Pivo

Pivo

Suomen suosituin mobiililompakko, jolla hoidat maksut ja seuraat talouttasi.

Pivo on monipuolinen mobiililompakko, jolla maksat näppärästi kaverille, verkossa ja jopa kaupan kassalla. Pivo auttaa sinua pysymään ajan tasalla omasta taloudestasi. Lisäksi saat Pivosta etuja ja tarjouksia!

Pivo uudistuu

Pivon käyttöliittymä ja ilme uusitaan vaiheittain lähikuukausina. Samalla tuomme Pivoon palvelut: uudesta Pivosta voi jatkossa tilata ja ostaa palveluita ilman erillistä rekisteröintiä tai uusien sovellusten latausta. Pivosta löydät esimerkiksi Kotipizzan, PayIQ:n matkaliput ja TableOnline ravintolapöydän varauksen ja paljon muuta. Lue lisää uudistuksesta Pivon nettisivuilta!

Tiedä rahatilanteesi ja seuraa kulutustasi

Pivosta saldon tarkistaminen onnistuu nelinumeroisella pääsykoodilla tai sormenjälkitunnistuksella ja rahan käyttöä on helppo seurata Pivon automaattisella budjettityökalulla. Pystyt seuraamaan myös luottokorttisi tapahtumia ja käytettävissä olevaa luottoa. Useaan kertaan palkittu Pivo on asiakkaidemme suosikki, ja suuri osa käyttää Pivoa päivittäin.

Pivolla maksat kaverille, verkossa ja myös kaupan kassalla

Pivolla voit maksaa kaverille, kun tiedät vastaanottajan puhelinnumeron. Sinun ei siis tarvitse tietää tilinumeroa. Jaa kulut kaverin kanssa, maksa kirppariostoksesi, hanki kimppalahja syntymäpäiväsankarille, tai siirrä rahaa ystävälle helposti ilman avainlukulistaa. Pivo toimii kaikkien pankkien asiakkaille.

Pivolla voit myös maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Klikkaa ostokset ostoskoriin ja valitse maksutavaksi Pivo. Hyväksy maksu oman puhelimesi Pivolla tai muulla Siirto-sovelluksella, ilman avainlukujen ja luottokortin tietojen näppäilyä. Voit myös hakea Pivon maksuaikaa, jolla voit koota verkko-ostoksesi yhdelle laskulle, pilkkoa laskun sinulle sopiviin osiin tai maksa ostoksia myöhemmin. Pivon maksuaika on 1000 €:n luotto, joka haetaan Pivosta. Luoton myöntää Arvato Finance, PL 414, 00101 Helsinki.

OP:n asiakkaana ja kun sinulla on Pivo, voit myös maksaa ostoksia puhelinta vilauttamalla nopeasti ja turvallisesti kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksuja tukeva maksupääte. Pivossa ei ole matalaa kertaostosrajaa!

Suosikkikauppojesi edut Pivossa

Voit myös ostaa suositut CityShoppari 2019 -edut suoraan Pivosta. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat edut maksutta käyttöösi koko vuodeksi. Pivon CityShoppari sisältää liki tuhat rahanarvoista etua ja alennusta, joilla syöt ja shoppailet alehintaan ympäri Suomen.

Pivossa mukana kulkevat myös kaikki OP:n keskittämisedut. Pivosta voi seurata saamiasi keskittämisetuja, kuten rahanarvoisia OP-bonuksia sekä pankki- ja vakuutusalennuksia.

Lataa ilmainen Pivo

Pivo on ilmainen sovellus ja voit ladata sen älypuhelimeesi sovelluskaupastasi. Pivo on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Pivolla on helppo seurata saldoa ja sitä, mihin rahaa on kulunut. Näen myös yhdellä silmäyksellä, kauanko on palkkapäivään. Pivo on tuonut rahankäyttööni uutta suunnitelmallisuutta.
Esa, Helsinki