Pivo

Pivo är en mångsidig app för mobilbetalning. Med den betalar du enkelt till kompisar, i nätbutiker och vid butikskassan utan kontonummer, bankkoder, eller kortnummer. Det räcker att du har matat in dina uppgifter i Pivo en gång.

I Pivo finns också hundratals förmåner och rabatter samt behändiga tjänster från våra samarbetspartner.

Betala till kompisar, på nätet och vid butikskassan

  • Sänd och be om pengar enbart med hjälp av telefonnummer – du behöver inte komma ihåg kontonummer. Vilken som helst banks kunder kan använda Pivo för att sända eller ta emot pengar.
  • Betala inköp i tusentals nätbutiker enkelt, snabbt och tryggt. Klicka inköpen i varukorgen och välj Pivo som betalsätt. Godkänn betalningen med Pivo i din telefon, så behöver du inte knappa in nyckeltal eller kreditkortsuppgifter.
  • Anslut ditt nuvarande kort till Pivo och betala inköp vid butikskassan genom att visa upp telefonen. Pivos kontaktlösa betalning har ingen låg gräns för engångsinköp, så det går bra att betala också större inköp. Pivos kontaktlösa betalning kan användas i Android-telefoner.

Utnyttja förmånerna och rabatterna och använd de behändiga tjänsterna

  • Som ägarkund hos Andelsbanken får du CityShoppari 2021-förmånerna i Pivo avgiftsfritt för hela året (norm. 9,90 €).
  • Använd våra samarbetspartners tjänster för att underlätta vardagen: köp bussbiljetter till lokaltrafiken i flera städer eller reservera bord via TableOnline.
  • Ge en gåva till välgörenhet med Pivo. Gåvan går till den valda organisationen i sin helhet.
  • Börja använda ditt studerandekort i Pivo! Med Pivos studerandekort får studerande FPA:s måltidsstöd, biljetter till studerandepris hos VR och Matkahuolto och även de övriga studerandeförmånerna. Kontrollera här (på finska) om Pivos studentkort är tillgängligt för medlemmarna i din studerandeorganisation.

Ladda ner avgiftsfria Pivo

Pivo är en avgiftsfri app som du kan ladda ner den i din smarttelefon från din appbutik.

Så här börjar du använda Pivo:

  1. Ladda ner Pivo i din smarttelefon från appbutiken. Pivo finns att få för iPhone- och Android-telefoner.
  2. Aktivera Pivo med ditt telefonnummer och välj en åtkomstkod. Du kan också aktivera fingeravtrycks- eller ansiktsigenkänning och i fortsättningen logga in med den.
  3. Identifiera dig i Pivo med dina nätbankskoder.