Yhteiso

Sinä osuuspankin omistajana

Osuuspankin omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi ja hyödyt parhaista eduistamme.

Omistaja-asiakkaana voit käyttää osuuskuntaa hyödyksesi esimerkiksi OP Joukko-ostopalvelussa, jonka kautta voit ostaa eri brändien tarjoamia tuotteita ja palveluita edulliseen omistaja-asiakashintaan sekä ehdottaa, mitä haluaisit palveluun tuotavan tarjolle. Lapsia viihdyttää osuuspankkien oma Hippo-klubi.

Etujen lisäksi omistaja-asiakkaana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omistamasi pankin toimintaan asettumalla ehdolle osuuskunnan vaaleihin ja äänestämällä niissä. Digitaalinen omistaja-asiakasyhteisö kokoaa puolestaan omistaja-asiakkaat miettimään, ideoimaan ja äänestämään osuuspankkien toimintaan ja omistaja-asiakkuuteen liittyvistä asioista.

OP Joukko-osto

OP Joukko-osto on uusi palvelumme, jonka kautta voit ostaa tunnettujen brändien tuotteita ja palveluja edulliseen omistaja-asiakashintaan. Tuotteilla sekä palveluilla on kilpailukykyinen lähtöhinta ja niistä on mahdollista saada hyvitystä lopullisen ostajien lukumäärän mukaan. Mitä enemmän kiinnostusta tuotteet kampanjan aikana herättävät, sitä suuremman hyvityksen ostaja saa.

Hippo – Yhteisö perheen pienimmille

Hippo-klubi on osuuspankkien alle 13-vuotiaille asiakkaille suunnattu maksuton kerho. Klubilaiset saavat kutsuja erilaisiin oman pankin järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin, kuten Hippo-yleisurheilukilpailuihin ja -hiihtokisoihin. Lisäksi klubilaisille lähetetään kahdesti vuodessa kotiin oma Hippo-lehti. Klubin tavoitteena on innostaa tekemään, kokemaan ja oppimaan hauskalla tavalla.

Omistaja-asiakasyhteisö

Digitaalisessa yhteisössä osuuspankin omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan pankkinsa toimintaan erilaisten tehtävien ja kyselyiden kautta. Omistaja-asiakkaanamme mielipiteesi on meille arvokas. Tervetuloa mukaan yhteisöön!