Vakuudeton yritysrahoitus

OP Företagsflex

Lån utan säkerhet 5000–50 000 euro.

Du får kreditbeslutet på nätet

Fyll i kontaktblanketten så behandlar vi din ansökan så fort som möjligt.

Finansiering utan säkerhet

Du behöver varken borgensmän eller säkerhet för krediten.

En fortlöpande limit

Det är enkelt att ta ut kredit i tjänsten op.fi. När du i enlighet med ditt avtal betalar tillbaka en kredit, frigörs ett lika stort belopp av limiten att användas igen.

Varför välja OP Företagsflex?

När ditt företag behöver driftskapital, ansök om OP Företagsflex – en fortlöpande kredit utan säkerhet. Du kan ansöka om en limit på 5000–50 000 euro.

Hur ansöker jag om OP Företagsflex?

Du kan ansöka om OP Företagsflex om ditt företag har varit verksamt i minst ett räkenskapsperioden, har konto i OP och inte har försenade kreditbetalningar i OP eller offentliga betalningsanmärkningar. Ansök om OP Företagsflex genom att fylla i en kontaktblankett, så ansöker OP:s tjänsteman om ett kreditbeslut. Efter kreditbeslutet får du ett avtal att underteckna i vår elektroniska underskriftstjänst.

Faktureringen av limitens månadsbetalning börjar efter att beslutet är godkänt och företaget gjort sitt första uttag. E-fakturering inleds från och med den första betalningsposten.

 

Ränta och kostnader för OP Företagsflex

OP Företagsflex är en fortlöpande limit på 5000–50 000 euro.

Kostnader för OP Företagsflex:

  • Kreditränta 3 mån. Euribor 365 + en kundspecifik marginal
  • Uppläggningsarvode för limiten 400 euro
  • Kontoavgift 10 euro/mån, när krediten används
  • Månadsbetalning 2,1 % av limitbeloppet, vilket inkluderar ränta, kontoavgift och amortering. Exempelvis för en kredit på 20 000 euro blir månadsbetalningen minst 420 euro/mån
  • Extra amorteringar kan alltid göras kostnadsfritt

 

OP Företagsflex i tjänsten op.fi

Logga in i tjänsten op.fi så hittar du OP Företagsflex i menyn under Finansiering. Du kan göra en begäran om kredituttag i tjänsten op.fi. På samma ställe ser du även hur mycket av limiten som är outnyttjad och kan kontrollera betalningstransaktionerna för krediten. Åtkomsträtter hanteras genom Avtalet om digital kommunikation för företag. I tjänsten op.fi hittar du även svar på vanliga frågor samt servicetariffen.

 

Krediten beviljas av OP Företagsbanken Abp.