Eläinvakuutus

Eläinvakuutus tuo turvaa lemmikillesi ja ratsullesi ikävien yllätysten varalta. Voit laajentaa eläinvakuutuksen tuomaa turvaa sisällyttämällä vakuutukseen myös eläimen hoitokuluvakuutuksen ja eläinvastuuvakuutuksen. Tutustu Pohjola Vakuutuksen eläinvakuutuksiin, valitse sopivat turvat, laske eläinvakuutuksen hinta ja osta helposti verkosta.

 

MAKSUTON ETU
Koiravakuutus
MAKSUTON ETU
Kissavakuutus
MAKSUTON ETU
Hevosvakuutus

Mitä lemmikkivakuutus korvaa?

Lemmikkivakuutuksen kattavuus, eli se mitä eläinvakuutus korvaa, riippuu valitsemasi vakuutuksen laajuudesta. Kun sisällytät eläinvakuutukseen hoitokuluvakuutuksen, korvataan valitsemasi laajuuden mukaan esimerkiksi lemmikkisi tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä, apteekissa myytäviä luvanvaraisia lääkkeitä sekä röntgen- ja laboratoriotutkimuksia. Voit ottaa lemmikillesi hoitokuluvakuutuksen myös ilman eläinvakuutusta.

Voit halutessasi laajentaa eläimesi vakuutusturvaa myös eläinvastuuvakuutuksella. Eläinvastuuvakuutus on eläinvakuutuksen lisäturva, joka korvaa eläimen ulkopuoliselle aiheuttamia vahinkoja 85 000 euroon saakka. Eläinvastuuvakuutus korvaa tilanteissa, joissa eläimen omistaja, hallussapitäjä tai hoitaja on lain mukaan korvausvastuussa vahingosta. Valitessasi eläinvakuutuksen ilman muita turvia, korvaamme vakuutusmäärän, kun lemmikkisi tai hevonen kuolee sairauteen tai tapaturmaan, katoaa, varastetaan tai eläinlääkäri määrää sen lopetettavaksi eläinsuojelullisista syistä.

Miten eläinvakuutuksen hinta määräytyy ja paljonko vakuutus maksaa?

Eläinvakuutusten hinnat määräytyvät eläimen tietojen sekä vakuutusturvan laajuuden perusteella. Eläinvakuutuksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa eläimen rotu ja vakuutusmäärä. Eläimen hoitokuluvakuutuksen hintaan sen sijaan vaikuttavat lisäksi mm. eläimen ikä, valitsemasi enimmäiskorvaus ja omavastuu sekä vakuutuksenottajan kotikunta. Lisäksi vakuuttaessasi hevosta eläinvakuutuksen hintaan vaikuttaa niin vakuutusta ostaessasi kuin sen voimassaoloaikanakin hevosen käyttötarkoitus ja ikä.

Valitse haluamasi turvat ja laske eläinvakuutuksen hinta kätevästi verkkokaupassa!

Kannattaako eläinvakuutus hankkia jo pennulle?

Eläinvakuutus ja eläimen hoitokuluvakuutus eivät koske sairauksia, jotka ovat alkaneet ennen vakuutuksen voimaantuloa. Suosittelemmekin, että turvaat lemmikkisi eläinvakuutuksella jo pentuna ja varmistat, että saat lemmikillesi mahdollisimman kattavan vakuutuksen sairauksien ja tapaturmien varalle. Tiesithän, että voit turvata hoitokuluvakuutuksella myös esimerkiksi sekarotuiset koirat eläinlääkärikulujen varalta.

Pohjola Vahinkoapu, etäeläinlääkäri ja eläinklinikkakumppanimme ovat lemmikkisi apuna

Vahinkoapu on haavereiden hakukone. Rakkaan eläimesi sairastuessa tai loukkaantuessa löydät palvelusta toimintaohjeet sekä neuvot ja yhteystiedot eläinklinikkakumppanilla tai etäeläinlääkärillä asioimiseksi.

Maksuton etäeläinlääkäri palveluksessasi ilman käyttörajoituksia

Lemmikkisi terveyden mietityttäessä saat FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun kautta videoyhteyden eläinlääkäriin paikasta riippumatta. Kun koirallasi, kissallasi tai hevosellasi on hoitokuluvakuutuksen sisältävä Pohjola Koira-, Kissa- tai Hevosvakuutus, käytössäsi on rajoittamaton määrä maksuttomia FirstVet-etäkonsultaatioita jokaiselle vakuuttamallesi eläimelle. Etu on voimassa toistaiseksi.

Suorakorvauspalvelu eläinklinikkakumppanillamme

Voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme, kun lemmikkisi vaatii hoitoa sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi. Kun asioit kumppanillamme, lemmikkisi saa asiantuntevaa hoitoa ja kumppanimme hoitaa puolestasi vakuutuskorvauksen hakemisen samalla kertaa. Sinun ei siis tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta jälkikäteen. Maksat lemmikkisi vakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun klinikan laskuttaessa loppuosan suoraan Pohjola Vakuutukselta.

Lemmikkivakuutus on voimassa myös matkoilla

Eläinvakuutukset ovat voimassa Pohjoismaissa ja tilapäisesti, yhtäjaksoisesti enintään vuoden ajan, myös muissa EU-maissa, Isossa-Britanniassa ja Sveitsissä. Voit halutessasi laajentaa eläinvakuutuksen voimassaoloaluetta lisäsopimuksesta ja -maksusta.