Tjänsten Pohjola Verkstadsmästare

Hos Pohjola Verkstadsmästare får du smidig och unik betjäning vid bilskador. På Verkstadsmästarens verksamhetsställe sköts reparationen av din bil och skadeanmälan smidigt på samma gång. 

Letar du efter närmaste Pohjola Verkstadsmästare-verksamhetsställe? 

Du hittar snabbt kontaktuppgifterna till den Pohjola Verkstadsmästare som finns närmast dig i Pohjola Skadehjälpen. 

Hitta närmaste Pohjola Verkstadsmästare-verksamhetsställe 

Vad är tjänsten Pohjola Verkstadsmästare? 

Tjänsten Pohjola verkstadsmästare är en för våra bilförsäkringskunder avsedd yrkeskunnig och smidig bilverkstadstjänst. Vid tråkiga bilskadesituationer får du personlig omsorg av verkstadsmästaren. Vid en skadesituation kan du föra bilen direkt till verkstaden och verkstadsmästaren sköter resten. 

Tjänsten Pohjola Verkstadsmästare erbjuds av Pohjola Försäkring Ab.

När kan man använda tjänsten Pohjola Verkstadsmästare? 

Då du har en Pohjola Bilförsäkring som innehåller en kaskoförsäkring har du tillgång till den avgiftsfria tjänsten Pohjola Verkstadsmästare. Om du råkar ut för en bilskada kan du hämta din bil direkt till verkstadsmästaren för reparation. Under samma besök sköter verkstadsmästaren även att ansöka om skadeersättning för dig och då behöver du inte göra en skadeanmälan. 

Du kan sköta ärenden hos verkstadsmästaren i följande bilskadesituationer: kollisions-, skadegörelse-, glas- och parkeringsskador samt bilräddningsskydd. För de här skadesituationerna får du samtidigt även ett ersättningsbeslut och du behöver inte göra en skadeanmälan. 

Vad kostar det att använda tjänsten Pohjola Verkstadsmästare? 

Att använda tjänsten är avgiftsfritt för våra bilförsäkringskunder. Under verkstadsbesöket betalar du endast den eventuella självrisken, ifall reparation av bilskadan ingår i din Pohjola Bilförsäkring. Den resterande delen faktureras direkt av Pohjola Försäkring.