K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Maksuaika är ett smidigt betaltids- och kreditkort samt Plussa-kortet, som ger marknadens bästa förmåner, i samma paket.

-

 • Plussa-kortet ger de bästa förmånerna på marknaden

  Betala och samla de bästa Plussa-förmånerna med ett kort. Då du betalar dina inköp med K-Plussa Maksuaika-kortet får du dubbla Plussa-poäng i alla K-kedjans butiker till slutet av 2021.

 • Ett betaltids- och kreditkort utan årsavgift

  Du får i genomsnitt 35 dagar räntefri och avgiftsfri betalningstid för dina inköp. Kortet har ingen månads- och årsavgift. Alla bankers kunder kan ansöka om kortet.

 • Skydd för dina inköp i hela världen

  För inköp som du betalar med kortet får du automatiskt en Inköpsskyddsförsäkring för 90 eller 180 dygn. Försäkringen gäller inköp på nätet och i butiker i Finland och utomlands.

Läs mer om kortet

Ytterligare information om kortet, ansökningen av kortet eller höjningen av kreditgränsen samt kontaktinformation till kundtjänsten finns på adressen: plussamaksuaika.fi.

Vad kostar kortet?

 • K-Plussa Mastercard-kortet har ingen månadsavgift.
 • Ränta 3 månaders euribor + 10,95 %, då krediten har skuld med ränta.
 • Kontoavgiften är 5,00 euro per månad då krediten har skuld med ränta.

Den effektiva räntan beräknad på en kredit på 1 500 euro i bruk är 18,29 % (3/21). Kalkylen har upprättats under antaganden om att månadsavgiften för kortet är 0,00 euro, kontoavgiften är 5,00 euro per månad, krediträntan samt avgifterna och provisionerna är oförändrade hela kredittiden samt att krediten betalas tillbaka i 12 lika stora poster med en månads mellanrum. Den uppskattade totalkostnaden för krediten är 2 046,21 euro.

Läs konsumentkreditinformationen (på finska) (pdf)

 

Vi utnyttjar automatiskt beslutsfattande i kreditbeslut. Läs mer om behandlingen av personuppgifter

Kortet beviljas av OP Detaljkunder Abp.