Hälytysajoneuvo ambulanssi

Sairaankuljetus

Sairaankuljetusalalla tarvitaan monipuolisia vakuutuksia sekä ajoneuvojen että henkilöstön turvaksi osana riskienhallintaan. A-Vakuutus on tukenasi oikeanlaisen kokonaisuuden rakentamisessa.

Suojaa ambulanssi riittävillä vakuutuksilla

Hyvin varustettu ambulanssi on arvokas investointi ja se kannattaa turvata riittävillä vakuutuksilla. Sairaankuljetuksen tarpeet huomioiva Ammattiliikenne-extra-vakuutus tuo turvaa ambulanssissa olevalle irtaimelle omaisuudelle sekä esimerkiksi sairaanhoitopiirin tai sairaalan omistamalle vieraalle omaisuudelle. Itse ambulanssin voit vakuuttaa kattavasti ajoneuvovakuutuksella.

Huolehdi itsesi ja työntekijöidesi työkyvystä

Sairaanhoitoalalla työ on joka päivä täynnä yllätyksiä. Välillä eteen voi tulla tilanne, joka vaikuttaa työntekijöidesi hyvinvointiin. A-Vakuutuksen ja Pohjola Sairaalan yhdessä suunnittelemaan Ammattiliikenne-extra-vakuutukseen kuuluva kriisiapuvakuutus antaa turvaa ennalta-arvaamattomien kriisitilanteiden varalle ja korvaa muun muassa akuutin kriisiterapian.

Sairaankuljetuksessa kannattaa varautua myös yllättäviin tapaturmiin riittävällä vakuutusturvalla, jotta työntekijöiden työkyky saadaan palautettua mahdollisimman nopeasti. Lakisääteisen työtapaturmavakuutuksen lisäksi suosittelemme, että vakuutat itsesi ja työntekijäsi Terveysturvalla. Terveysturvan ottaminen on helppoa, koska saat sen Suomen Sairaankuljetusliiton jäsenenä ilman terveysselvitystä. Muista turvata yrityksesi toiminta myös potilasvakuutuksella, joka korvaa sairaanhoidon yhteydessä potilaalle aiheutuneita henkilövahinkoja.