Arvoviulu

OP-placeringspartner – Man måste inte göra allt själv

När du behöver bekväma lösningar för förvaltningen av dina tillgångar eller då du själv är en aktiv placerare har du möjlighet att nå dina mål med OP-placeringspartnern.

OP-placeringspartnern är en förmån för ägarkunder

OP-placeringspartner är ett tjänstekoncept som du får tillgång till då du är ägarkund hos oss och har placeringstillgångar. Du får en egen kontaktperson samt täckande marknadsinformation i realtid som stöd för dina placeringsbeslut.

Boka tid till närmaste andelsbank. Vi berättar gärna mer om vår tjänst OP-placeringspartnern.

Din kontaktperson hjälper dig att nå dina mål

Du får en egen kontaktperson som ger dig experthjälp och med vilken du kan diskutera alla frågor som gäller din förmögenhet. Din kontaktperson håller regelbundet kontakt med dig och du når enkelt din kontaktperson. Kontaktpersonen gör upp en personlig placeringslösning som lämpar sig för dina behov och som utgår från dina mål och planer.

Vältäckande marknadsinformation som stöd för dina placeringsbeslut

Din kontaktperson ger dig experthjälp också då du själv vill göra upp placeringsplaner för din förmögenhet och agera självständigt på placeringsmarknaden. Din kontaktperson

  • ger dig uppdaterad och täckande marknadsinformation som stöd för dina placeringsbeslut samt
  • råd om hur du utöver den dagliga uppföljningen av din förmögenhet får den bästa nyttan av våra informations- och handelstjänster.

Dessutom kan du, beroende på vilka alternativ du valt, på op.fi få tillgång till exempelvis den mest omfattande aktieanalystjänsten i Finland. Med den kan du fördjupa dig i bolagen som placeringsobjekt.

Din ekonomi är en helhet för oss

Utöver kapitalförvaltningen kan du med din kontaktperson diskutera allt som gäller din familjs ekonomi. Via vårt omfattande nätverk av experter får ni lämpliga lösningar när det gäller finansierings- och försäkringsärenden, fastighetsförmedling samt hälso- och välbefinnandetjänster.

Tjänsten erbjuds av Andelsbanken.