Kortit eivät ole samanlaisia – kokeile OP-Visa Goldia

Asuntolaina-asiakkaille OP-Visa Gold 6 kk ilman kuukausimaksua

Saat kätevillä lisäpalveluilla varustetun OP-Visa Gold -kortin kuudeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua, jos sinulla on OP:n asuntolaina ja olet uusi OP-Visa Gold -asiakas.

Hintaedun saat, kun haet korttia soittamalla Gold-asiakaspalveluun. Älä siis täytä hakemusta itse op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa. Hae korttia viimeistään 31.12.2021.

 

Näin haet OP-Visa Gold -korttia

 

 • Soita OP-Visa Goldin asiakaspalveluun 0100 0510 ma–pe 8–19.
  Tarvitset hakemusta varten perustiedot työsuhteesta, tuloista ja veloista.
 • Asiantuntijamme täyttää hakemuksen kanssasi.
  Saat päätöksen kortista puhelun aikana.
 • Käy hyväksymässä korttisopimus op.fi-palvelussa.
  Kirjaudu op.fi-palveluun ja hyväksy hakemus Omat kortit -sivulla.
 • Valmista tuli – Saat kortin ja uuden tunnusluvun kotiin 1-2 viikon kuluessa.
  Kun olet ottanut kortin käyttöön, voit lopettaa nykyisen korttisi.

Goldiin on pakattu enemmän turvaa ja käteviä palveluita

OP-Visa Gold sisältää muun muassa: 

 

 • Matkavakuutuksen koti- ja ulkomaanmatkoille koko perheelle.
 • Vuokra-autovakuutuksen eli vuokra-auton omavastuu korvataan 1 000 euroon asti, jos matkalla sattuu kolari.
 • Tuoteturvavakuutuksen omistaja-asiakkaille. Sen ansiosta saat rahasi takaisin, jos ostamasi tuote rikkoutuu puolen vuoden sisällä ostohetkestä.
 • LoungeKeyn, jolla voit ostaa pääsyn lentokenttien loungeihin.
 • Hätäkäteispalvelun. Jos Gold-korttisi katoaa tai vahingoittuu matkalla, saat käteistä lähimpään pankkiin tai valuutanvaihtopisteeseen.

Goldin edut uudistuvat 1.11.2021 alkaen - uusia ja entistä laajempia etuja

 

Uudet edut pitävät sisällään esimerkiksi entistä kattavamman matkavakuutuksen, kaksi ilmaista lounge-käyntiä ja Lipputurvan. Uudet edut ovat käytössä kaikilla Gold-asiakkailla 1.11.2021 alkaen.

Lue lisää Goldin uudistuvista eduista

 

Mitä tapahtuu kuukausimaksuttoman jakson jälkeen?


Kuuden kuukauden maksuttoman jakson jälkeen OP-Visa Gold -korttisi on edelleen normaalisti voimassa ja maksat siitä normaalin hinnaston mukaisen kuukausimaksun. Jos olet omistaja-asiakas ja sinulle on kertynyt OP-bonuksia, veloitetaan maksut OP-bonuksistasi.  

Maksuttoman jakson päättymisestä ei tule sinulle erillistä ilmoitusta. Voit halutessasi lopettaa OP-Visa Gold -kortin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. 

 

Mitä OP-Visa Gold -paketti maksaa? 


Kuukausimaksu:  

 
Jos olet omistaja-asiakas maksaa Gold-paketti osana päivittäispalveluita normaalisti 8,00 euroa kuukaudessa. Se sisältää OP-Visa Gold -paketin (eli kortin ja siihen liitetyt lisäpalvelut), käyttötilin ja OP-verkkopalvelun. Jos sinulle on kertynyt OP-bonuksia, veloitetaan maksut OP-bonuksistasi. 
 
Jos et ole omistaja-asiakas maksaa Gold-paketti osana päivittäispalveluita normaalisti 12,75 euroa kuukaudessa. Se sisältää OP-Visa Gold -paketin (eli kortin ja siihen liitetyt lisäpalvelut), käyttötilin ja OP-verkkopalvelun. 

OP-Visa Gold -paketin hinta ilman päivittäispalveluita on normaalisti 7,75 euroa kuukaudessa. Se sisältää kortin kuukausimaksun 2,95 € ja korttiin liitetyt lisäpalvelut.

Kuuden kuukauden edun aikana sinulta ei veloiteta Gold-paketin tai päivittäispalveluiden hintaa.  

Hintaetu on voimassa OP:n asuntolaina-asiakkaille ja uusille OP-Visa Gold -asiakkaille, kun teet Gold-korttisopimuksen viimeistään 31.12.2021.

Luoton kulut


Jos luotolla on korollista velkaa on luoton korko 3 kuukauden euribor + 8,95 %. Tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa. 

Esimerkkilaskelman luoton todellisesta vuosikorosta löydät kohdasta "OP-Visa Gold -kortin todellinen vuosikorko". 

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 15,07 % (6/21). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 156,15 euroa.

Jos sinulla on kaksi maksukorttia, voit halutessasi lopettaa toisen korttisi. Lopetathan toisen korttisi vasta, kun olet saanut uuden OP-Visa Gold-korttisi ja todennut sen toimivaksi. 

Voit lopettaa kortin lähettämällä meille chat-viestin, kun olet kirjautuneena OP-mobiiliin tai op.fi-verkkopalveluun ja ilmoittamalla lopetettavan kortin neljä viimeistä numeroa. OP-Visa Electron -kortin voit lopettaa itse helposti op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa. 

Lopetettuasi toisen korttisi tuhoa se leikkaamalla se huolellisesti useaan osaan, niin että siru ja magneettijuova tuhoutuvat. 

Jos, vaihdat maksukortin luotolliseen OP-Visa Gold -korttiin, sinun tarvitsee vain halutessasi huolehtia nykyisen maksukortin lopettamisesta ja alkaa käyttää OP-Visa Goldia.

Mikäli haluat vaihtaa nykyisen OP:n luottokorttisi OP-Visa Goldiin, huomioithan, että nykyisen luottokortin lopettaminen irtisanoo automaattisesti myös luoton. Mahdollinen velkasaldo ei siirry automaattisesti uudelle luottokortille. Irtisanotun luoton maksuohjelma jatkuu sovitusti eli luottoa ei tarvitse maksaa kerralla pois. 

Muistathan tehdä uudelle kortillesi myös uuden e-laskutilauksen.

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.