Ammattiliikenteen ajoneuvovakuutuksen kuva

Ammattiliikenteen ajoneuvovakuutus

Kattava vakuutus yrityksesi autoille ja muille ammattiliikenteen ajoneuvoille.

Ei bonusmenetyksiä

Uudessa Taksin liikennekaskossa ei ole bonuksia, jotka voisit vahingon vuoksi menettää. Hinta pysyy siis edullisena, vaikka vahinkoja sattuisikin.

Sujuvaa apua tien päällä

Pohjola Vahinkoapu opastaa vahingon sattuessa. Vahinkoavusta löydät helposti esimerkiksi lähimmät korjaamokumppanimme.

Asiantuntijat palveluksessasi

A-Vakuutus on johtava ammattiliikenteen vakuuttaja. Tunnemme yrittäjän arjen ja varmistamme, että pyörät eivät pysähdy vahinkoon.

Ajoneuvovakuutus auttaa, kun liikenteessä tapahtuu

Liikenteessä sattuu isoja ja pieniä onnettomuuksia päivittäin. Jos ammattiliikenteessä oleva ajoneuvosi joutuu esimerkiksi kolariin, voi se vaikuttaa tuntuvasti liiketoimintaasi.

Kun yrityksesi ja ajoneuvojesi vakuutukset ovat kunnossa, voit vahingon sattuessakin keskittyä liiketoiminnan jatkamiseen. Me korvaamme vahingot ja hoidamme puolestasi erilaisten vastuu- ja korvauskysymysten selvittämisen.

Meiltä saat ajoneuvovakuutuksen yrityksesi henkilö-, paketti- ja kuorma-autoille sekä muille ammattiliikenteen ajoneuvoille.
Ajoneuvovakuutus kuva

Liikennevakuutus, kasko ja lisäturvia

Pakollinen liikennevakuutus korvaa liikennevahingossa syntyneitä henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen ajoneuvon ja omaisuuden vahinkoja. Vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus eli kasko korvaa yrityksesi ajoneuvon vahinkoja silloin, kun vahinko on itse aiheutettu tai syyllinen on epäselvä.

Voit valita kaskosi laajuuden eli mitä vahinkoja haluat vakuutuksesi kattavan. Isokasko korvaa kolarit ja ilkivallan ja sisältää palo-, eläin-, varkaus-, oikeus- ja autopalveluturvan. Suppeampi Osakasko taas jättää kolarit ja ilkivallan omalle vastuullesi.

Kaskon lisäturvien avulla voit räätälöidä vakuutuksen juuri toimialasi riskeihin sopivaksi. Varaudu vakuutuksella esimerkiksi liiketoiminnan keskeytymiseen, lasin rikkoontumiseen, petokseen ja hinaukseen.

Vuoden aikana joka kymmenes auto joutuu kolariin ja ammattiliikenteessä joka viides. Riittävällä vakuutusturvalla varmistat liiketoiminnan normaalin jatkumisen myös vahingon sattuessa.

Marjut Venäläinen Asiantuntija, A-Vakuutus

Vakuutus niin uusille kuin kokeneille taksiyrittäjille

Tarjoamme kaksi eri vaihtoehtoa taksin vakuuttamiseen. Voit vakuuttaa taksisi joko perinteisesti liikennevakuutuksella ja kaskolla lisäturvineen tai valita Taksin liikennekaskon.

Taksin liikennekasko on hyvä taksivakuutus yrittäjälle, joka ajaa itse ja on varma kuski. Helpossa paketissa yhdistyvät liikennevakuutuksen ja kaskon turvat. Vahinkotilanteessa omavastuu on hieman tavallista suurempi, mutta vakuutuksen hinta on edullisempi. Vahinko ei vaikuta taksivakuutuksen hintaan, sillä siinä ei ole bonuksia, jotka voisit vahingon sattuessa menettää.

Molempiin vakuutusvaihtoehtoihin voit liittää taksiyrittäjien kanssa kehitetyn konerikkokeskeytysvakuutuksen. Saat siitä korvausta menetetyistä ajopäivistä, jos esimerkiksi moottori tai vaihteisto äkillisesti rikkoutuu.

Olitpa sitten uusi tai kokenut taksiyrittäjä, käymme mielellämme tilanteesi läpi ja autamme valitsemaan sopivan vaihtoehdon. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Ammattiliikenne-extra
Ammattiliikenne-extra
Helppo tapa varautua taksi-, bussi- tai muiden ammattiliikenneyritysten yleisimpiin riskeihin.

Suuremmille ajoneuvomäärille voimme räätälöidä kattosopimuksen, joka on yrityksesi ja A-Vakuutus Oy:n välinen ajoneuvovakuutusten hoitosopimus. Sen avulla yrityksesi vakuutukset ovat aina ajan tasalla. Kattosopimus helpottaa suurenkin ajoneuvovakuutuskannan vakuutusten hallintaa, ja voimme sopia automaattisesta vakuutusturvien päivityksestä ajoneuvojen ikääntyessä. Sopimus on maksuton.

Sopimus tuo ennakoitavuutta vakuutusmaksuihin ja alentaa automaattisesti ajoneuvovakuutusmaksuja korvaussuhteen ollessa erityisen alhainen.  Vakuutusmaksut voidaan laskuttaa koontilaskulla, joka kokoaa kaikki yrityksesi ajoneuvovakuutusmaksut yhdelle laskulle.  Koontilaskutus mahdollistaa ajoneuvokohtaisen kustannuspaikkaseurannan ja vakuutusmaksueristä voidaan sopia joustavasti yrityksesi toiveen mukaan.

Vakuutuksen myöntää A-Vakuutus Oy, joka on osa OP Ryhmää.