Perävaunun vakuutus

Vakuuta peräkärry ja venetraileri

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta
1

Edullinen vakuutus perävaunullesi

Saat meiltä edullisen liikennevakuutuksen ja kaskon peräkärryille ja venetrailereille.

2

Kasko tarpeesi mukaan

Voit valita perävaunusi vakuutukseksi kattavan Isokaskon tai edullisen Osakaskon.

3

Osuuspankin omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Peräkärryn liikennevakuutus ja kasko

Omasta perävaunusta on suuri hyöty, kun on tarve siirtää tavaraa tai vaikkapa vene paikasta toiseen. Perävaunu tulee lain mukaan vakuuttaa pakollisella liikennevakuutuksella. Verkossa hoidat peräkärryn vakuutuksen ja rekisteröinnin kuntoon samalla kertaa.

Saat meiltä peräkärryn liikennevakuutuksen ja peräkärryn kaskon, kun peräkärryn kokonaismassa on korkeintaan 3 500 kg. Vapaaehtoisella kaskovakuutuksella voit halutessasi turvata peräkärrysi tai venetrailerisi esimerkiksi varkauden tai kolarin varalta.

Laske peräkärryn vakuutuksen hinta kätevästi verkkokaupassamme. 

Tarkista aina ennen liikenteeseen lähtöä peräkärrysi valaisimet, kytkentälaitteet, renkaiden kulutuspinta ja rengaspaineet sekä mahdolliset jarrut.

Kaskovakuutus korvaa, jos varas vie peräkärrysi

Jos haluat varautua perävaunulle sattuviin vahinkoihin, onnistuu se perävaunun kaskovakuutuksella. Saat meiltä perävaunun kaskovakuutukseen 200 euron omavastuun.

Voit valita peräkärryllesi joko Isokaskon tai Osakaskon. Molemmista saat korvausta, jos peräkärrysi tai venetrailerisi esimerkiksi varastetaan. Isokasko korvaa peräkärrylle aiheutuneet vahingot myös, jos peräkärry vahingoittuu kolarissa tai vaikkapa myrskyssä, joten se sopii erityisesti arvokkaalle perävaunulle.

Vahingon välttämiseksi kannattaa aina tarkistaa peräkärryn aisapaino, kuorman määrä ja sen asianmukainen kiinnitys.

Teuvo Kaipainen Product Specialist, Pohjola Vakuutus

Muistathan lukita myös peräkärryn

Peräkärry tai venetraileri tulee aina säilyttää lukitussa tilassa tai lukittuna. Perävaunu katsotaan lukituksi silloin, kun se on lukittu aisalukolla, joka estää sen kiinnittämisen vetoajoneuvoon tai lukolla, joka estää vaunun siirtämisen.

Jos peräkärry kaikesta huolimatta lähtee varkaan matkaan, tee viipymättä rikosilmoitus poliisille. Ilmoita sen jälkeen varkaudesta meille. Verkossa tai OP-mobiilissa teet ilmoituksen helpoimmin ja saat korvauspäätöksen nopeimmin.

Moottorivene
Autovakuutus henkilöautolle
Autovakuutus henkilöautolle
Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.