” ”

Case: Jukka Kuiri väckte sin fars taxiföretag till liv – "Försäkringen ger sinnesro"

Jukka Kuiri fick av OP:s försäkringsförmedlare ett erbjudande som han inte kunde låta bli att nappa på. Premierna minskade. Besparingarna var tusentals euro om året.

Då Jukka Kuiri år 2015 väckte sin fars taxiföretag till liv från en tioårig törnrosasömn, beslutade han sig för att i synnerhet satsa på högklassig kundservice.

− Vi vill erbjuda högklassiga tjänster och skräddarsydda kundupplevelser för olika situationer och behov, säger Kuiri, som nu är verkställande direktör i företaget.

Taxitjänsten Kuirin taksipalvelu sysselsätter månatligen 10−15 förare; antalet bilar har på några år ökat från 1 till dagens 6. I och med att affärsverksamheten växer år för år har även behovet av försäkringar förändrats.

Jukka Kuiri fick av en bekant försäkringsförmedlare från OP Gruppen ett erbjudande som han inte kunde låta bli att nappa på.

− Det kändes att allt stämde. Försäkringspremierna minskade och i och med att antalet bilar ökar, är besparingen tusentals euro om året.

Kuiri har försäkrat allt, från bilarna till personalen och kunderna. Tillsvidare har man klarat sig utan större skador, men har nog erfarenhet av mindre.

− Jag lämnade begäran om att bli kontaktad och blev snabbt uppringd. Alltsammans sköttes på en kvart.

taxiföretagarens försäkringar är i skick, kan verkställande direktören med lugn i sinnet koncentrera sig på arbetet och på att utveckla verksamheten.

− Visst ger det sinnesro att bilarna rullar 24/7 och kunder och medtrafikanter av alla de slag är det gott om. Om någonting händer, om kunden exempelvis stiger ut ur bilen och faller, gäller vår försäkring och kundupplevelsen blir i sista hand positiv.

Att inte ta försäkring tycker Kuiri är ett dåligt sätt att spara.

− Det är lönt att förhandla sig till det försäkringspaket som är bäst för en själv. Man sparar på att betala för sådant som man verkligen har nytta av.

− Tillförlitlighet och trygghet är en del av tjänsten som vi vill erbjuda våra kunder.

Mies on palaverissa ja hymyilee tietäen, että hänellä on turvanaan uuden yrittäjän vakuutuspaketti eli Yritysykkönen.
Företagsettan
Försäkringspaket för att skydda företagets lösegendom och verksamhet. Företagsettan ersätter också kostnader till följd av skador då något plötsligt går sönder.
Mies ajaa taksia asiakas kyydissään tyytyväisenä siitä, että hänellä on taksivakuutus turvanaan.
Taxiförsäkring
Du får en precis så omfattande taxiförsäkring som du vill ha för din taxi.
Försäkringen beviljas av Pohjola Försäkring Ab. Skadorna ersätts enligt lagen och försäkringsvillkoren.