Säästäjän rahastot

Helppo tapa kokeilla sijoittamista.

Säästäjälle soveltuvat rahastot

Rahastosäästäminen on helppoa ja vaivatonta

Säästäminen arjessa on oiva tapa hallita omaa taloutta ja kerryttää varallisuutta pidemmällä aikavälillä. Myös yllättäviin menoihin on hyvä varautua etukäteen, ne kun harvemmin kysyvät sopivaa aikaa tai rahatilannetta. Ylimääräistä ei kuitenkaan kannata makuuttaa tilillä, vaan laittaa raha töihin. Helppo tapa saada raha poikimaan, on siirtää säännöllisesti tietty summa rahastoon. Pienelläkin summalla pääsee alkuun ja kun tililtä menee palkkapäivänä automaattisesti sopiva summa rahastoon, ei säästämisestä tarvitse sen kummemmin huolehtia. Mitä pidempään säästät, sitä parempaa tuottoa voit säästöillesi odottaa. Ajan kuluessa varallisuutesi kasvaa ja esimerkiksi lomamatkan hinta on huomaamatta kasassa.

Säästäjän rahastot ovat helppo tapa kokeilla sijoittamista

Säästäjän rahastot ovat valmiita ratkaisuja, joissa rahaston varat hajautetaan osake- ja korkomarkkinoille maailmanlaajuisesti. Sinun ei tarvitse seurata aktiivisesti markkinoita tai huolehtia sijoituskohteiden valinnasta, vaan rahaston salkunhoitaja tekee työn puolestasi. Voit seurata rahastojen kehitystä kätevästi op.fi:ssä ja OP-mobiilissa ja samalla oppia, miten sijoittaminen toimii.

Valitse säästäjän rahastoistamme sinulle sopivin

Rahaston valinta on helppoa, sillä säästäjän rahastoista löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu. Mieti, onko sinulla jokin tavoite säästämiselle, minkälaista tuottoa tavoittelet, minkälaista riskiä olet valmis ottamaan ja kuinka kauan haluat säästää? Jos tarvitset rahasi käyttöösi muutaman vuoden päästä, valitse rahasto, joka sijoittaa pienemmän osan varoistaan osakemarkkinoille. Pidempiaikaiseen säästämiseen voit valita rahaston, jossa on suurempi osakepaino.

Tutustu helppoihin säästäjän rahastoihimme:

Tämä on mainos. Muistathan, että sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy ja salkunhoitajana toimii OP Varainhoito Oy. Seuraavista erikoissijoitusrahastoista veloitetaan normaalit kaupankäyntikulut: OP-Palvelukiinteistöt-, OP-Metsänomistaja-, OP-Vuokratuotto-, OP-Alternative Portfolio- ja OP-Private Equity -erikoissijoitusrahastot.