Löydä sinulle sopivin kortti

Tutustu OP:n Visa-kortteihin sekä Mastercardeihin. Löydä sinulle sopivin yhdistelmäkortti, pankkikortti tai luottokortti.

ajankohtaista
ajankohtaista

Hyödynnä omistaja-asiakkaan etu

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun. Etu koskee myös OP Gold –korttia. Omistaja-asiakkaan normaalihinta kortille on 8 €/kk ja muille asiakkaille 13,25 €/kk.

Yhdistelmäkortit – pankki- ja luottokortti samassa

Credit / Debit

OP Classic

OP Classic on sujuvan arjen kortti. Sen pankki- ja luotto-ominaisuuksilla maksat joustavasti sekä turvallisesti.

Credit / Debit

OP Gold

OP Gold on enemmän kuin pankki- ja luottokortti. Se antaa lisäturvaa arkeen ja etuja matkustamiseen.

Credit / Debit

OP Platinum

OP Platinum on ainutlaatuinen pankki- ja luottokortti. Saat valikoituja etuja, huolettomuutta matkoille ja turvaa elämäsi hetkiin.

Pankkikortit – sujuvaa maksamista kaikille

Debit

OP Debit

OP Debit on varma pankkikortti, jolla voit maksaa ostoksesi suoraan tililtäsi. Se sopii esimerkiksi yhteiseen taloustiliin.

Debit

OP Basic

Pankkikortti yli 7-vuotiaalle - Ensimmäinen pankkikortti lapselle ja nuorelle.

Luottokortit – joustoa talouteen

Credit

OP Duo

OP Duo -luottokortti on mainio toinen kortti verkko-ostoksiin ja matkoille.

Credit

K-Plussa Maksuaika

Maksuaika- ja luottokortti sekä Plussa-kortti yhdessä paketissa.

Katso millaista korttia suosittelemme sinulle

Korttiapuri auttaa löytämään sopivan kortin. Vastaa muutamaan kysymykseen ja Korttiapuri suosittelee sinulle tarpeitasi vastaavaa korttia.

OP:n Visa-korttien luoton esimerkkilaskelma: 

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron luotolle on 19,67 % (04/24). Laskelmassa ei ole otettu huomioon omistaja-asiakkaan saamia tai muita alennuksia. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisessa erässä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 193,14 euroa. 

OP Duo -kortin luoton esimerkkilaskelma:

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron luotolle on 21,03 % (04/24). Laskelmassa ei ole otettu huomioon omistaja-asiakkaan saamia tai muita alennuksia. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 4 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisessa erässä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 205,74 euroa.

K-Plussa Maksuaika -kortin esimerkkilaskelma:

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 21,64 % (04/24). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 0,00 euroa, tilinhoitomaksu on 5,00 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1 657,77 euroa.

 

Kortit myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.