaksu. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 12 350,48 euroa.

Laskelma on tehty olettaen, että laina nostetaan kokonaan, lainan koro ja muut maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan ja luotto maksetaan takaisin 203,84 euron tasaerissä kuukauden välein. Pankkilainan myöntää osuuspankki.

Täsmäluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 6 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 14,24 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 % (11,91 % 12/23) ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 176,89 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 145 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen erään saakka.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj

Osamaksurahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 35 000 euron luotolle 6 vuoden maksuajalla on 7,1 %, kun rahoituksen kiinteä korko on 5,9 prosenttiyksikköä (6/24), perustamismaksu 299 euroa ja laskutuspalkkio 12 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 43 348,74 euroa ja maksuerien 561,10 euroa lukumäärä 72 kpl. Laskelma on tehty olettaen, että luotto nostetaan kerralla ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan.

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj