Näin kehitämme palveluitamme asiakaspalautteen avulla

Saamme vuosittain runsaasti palautetta eri kanavien kautta. Käsittelemme kaikki saamamme palautteet ja huomioimme ne palvelujemme kehittämisessä. Kiitos, kun annat meille palautetta! Esittelemme muutamia esimerkkejä palveluista, joita olemme kehittäneet viime aikoina palautteiden perusteella.

Pankkipalvelut

Kaikki e-laskut kootusti OP-mobiilissa

Löydät jatkossa kaikki e-laskut yhdestä paikasta OP-mobiilissa. Maksamiesi e-laskujen lisäksi näet hyväksytyt ja hyväksymättömät e-laskut, hyvityslaskut ja e-laskut, joiden summa on 0 euroa. E-laskut on järjestetty selkeästi vuosien ja laskuttajien mukaan, ja voit seurata paljonko maksat e-laskuja vuosittain.

Sujuvampi käyttökokemus palkkatietojen katseluun op.fi-palvelussa

Uudistettu Henkilöasiakkaan palkkatiedot -sovellus on nyt aiempaa sujuvampi käyttökokemukseltaan ja käyttövarmuudeltaan.

Voit nyt nimetä lainoja op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa

Olemme toteuttaneet toivotun ominaisuuden - voit nyt nimetä lainan op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa. Nimen avulla tunnistat lainan helposti, jos sinulla on esimerkiksi useita lainoja. Voit muokata lainan nimeä lainan tiedoissa.

Maksuton arvo-osuustili kaikille alle 26-vuotiaille ja omistaja-asiakkaille

Arvo-osuustiliin liitetyt säästäjän ja sijoittajan palvelupaketit ovat jatkossa maksuttomia kaikille alle 26-vuotiaille. Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat jatkossa säästäjän palvelupaketin lisäksi sijoittajan palvelupaketin maksutta. 

Lue lisää arvo-osuustilistä

Lue lisää lapsen arvo-osuustilistä

Osakesäästötili lapselle

Kun lapsesi on osuuspankin omistaja-asiakas, voit avata osakesäästötilin maksutta ja sijoitat ilman kuukausimaksuja. Voit käydä myös ensimmäiset 30 päivää osakekauppaa maksutta. 

Lue lisää lapsen osakesäästötilistä

Kansainväliset osakkeet ja osakeanalyysit OP-mobiilissa

Voit tehdä kansainvälistä osakekauppaa ja seurata sijoituksiesi kehittymistä nyt OP-mobiilissa. Löydät myös kansainväliset osakeanalyysit kätevästi OP-mobiilin kautta. 

Lue lisää kansainvälisestä osakesijoittamisesta

Vakuutuspalvelut

Henkivakuutuksen edunsaajan muuttaminen

Voit muuttaa henkivakuutuksen edunsaajamääräystä milloin tahansa henkivakuutuksen voimassaoloaikana ilmoittamalla siitä meille kirjallisesti. Helpoiten teet ilmoituksen lähettämällä meille viestin op.fi-palvelun tai OP-mobiilin kautta.

Lue lisää henkivakuutuksen edunsaajamääräyksestä

Henkivakuutuksen edunsaajan henkilöllisyyden varmistaminen

Palvelu koskee asiakkaita, joilta OP-Henkivakuutus on pyytänyt edunsaajan henkilöllisyyden varmistamista henkivakuutuksen korvauksen maksamista varten.

Jos olet saanut OP-Henkivakuutukselta kirjeen, jossa pyydetään varmistamaan henkilöllisyytesi edunsaajana, pääset varmistamaan henkilöllisyytesi kirjautumalla palveluumme OP:n tai muun palveluntarjoajan tunnuksilla.

Lue lisää henkivakuutuksen edunsaajan henkilöllisyyden varmistamisesta

Haluatko lukea lisää palautteista?

Edellisestä uutisestamme löydät lisätietoa palveluista, joita olemme aiemmin kehittäneet saamiemme palautteiden perusteella.

Lue kesäkuun uutinen: Näin hyödynnämme asiakkaidemme palautteita palveluiden kehittämisessä