Sähköinen valuuttakauppa

Elektroniska tjänster för valutahandel enligt ditt företags behov

Handla med valuta på nätet med OP:s smarta verktyg för valutahandel.

De rätta verktygen för ditt företags valutahandelsbehov

Våra elektroniska valutahandelstjänster underlättar och påskyndar ditt företags utrikeshandel. Du kan överföra företagets valutaaffärer till ett handelsprogram i realtid. Med det kan du handla och skydda valuta enkelt på nätet med alla viktiga valutor oberoende av tid och plats.

De lättanvända och flexibla systemen kan skräddarsys enligt ditt företags behov.

OP FX Manager för kontinuerlig handel med valuta

OP FX Manager är en modern tjänst för valutahandel, för företag som kontinuerligt handlar med valuta. Då antalet transaktioner är stort, kan du överföra ditt material till tjänsten på en gång. Med OP FX Manager kan du också optimera dina valutaaffärer och skydda dig mot förändringar i valutakurserna enligt ditt företags säkringspolicy.

OP eFX för regelbundna, enstaka valutaaffärer

I tjänsten OP eFX kan du utföra enskilda valutaaffärer som ditt företag behöver för avgående utlandsbetalningar, handla mellan valutakonton samt skydda ditt företags tillgångar mot valutariskerna.

Varje valutaaffär som du utför arkiveras i tjänsten och du kan bläddra i handelshistorian när som helst. I tjänsten finns marknadsinformation i realtid om läget på valutamarknaden.

Valutaväxling av engångsnatur

Om ditt företag inte har regelbundna utlandsbetalningar, är det enklast och snabbast att göra valutaväxlingar i din andelsbank. Våra experter hjälper dig med alla ärenden som har att göra med utlandsbetalningar.

OP Konsernitili näyttää euromääräiset ja muiden valuuttojen tilit samassa näkymässä.
OP Koncernkonto
Med OP Koncernkontot får ditt företag en helhetslösning för likviditetshanteringen och en tydlig vy för behändig granskning av konton i euro och i andra valutor.
Tjänsten tillhandahålls av OP Företagsbanken Abp.