K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Maksuaika är ett smidigt betaltids- och kreditkort samt Plussa-kortet, som ger de bästa förmåner, i samma paket.

-

 • Plussa-kortet ger de bästa förmånerna

  Betala och samla de bästa Plussa-förmånerna med ett kort. Då du betalar dina inköp med K-Plussa Maksuaika-kortet samlar du Plussa-poäng snabbare i alla K-kedjans butiker.

 • Ett betaltids- och kreditkort utan årsavgift

  Du får i genomsnitt 35 dagar räntefri och avgiftsfri betalningstid för dina inköp. Kortet har ingen månads- och årsavgift. Alla bankers kunder kan ansöka om kortet.

 • Skydd för dina inköp i hela världen

  För inköp som du betalar med kortet får du automatiskt en Inköpsskyddsförsäkring för 90 eller 180 dygn. Försäkringen gäller inköp på nätet och i butiker i Finland och utomlands.

Läs mer om kortet

Ytterligare information om kortet och dess förmåner finns på adressen plussamaksuaika.fi. Där kan du också ansöka om kortet eller höja kreditgränsen för ditt kort.

Vad kostar kortet?

 • K-Plussa Mastercard-kortet har ingen månadsavgift.
 • Ränta 3 månaders euribor + 10,95 %, då krediten har skuld med ränta.
 • Kontoavgiften är 5,00 euro per månad då krediten har skuld med ränta.

Den effektiva räntan beräknad på en kredit på 1 500 euro i bruk är 18,29 % (3/21). Kalkylen har upprättats under antaganden om att månadsavgiften för kortet är 0,00 euro, kontoavgiften är 5,00 euro per månad, krediträntan samt avgifterna och provisionerna är oförändrade hela kredittiden samt att krediten betalas tillbaka i 12 lika stora poster med en månads mellanrum. Den uppskattade totalkostnaden för krediten är 2 046,21 euro.

Läs konsumentkreditinformationen (på finska) (pdf)

 

Vi utnyttjar automatiskt beslutsfattande i kreditbeslut. Läs mer om behandlingen av personuppgifter

Kortet beviljas av OP Detaljkunder Abp.