Försäkringar

Nyttig information om våra försäkringar

Din försäkring är ditt skydd om det sker en skada. På den här sidan ser du alla de försäkringar som Pohjola Försäkring erbjuder – oavsett om det är fråga om försäkringar för hem, båt eller exempelvis en hund. Du kan enkelt via nätet läsa mer om försäkringar, beräkna och jämföra priser på olika försäkringar och teckna den försäkring du vill ha.

Du kan också konkurrensutsätta försäkringar i ett annat försäkringsbolag eller begära offert på försäkringar som saknas behändigt på nätet.

Begär offert

 

Livförsäkringen beviljas av försäkringsbolaget OP-Livförsäkrings Ab. Skydd vid allvarlig sjukdom och återbetalningsskydd för kredit beviljas av OPs samarbetspart, försäkringsbolaget AXA. Övriga försäkringar för fordon, hem, egendom och hälsa beviljas av försäkringsbolaget Pohjola Försäkring Ab. OP Försäkrings, dvs. nuvarande Pohjola Försäkring, OP Försäkrings försäkringsutbud ser du nu i Pohjola Försäkrings urval. Som försäkringskund hos oss betjänar dig också Pohjola Skadehjälpen och ett omfattande nät av samarbetsparter. Tjänsten Pohjola Skadehjälpen tillhandahålls av försäkringsbolaget Pohjola Försäkring Ab.