Omistaja-asiakkaan lisäedut

Lisää etuja, enemmän mielenrauhaa

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat uusia, rahanarvoisia etuja sekä ylimääräisiä OP-bonuksia. Ne tuovat helpotusta arkeesi ja turvaa talouteesi – ja sinä voit keskittyä itsellesi tärkeimpiin asioihin.

  1. Saat OP-bonuksia 30 % enemmän vuonna 2023 ja 40 % enemmän vuonna 2024
  2. Saat päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun saakka
  3. Käyttötilisi korko nousee 0,25 prosenttiin 1.11. alkaen

Saat edut automaattisesti käyttöösi siinä osuuspankissa, jossa omistaja-asiakkuutesi ja etuun kuuluvat tuotteet ja palvelut ovat. Voit tarkastaa helposti, oletko omistaja-asiakas.

 

Ylimääräisiä OP-bonuksia

Omistaja-asiakkaana saat vuoden 2023 ajan 30 % enemmän OP-bonuksia. Vuonna 2024 bonuksia kertyy vieläkin runsaammin: 40 % enemmän kuin normaalisti.

Esimerkiksi 100 000 euron asioinnista kertyy normaalisti OP-bonuksia noin 250 euron arvosta vuodessa, mutta vuonna 2023 noin 325 euron arvosta ja vuonna 2024 noin 350 euron arvosta. 

OP-bonuksia kertyy esimerkiksi rahastoista, säästämisen tilileillä olevista varoista ja vakuudellisista lainoista. Kertyneitä bonuksia käytetään muun muassa vakuutusmaksuihin sekä lainojen palvelu- ja toimitusmaksuihin.

Ajantasaisen bonuskertymäsi näet OP-mobiilista: kirjaudu sovellukseen ja seuraa polkua Muut > Omistaja-asiakas > OP-bonukset.

Päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja

Saat henkilöasiakkaan päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja 1.10.2023-31.12.2024. Saat edun automaattisesti käyttöösi, kun sinulla on omistaja-asiakkuus ja edun piiriin kuuluvia palveluita samasta osuuspankista.

Etuun sisältyy:

  1. Käyttötili
  2. OP:n tunnus ja digipalvelut
  3. Yksi tai useampi kortti 

Etu koskee sekä yksittäisiä tuotteita että päivittäispalvelupaketteja. Sen arvo riippuu käytössäsi olevista tuotteista ja palveluista. Esimerkiksi päivittäispalvelupaketin hinta omistaja-asiakkaille on alkaen 3,95 €/kk ja alle 30-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle hinta on alkaen 0 €/kk. Käyttötili on jo nykyisin maksuton omistaja-asiakkaalle siinä osuuspankissa, jossa omistaja-asiakkuus on.

Huomioithan, että palvelumaksujen veloitus tapahtuu aina jälkikäteen. Se tarkoittaa, että lokakuun jälkeenkin sinulta voidaan vielä veloittaa palvelumaksuja aikaisemmilta kuukausilta.

Korkoa Käyttötilille

Käyttötilisi korko nousee 0,25 prosenttiin 1.11.2023 alkaen. Korkoa maksetaan vakioehtoiselle Käyttötilille siinä osuuspankissa, jonka omistaja-asiakas olet.

Korko maksetaan Käyttötilille kerran vuodessa. Esimerkiksi vuoden 2023 korko maksetaan joko joulukuussa 2023 tai tammikuussa 2024. Muille kuin omistaja-asiakkaille talletuskorko on 0,00 prosenttia.

Koronnosto koskee henkilöasiakkaita. Jos tilillä on useampi omistaja, täytyy kaikkien tilinomistajien olla saman osuuspankin omistaja-asiakkaita.

Omistaja-asiakkaana saat myös muita etuja ja alennuksia

Omistaja-asiakkaana saat aina parhaat hyödyt pankki- ja vakuutuspalveluista sekä kertyvistä OP-bonuksista. Oletko jo tutustunut kaikkiin etuihisi?

Lisätietoa päivittäisten pankkipalveluiden uusista eduista

Etu on voimassa lokakuusta 2023 joulukuuhun 2024. Jos liityt omistajaksi tänä aikana, saat edun siitä kuukaudesta lähtien, jolloin olet liittynyt omistaja-asiakkaaksi. Laskutuksen ajoituksen takia sinun tulee olla omistaja-asiakas ennen kuukauden 25. päivää. Jos liityt tämän jälkeen, saat edun seuraavasta kuukaudesta alkaen.

Veloitamme omistaja-asiakkaiden palvelumaksut ensisijaisesti OP-bonuksista. Veloitukset tapahtuvat kuukauden jäljessä, joten lokakuussa voit nähdä bonustililläsi syyskuun palvelumaksujen veloituksia. Etu on voimassa lokakuusta 2023 joulukuulle 2024 palvelumaksuissa, joten bonusveloituksia ei tehdä marraskuun 2023 ja tammikuun 2025 välisenä aikana. Bonustilin löydät OP-mobiilista klikkaamalla Muut -> Omistaja-asiakas -> Bonustili tai op.fi verkkopalvelusta kohdasta Päivittäiset raha-asiat.

Kyllä, saat edun myös lisäedun aikana hankittuihin uusiin kortteihin.

Omistaja-asiakkaan edut koskettavat henkilöasiakkaita. Etu on siis voimassa niissä palveluissa, jotka ovat käytössäsi henkilökohtaisessa asioinnissasi (palvelut on linkitetty henkilötunnukseesi). Mikäli yrityksesi asiointi on y-tunnuksella, etu ei ole käytössä tämän asioinnin osalta.

Käyttötili on maksuton omistaja-asiakkaille siinä osuuspankissa, jossa he ovat omistaja-asiakkaita. Jos tilillä on useampi omistaja, se on maksuton vain, jos kaikki tilinomistajat ovat omistaja-asiakkaita siinä osuuspankissa, jossa kyseinen tili on.

Omistaja-asiakkaan OP Gold -kortin hintaetu korvautuu omistaja-asiakkaan päivittäispalvelujen lisäedulla. Omistaja-asiakkaan lisäetuna saat päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja ajalla 1.10.2023 – 31.12.2024.

Goldin kuukausimaksuttomuus päättyy 31.12.2024, jonka jälkeen kortista veloitetaan hinnaston mukainen kuukausimaksu.