” ”

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijöille

Pohjola Ryhmätapaturmavakuutus on kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus henkilöstösi turvaksi

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus antaa laajan turvan vapaa-ajalle ja etätyöhön

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus korvaa esimerkiksi kaatumiset ja liukastumiset pihatöissä ja lenkkipoluilla. Se antaa lisäturvaa myös etätyötä tekeville työntekijöillesi.

Laadukas hoito ja nopea työhön paluu

Pohjola Sairaalan ja muiden lääkärikumppaniemme avulla varmistamme asiantuntevan ja laadukkaan hoidon. Tapaturman sattuessa työntekijäsi pääsee nopeasti hoitoon ja kuntoutumaan.

Terveyden asiantuntijat puhelimessasi

Tapaturman sattuessa saat arvion Pohjola Terveysmestarilta oireistasi ja sinut ohjataan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi. Ota yhteyttä Pohjola Sairaalan asiantuntijoihin puhelimitse tai sovelluksen chatissa.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus antaa laajan turvan vapaa-ajalle ja etätyöhön

Tapaturmia sattuu yleisimmin vapaa-ajalla tutuissa paikoissa kuten kotona tai vaikka lenkkipolulla. Liukastumiset, kaatumiset ja muut vapaa-ajan loukkaantumiset aiheuttavat suuren osan myös poissaoloista yrityksissä.

Jos työntekijäsi loukkaantuu esimerkiksi etätyössä, pihaa haravoidessa tai vapaaehtoistyössä on tärkeää, että hän saa sujuvasti tarvitsemansa hoidon. Vakuutuksen turvin työntekijäsi pääsee nopeasti hoitoon Pohjola Sairaalaan tai muulle lääkärikumppanillemme ja toipuu takaisin arjen askareisiin ja työhön. Kun toipuminen tapahtuu mahdollisimman joutuisasti, loukkaantuneen henkilön poissaolot ja niiden kustannukset vähenevät.

Työnantajana tai tilaisuuksien järjestäjänä sinun kannattaa laajentaa työntekijöiden ja talkootyöhön osallistuvien henkilöiden henkilöturvaa tapaturmien varalle ja ottaa vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijälle.

On hyvä huomioida, että lakisääteinen työ­tapaturma­vakuutus on voimassa etätyössä vain työhön liittyvässä toiminnassa. Taukojen tai ruokailun aikana sattunutta tapaturmaa ei korvata. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus täydentää lakisääteistä turvaa.

Monien käyttötarkoituksien vakuutus

Ryhmätapaturmavakuutus on vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijälle, joka sopii moniin eri käyttötarpeisiin ja on räätälöitävissä tarpeesi mukaan.

Voit ottaa vakuutuksen koko henkilöstöllesi, sovitulle ryhmälle tai yksilöllisenä vakuutuksena nimetylle henkilölle vapaa-ajalle tai täysaikaisesti, jolloin turva on voimassa 24/7.

Se on myös erinomainen lisäturva niille yrityksesi henkilöille, jotka tekevät etätyötä. Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus korvaa etätyössä vain välittömästi työhön liittyvän toiminnan. Vapaaehtoisilla vakuutuksilla voit laajentaa työntekijöidesi etätyöpäivän vakuutusturvaa. 

Henkilöstösi lisäksi voit vakuuttaa yrityksesi vierailijoita, talkootyöntekijöitä tai leireille, retkille ja harrastustoimintaan osallistujia. Vakuutus voidaan tehdä yhdelle tai useammalle vakuutettavalle jatkuvana tai määräaikaisena sopimuksena, esimerkiksi tietylle ajalle tai tiettyä tapahtumaa varten. Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksemme sopii myös kouluille, oppilaitoksille ja päiväkodeille.

Mitä vapaa-ajan tapaturmavakuutus korvaa?

Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen vakuutusturvat ja -määrät ovat valittavissa joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan.Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen eri turvista korvataan nämä kulut:

  • Tapaturmavamman sairaanhoitokulut korvataan Hoitoturvasta.
  • Ansionmenetys työkyvyttömyysajalta korvataan Päivärahaturvasta.
  • Vamman aiheuttamasta pysyvästä haitasta maksetaan korvaus Invaliditeettiturvasta.
  • Tapaturmaisesta kuolemasta maksetaan vakuutetun omaisille kertakorvaus.

 

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijälle on voimassa kaikkialla maailmassa, joten se korvaa myös ulkomailla sattuneiden tapaturmien hoitokuluja.

Vakuutus on voimassa kuntoliikunnassa, mutta osaan turvista liittyy urheilurajoitus. Se koskee kilpaurheilua, sen harjoit­telua sekä tiettyjä riskialttiita harrastuksia. Vakuutusturva on kuitenkin laajennettavissa. Kysy meiltä lisää. 

Voit täydentää työntekijäsi vapaa-ajan turvaa vaihtoehtoisesti työtapaturmavakuutuksen laajennuksella

Digitaaliset vakuutus­palvelumme käytössäsi

Kun otat hoitokuluvakuutuksen työntekijöille Pohjola Vakuutuksesta, saat käyttöösi useita digitaalisia palveluita, jotka helpottavat vakuutus­asioidesi hoitamista ja sujuvoittavat työtäsi. Tutustu alla oleviin ja lue lisää myös muista maksuttomista digi­palveluista yrityksille!

Digitaalinen vakuutuskortti

Digitaalinen vakuutus­kortti

Vakuutus­tiedot ja ohjeet helposti työn­tekijälle
Jos työn­tekijä sairastuu tai loukkaantuu, saa hän vakuutus­kortista tiedot mitä työn­antajan vakuutus korvaa ja mihin mennä lääkäriin. Lääkärissä kulut laskutetaan vakuutuksesta, kun korttia näytetään ilmoittautumisen yhteydessä.
Lue lisää digitaalisesta vakuutuskortista 
Pohjola Terveysmestari käytössä Pohjola Vakuutuksen terveysturvan vakuutusasiakkaille

Pohjola Terveys­mestari

Terveys­neuvontaa chatissa ja puhelimitse
Pohjola Terveys­mestari -palvelu tuo terveys­neuvonnan puhelimeesi! Mobiili­sovellus ja puhelin­palvelu ovat käytössäsi veloituksetta, kun henkilö­vakuutukset ovat Pohjola Vakuutuksessa. Saat nopeasti asian­tuntijan arvion oireistasi, omahoito-ohjeet tai ohjauksen sopivaan lääkäri­hoitoon.
Lue lisää Pohjola Terveysmestari -palvelusta

Mikä vaikuttaa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hintaan?

Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi vakuutukseen valitsemasi turvat, vakuutusmäärät ja omavastuu. Myös voimassaolon laajuus ja mahdollinen urheilulaajennus vaikuttavat hintaan.

Lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hinnoittelussa huomioidaan henkilöiden tai tapahtumien lukumäärä sekä vakuutettavien ikä. Jätä yhteydenottopyyntö ja saat tarkemmat lisätiedot sekä hinnan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta henkilöstöllesi!

” ”
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.
” ”
Yrittäjän tapaturmavakuutus
Pääset nopeasti hyvään hoitoon ja voit keskittyä paranemiseen ilman huolta lääkärikuluista.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.