Poika halaa isäänsä

Våra tips för nya kunder

Fint att du bestämde dig för att bli kund hos oss! Vi har samlat lite tips för dig för att du ska få ut allt av din kundrelation.

Sköt ärendena lätt i OP-mobilen

Med appen OP-mobilen sköter du dina viktigaste bank- och försäkringsärenden tryggt när och var som helst. Du loggar lätt in i OP-mobilen med Mobilnyckeln, som du kan använda också då du loggar in i tjänsten op.fi. Mobilnyckeln kan förutom i OP-mobilen och tjänsten op.fi också användas i andra tjänster såsom MinSkatt och FPA samt för att bekräfta nätbetalningar.

Ladda ner OP-mobilen i din smartapparat gratis i din appbutik.

Min ekonomi finns i alla OP:s kanaler

Visste du att det vid hanteringen av den egna ekonomin inte är lika viktigt att ha stora inkomster som det är att ha ekonomin i balans? I OP-mobilen finns verktyget Ekonomisk balans, som hjälper dig att få en överblick över din ekonomi så att du kan styra din konsumtion i önskad riktning. Du ser behändigt i en och samma vy hur mycket av dina pengar som går till obligatoriska utgifter, till nöjen och nytta samt om det blir något över att spara.

Som stöd för din ekonomi erbjuder vi dig aktuell information och många andra verktyg som hjälper dig nå dina ekonomiska mål.

Som ägarkund får du toppförmåner

Ägarkundens bästa styr vår verksamhet som en finländsk kooperativ bank. Som ägarkund äger du en del av din lokala andelsbank och får tillgång till många toppförmåner: OP-bonus, rabatter och förmåner från samarbetspartner. 

Du deltar också i att genomföra vår grunduppgift, som är att öka ägarkundernas och omvärldens bestående ekonomiska framgång, trygghet och välfärd.