OP Family Office

En inhemsk partner för allt du kan önska dig i kapitalförvaltningsväg.

Kapitalförvaltning på dina villkor

​Samarbetet formas enligt ditt val. Tack vare vårt omfattande tjänsteutbud bygger vi enkelt upp en kapitalförvaltningshelhet som motsvarar dina behov.

Långvarigt samarbete genom alla tider

Vår tjänst anpassar sig efter dina behov, vad som än händer. Ditt eget kundrelationsteam stöttar dig vid förändringar och hittar de rätta tjänsterna, produkterna och specialexperterna för just dig.

Omfattande sakkunskap internt och externt

Våra erfarna kapitalförvaltningsexperter hjälper dig att nå dina mål. Utöver experterna i hela OP Gruppen har du tillgång också till tiotals internationella samarbetspartner.

Kapitalförvaltning som ska få dig att nå framgång

OP Family Office erbjuder dig, din familj, din släkt och ditt företag OP:s mest omfattande tjänsteutbud och produkter då er totala förmögenhet överskrider 10 miljoner euro. Vi gör tillsammans med dig upp en kapitalförvaltningsplan enligt din livssituation, din förmögenhet och dina mål. Du kan själv hålla koll på kapitalförvaltningen eller låta oss sköta den som diskretionär kapitalförvaltning så att vi är lyhörda för dina önskemål och följer dem.

Du får ett eget team som består av de bästa och lämpligaste av våra experter. Deras placeringsbedömningar och strategiska allokeringar ger stöd åt dina beslut och mål. Vi betraktar alltid din förmögenhet som en helhet och hjälper dig också att planera och hantera den.

Välj mångsidiga placeringar och tilläggstjänster enligt din situation

Vi besvarar också dina mest krävande önskemål till exempel med lösningar från professionella placerare och med ett brett sortiment av alternativa placeringar. Dessutom får du möjlighet till parallella placeringar tillsammans med OP Gruppen. Via vår öppna arkitektur kan du också välja globala placeringsprodukter som tiotals av våra internationella aktörer i vårt nätverk av samarbetspartner erbjuder. Utöver avkastning är hållbarhet en viktig del av vår verksamhet. Hållbarheten beaktas alltid i våra beslut och processer.

Med hjälp av din personliga kundrelationschef kan du arrangera skötseln inte bara av kapitalförvaltningen utan också till exempel av

  • banktjänster
  • finansieringstjänster
  • försäkringar
  • fastighetstjänster
  • juridiska tjänster
  • tjänster för ditt företag.

Hela gruppens kompetens står bakom dig och vårt mål är att nå framgång tillsammans med dig.

Vi bygger tillsammans upp den bästa helheten för dig

Behoven av individuell kapitalförvaltning är lika många som våra kunder. Därför diskuterar vi gärna hur vi kan stötta just dig i skötseln av din förmögenhet samt i dina andra betjäningsbehov. Ta kontakt med oss så får du höra våra experters förslag till det bästa OP Family Office-konceptet för dig.

Kontakta oss

Kalle Heikkilä
Kundrelationschef
+358 50 3500 608
kalle.heikkila@op.fi

Tjänsten OP Family Office erbjuds av OP Kapitalförvaltning Ab.