Menestyneimmät rahastot

Menestyneimmät rahastot

Tavoitteletko korkeaa tuottoa ja voit sijoittaa pitkäjänteisesti? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua osakerahastoihin. Osakemarkkinat tarjoavat korkean tuotto-odotuksen, mutta samalla riskitkin ovat korkeammat kuin korkosijoituksissa. OP tarjoaa laajan valikoiman erilaisia osakerahastoja.

Minkä osakerahaston valitsisin?

Valitse osakerahasto sen mukaan, haluatko sijoittaa varasi vakaammille kehittyneille osakemarkkinoille kuten Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin vai haetko vielä korkeampaa tuotto-odotusta esimerkiksi Aasian tai Latinalaisen Amerikan kehittyviltä markkinoilta. Lisävaihtoehtoja tuovat vastuullisesti sijoittavat osakerahastot sekä kustannustehokkaat indeksirahastot. Kehittyville markkinoille sijoitettaessa on hyvä muistaa, että korkeamman tuotto-odotuksen lisäksi myös riskit ovat kehittyneitä markkinoita korkeammat.

Tutustu tuottavimpiin rahastoihimme

Vaikka aikaisemmat tuotot eivät ole tae tulevasta, tutustuminen menestyneimpiin rahastoihimme voi myös antaa sinulle ideoita omiin sijoituksiin. Alla näet parhaiten tuottaneet rahastomme viimeisen vuoden ajalta.

Menestyneimmät rahastot

Miksi kannattaa säästää säännöllisesti?

Osakemarkkinoille sijoittamisessa ajallinen hajautus on erityisen tärkeää. Ajallisen hajautuksen voit hoitaa joko tekemällä kertasijoitukset useissa erissä tai voit aloittaa säännöllisen säästämisen. Säännöllisen säästämisen voit aloittaa helposti saman rahasto-ostolomakkeen kautta kuin teet kertasijoituksetkin. Kun sijoitat joka kuukausi, tekee aika puolestasi töitä tuottojen eteen, sijoitat keskimäärin aina otolliseen aikaan ja olet hetki hetkeltä lähempänä tavoitettasi.

Näin pääset alkuun

  1. Valitse rahasto, johon haluat sijoittaa.
  2. Osta rahastoa ja aloita samalla säännöllinen säästäminen.
  3. Anna ajan tehdä töitä ja kerryttää tuottoja puolestasi.