Yrityspalvelut-verkkopalvelu-kuva

Yrityspalvelut-verkkopalvelu

Monipuoliset sähköiset palvelut yrityksille ja yhteisöille

Verkkopalvelulla hoidat yrityksesi tai yhteisösi pankkiasiat turvallisesti, nopeasti ja vaivattomasti, kun sinulle sopii. Palvelu on suunnattu keskisuurille ja suurille yrityksille, mutta myös pienemmät yritykset voivat hyötyä sen laajoista verkkopalveluominaisuuksista.

Palvelukokonaisuus ja käyttöoikeudet ovat laajasti räätälöitävissä haluamallasi tavalla. Verkkopalveluun voit liittää monipuolisia asiointipalveluita esimerkiksi ulkomaankauppaan, rahoitukseen ja kassanhallintaan liittyen.

Palvelun käyttöönotto:

1) Tee verkkopalvelusopimus.

2) Nimeä palvelun pääkäyttäjät.

3) Pääkäyttäjät lisäävät muut käyttäjät ja käyttöoikeudet verkossa.

Verkkopalvelu toimii suomeksi ja englanniksi. Palveluun voit kirjautua omilla osuuspankin verkkopankkitunnuksillasi tai henkilökohtaisilla yrityspalvelutunnuksilla. Lisätietoja löydät alta kohdasta "Lisätietoa käyttäjähallinnasta".

Yritysasiakkaiden palvelut siirtyvät yhteiseen op.fi -palveluun

Pääset jo halutessasi siirtymään nykyisestä Yrityspalvelut -verkkopalvelusta uudistettuun palveluun, josta löydät vanhasta palvelusta tutut toiminnot. Uudistuneessa op.fi -palvelussa voit hoitaa niin maksuliikenteen, rahoituksen kuin sijoittamiseen liittyvät tarpeet. Samassa palvelussa hoituvat myös henkilökohtaiset pankki- ja vakuutusasioinnit.

.

Yrityspalvelut-verkkopalvelu on monipuolinen palvelukokonaisuus, jossa hoidat helposti suuremmankin yrityksen asioinnin. Palvelussa voit muun muassa:

  • hallinnoida pankkitakauskantaa
  • hoitaa konsernitilikokonaisuutta ja suorittaa kansainvälisiä maksuja
  • tarkastella ajantasaisesti yrityksesi saatavarahoituslimiitin rahoitus- ja reskontratilannetta
  • hakea myyjäliikeyhteistyöhön liittyviä rahoituksia
  • hallita luottoja ja limiittejä
  • hallinnoida valuutta- ja johdannaiskaupankäynnin asiakirjoja sekä valuuttajohdannaisia
  • suorittaa remburssi- ja perittävätoimeksiantoja.

Edellisten lisäksi käytössäsi on päivittäiseen pankkiasiointiin tarvittavat asiointipalvelut. Voit esimerkiksi katsella tilitapahtumia, tulostaa todistuksia ja tiliotteita sekä tehdä maksutoimeksiantoja. Yrityksesi sijoituksia pääset tarkastelemaan arvopaperisäilytyksen palvelussa.

Palvelulle määritetään pääkäyttäjä, joka hallinnoi käyttäjiä ja heidän käyttöoikeuksiaan. Voit määritellä eri käyttäjille erilaisia oikeuksia tai antaa kaikki oikeudet esimerkiksi vain yhdelle käyttäjälle yrityksesi tarpeista riippuen.

Käyttäjän rooliin nimetty henkilö pääsee tekemään palvelussa asioita, joihin hänellä on käyttöoikeus. Käyttöoikeudet voidaan lisätä sekä verkossa että osuuspankissa.

Käyttäjät voivat kirjautua palveluun omilla osuuspankin verkkopankkitunnuksillaan tai henkilökohtaisilla yrityspalvelutunnuksilla.