Pivo

Pivo

Det enklaste sättet att dela upp gemensamma kostnader
Aktuellt

Pivo läggs ned 4.9.2024

Du kan logga in i Pivo och du ser dina uppgifter i appen som vanligt tills den tas ur bruk. Studiekort i Pivo går att använda normalt tills appen tas ur bruk.

Gör betalningar och godkänn mottagna betalningsbegäranden och öppna kostnader i grupper senast 3.9.2024. Vi rekommenderar också att du antecknar uppgifterna om eventuella öppna betalningsbegäranden samt kostnader i grupper, så att uppgifterna inte försvinner. Om du inte har några öppna kostnader eller ett studiekort i Pivo behöver du inte göra någonting.

I fortsättningen kan du betala med Siirto i OP-mobilen. 

Läs mer om Siirto-betalning  

Du kan framöver följa dina utgifter med tjänsten Ekonomisk balans i OP-mobilen.

Läs mer om Ekonomisk balans

Läs mera Stäng

Pengarna går från ett konto till ett annat i realtid

När du sänder pengar med Pivo går pengarna fram direkt – också på kvällar och veckoslut.

En inhemsk och trygg mobilbetalningsapp

Mobilbetalningsappen Pivo har utvecklats av OP Gruppen, och den har beviljats märket Nyckelflaggan.

Över en miljon registrerade användare

Mer än 1,2 miljoner finländare har redan registrerat sig i Pivo, och varje månad använder hundratusentals personer Pivo för betalningar.

Vad är Pivo?

Pivo är en mångsidig mobilbetalningsapp med vilken du betalar enkelt och tryggt i alla situationer i ditt dagliga liv. Du överför pengar enkelt till exempel till en vän eller familjemedlem och betalar med din telefon i nätbutiker och appar. Med Pivo kan du betala utan kontonummer, bankkoder, kortnummer eller annat krångel. Du behöver bara ha matat in dina uppgifter i Pivo en gång.

Bekväma mobilbetalningar i alla situationer i det dagliga livet

  • Sänd och be någon om pengar enkelt enbart med hjälp av telefonnummer. Du behöver inte hålla reda på kontonummer, och pengarna går från ett konto till ett annat i realtid. Alla bankers kunder kan använda Pivo, så du kan sända pengar också till personer som använder en annan bank än du.
  • Betala inköp enkelt och tryggt i tusentals nätbutiker och appar. Välj Pivo eller Siirto som betalsätt, och godkänn betalningen i Pivo med ett enda svep. 
Tjänsten tillhandahålls av Pivo Wallet Oy, som är en del av OP Gruppen.