Menestyneimmät rahastot

Tutustu rahastoihimme, jotka ovat viimeisen vuoden aika tuottaneet parhaiten.

Miksi kannattaa säästää säännöllisesti?

Sijoittamisessa ajallinen hajautus on erityisen tärkeää. Ajallisen hajautuksen voit hoitaa joko tekemällä kertasijoitukset useissa erissä tai voit aloittaa säännöllisen säästämisen. Säännöllisen säästämisen voit aloittaa helposti saman rahasto-ostolomakkeen kautta kuin teet kertasijoituksetkin. Kun sijoitat joka kuukausi, tekee aika puolestasi töitä tuottojen eteen, sijoitat keskimäärin aina otolliseen aikaan ja olet hetki hetkeltä lähempänä tavoitettasi.

Tutustu tuottavimpiin rahastoihimme

Vaikka aikaisemmat tuotot eivät ole tae tulevasta, tutustuminen menestyneimpiin rahastoihimme voi myös antaa sinulle ideoita omiin sijoituksiin. Alla näet parhaiten tuottaneet rahastomme viimeisen vuoden ajalta.

Menestyneimmät rahastot

Näin pääset alkuun

  1. Valitse rahasto, johon haluat sijoittaa.
  2. Osta rahastoa ja aloita samalla säännöllinen säästäminen.
  3. Anna ajan tehdä töitä ja kerryttää tuottoja puolestasi.

Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi antaa tarjous rahoitusvälineen ostamisesta tai myymisestä. On tärkeää muistaa, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevista tuotoista.

Rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy. Osakesijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki. Strukturoidun joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija on OP Yrityspankki Oyj. Osuuspankit toimivat merkintäpaikkoina OP Yrityspankki Oyj:n lisäksi.