k-maksuaika

K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Maksuaika är ett smidigt betaltids- och kreditkort samt Plussa-kortet, som ger de bästa förmåner, i samma paket.

-

 • Plussa-kortet ger de bästa förmånerna

  Betala och samla de bästa Plussa-förmånerna med ett kort. Då du betalar dina inköp med K-Plussa Maksuaika-kortet samlar du Plussa-poäng snabbare i alla K-kedjans butiker.

 • Ett betaltids- och kreditkort utan årsavgift

  Du får i genomsnitt 35 dagar räntefri och avgiftsfri betalningstid för dina inköp. Kortet har ingen månads- och årsavgift. Alla bankers kunder kan ansöka om kortet.

 • Produktskyddet försäkrar dina inköp i 365 dagar

  Med Produktskyddet, som ingår i K-Plussa Maksuaika-kort, skyddar du dina inköp i händelse av skada eller stöld. Du behöver alltså ingen separat försäkring till exempel för din nya telefon. Skyddet gäller i 365 dagar.

Läs mer om kortet

Ytterligare information om kortet och dess förmåner finns på adressen plussamaksuaika.fi. Där kan du också ansöka om kortet eller höja kreditgränsen för ditt kort.

Vad kostar kortet?

 • K-Plussa Mastercard-kortet har ingen månadsavgift.
 • Ränta 3 månaders euribor + 10,95 %, då krediten har skuld med ränta.
 • Kontoavgiften är 5,00 euro per månad då krediten har skuld med ränta.

Den effektiva räntan beräknad på en kredit på 1 500 euro i bruk är 21,64 % (04/24). Kalkylen har upprättats under antaganden om att månadsavgiften för kortet är 0,00 euro, kontoavgiften är 5,00 euro per månad, krediträntan samt avgifterna och provisionerna är oförändrade hela kredittiden samt att krediten betalas tillbaka i 12 lika stora poster med en månads mellanrum. Den uppskattade totalkostnaden för krediten är 1 657,77 euro.

Läs konsumentkreditinformationen (på finska) (pdf)

Anslut ditt kort till Google Pay. Det är en betalningsapp med vilken du kan betala i butiker, på nätet och i appar genom att endast använda din smartenhet. Du behöver varken ditt kort eller dina kortuppgifter när du betalar.

Med Google Pay kan du betala kontaktlöst också inköp på över 50 euro.

Du kan utnyttja Plussa-förmåner genom att visa Plussas mobilkortsapp (Plussa-mobiilikortti) i din telefon, OP:s betalkort med Plussa-funktionen eller ett separat Plussa-kort för betalterminalen innan du betalar. Den separata betalsättsförmånen som ingår i K-Plussa Maksuaika-kortet kan du utnyttja endast genom att betala med det fysiska K-Plussa Maksuaika-kortet.

Du kan börja använda Google Pay när du har OP:s koder för privatkunder. Observera att du ska vara minst 16 år för att använda Google Pay.

Läs mer om Google Pay >

Kreditvillkor (på finska)

Allmänna kortvillkor (på finska)

Kortet beviljas av OP Detaljkunder Abp, som också är försäkringstagare till Produktskyddet som ingår i kortet. Produktskyddet beviljas av Pohjola Försäkring Ab. Google Pay är ett varumärke som tillhör Google LLC. 

 

Vi utnyttjar automatiskt beslutsfattande i kreditbeslut. Läs mer om behandlingen av personuppgifter

Kortet beviljas av OP Detaljkunder Abp.