Osuuspankin omistaja-asiakkuus - elämääsi varten

Ägarkundskapet i andelsbanken

– för ditt liv

 

Förmåner för en smidig vardag

Som ägarkund i andelsbanken får du nytta hela livet ut och förmåner för det viktigaste i ditt liv. Vi finns här för dig när du behöver hjälp i penningaffärer eller råd för att förverkliga dina drömmar. Det lönar sig att vara ägarkund, ju mer ärenden du har desto större nytta får du.

 1. OP-bonus
  Endast andelsbankens ägarkunder samlar bonus. Under 2024 får du som andelsbankens ägarkund 40 % mer OP-bonus än normalt. Om summan av till exempel bolånet, besparingarna och de månatliga försäkringspremierna är 100 000 euro, samlas det OP-bonus till ett värde av 350 euro under 2024. Normalt skulle samma summa ha gett bonus till ett värde av 250 euro.
  Läs mer och räkna ut din bonus
 2. Rabatt på bank- och försäkringstjänster

  Som ägarkund i andelsbanken får du rejäl rabatt på våra försäkringar samt utmärkta förmåner för placering. Dessutom får du banktjänster för dagliga ärenden utan månadsavgifter 1.10.2023–31.12.2024* och ditt Brukskonto ger 0,25 procent i ränta.

  * Efter att förmånen har upphört är priset på paketet med dagliga tjänster för ägarkunder från 3,95 euro/månad, och för ägarkunder under 30 år från 0 euro/månad. För övriga kunder från 8,25 euro/månad.

  Se alla rabatter