Kulutusluotot – valitse sinulle sopivin luotto

Remontti, autolaina tai muu iso hankinta? Hae omasta pankista tilanteeseesi sopivaa kulutusluottoa ja kulutuslainaa. Hakemalla kulutusluottoa omasta pankista voit saada rahoituksen kohtuullisella korolla ja sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla.

Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia 2 000 -  15 000 euroa. Vakuudellista kulutusluottoa voit hakea 8 000 eurosta ylöspäin.

 • Kulutusluotto kilpailukykyiseen hintaan

  Tarjoamme tilanteeseesi sopivaa kulutusluottoa ja korkomme on aina kilpailukykyinen – niin vakuudettomissa kuin vakuudellisissa lainoissa ja kulutusluotoissa.

 • Saat päätöksen kulutusluotosta viipymättä

  Kun teet OP:n asiakkaana hakemuksen verkossa, saat päätöksen vakuudettomasta kulutusluotosta ilman odottelua.

 • Joustava takaisinmaksu

  Voit maksaa lainaa takaisin nopeammin tai tarvittaessa hakea pankilta maksu- tai lyhennysvapaata.

Jos haluat hakea lainaa tai kulutusluottoa heti, tee hakemus verkossa. Syötä alla olevaan laskuriin tarvitsemasi summa ja sinulle sopiva kuukausierä.

Onko sinulla vapaata vakuutta?

Vakuutena kelpaa mm. omistusasunto, metsä tai muu omaisuus. Vakuutta myös vapautuu, kun lyhennät asuntolainaasi. Halutessasi voit selvittää vapaat vakuutesi kysymällä asiaa verkkoviestillä verkkopankissamme.

Tiesithän, että hyödyntämällä vapaata vakuutta saat edullisimman lainan. Pyydä meiltä pankkilainan lainatarjous ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Vakuutena kelpaa mm. omistusasunto, metsä tai muu omaisuus. Vakuutta myös vapautuu, kun lyhennät lainaasi. Halutessasi voit selvittää vapaat vakuutesi kysymällä asiaa verkkoviestillä verkkopankissamme.

 

Miten haen kulutusluottoa ja kuinka nopeasti saan luottopäätöksen?

 1. Tee kulutusluottohakemus kätevästi verkossa

 2. Saat pääsääntöisesti vakuudettoman kulutusluoton lainapäätöksen heti

 3. Saat rahat tilillesi, kun olet hyväksynyt kulutusluoton lainatarjouksen.


Voit hakea kulutusluottoa vakuuksilla tai ilman – valitse Pankkilaina, Täsmäluotto tai Joustoluotto

Voit valita sinulle sopivimman kulutusluoton kolmesta erilaisesta lainasta. Jos haluat luottoa ilman vakuuksia, voit valita Täsmäluoton tai Joustoluoton. 

Jos käytössäsi on vakuuksia voit hakea vakuudellista Pankkilainaa. Vakuuksien avulla saat kulutusluottoa matalammalla korolla kuin ilman vakuuksia.

Vakuudeton Täsmäluotto on kertalaina eli maksettua luottoa ei voi käyttää uudelleen kuten esimerkiksi luottokortissa. Täsmäluottoa voit hakea 2 000 – 15 000 euroa. 

Vakuudeton Joustoluotto on jatkuvasti käytössäsi oleva luotto. Maksettuasi luottoa takaisin voit nostaa sitä uudelleen käyttöösi täyttämättä uutta luottohakemusta. Joustoluottoa voit hakea 2 000 – 8 500 euroa. 

Vakuudellinen Pankkilaina on kertalaina. Sitä voit hakea 8 000 eurosta ylöspäin, eikä siinä ole maksimiylärajaa. Siksi se sopii hyvin isojen menojen rahoittamiseen. Pankkilainaa voit hakea, vaikka et olisi OP:n asiakas. Sitä voit hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa.

Vakuuksien ansiosta Pankkilaina on koroiltaan edullisin kulutusluotomme. Vakuutena voit käyttää esimerkiksi omistus- tai vapaa-ajan asuntoa, sijoituksia tai metsätilaa. Jos olet lyhentänyt esimerkiksi asuntolainaasi, sinulla saattaa olla vapaata vakuutta ja voit käyttää sitä myös uuden lainasi vakuutena.

Vakuudellinen Pankkilaina kerryttää OP-bonuksia osuuspankin omistaja-asiakkaalle.

 

Kuinka paljon voin saada kulutusluottoa?

Se kuinka paljon voit saada kulutusluottoa on monen asian summa. Kun haet luottoa teemme sinulle luottotarjouksen. Se perustuu sinun elämäntilanteeseesi ja siihen miten selviydyt taloutesi menoista tulojesi avulla. Haluamme aina varmistaa, että luotto on kooltaan tilanteeseesi sopiva eikä sen takaisinmaksu aiheuta ongelmia.

 

Miksi kulutusluotto kannattaa ottaa omasta pankista? 

Hakemalla kulutusluottoa omasta pankista voit saada rahoituksen kohtuullisella korolla ja sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla. Kulutusluoton ottaminen pankista on yleensä kokonaiskustannuksiltaan fiksuin vaihtoehto. Emme piilottele korkoja ja kuluja, vaan saat aina tietää kulutusluottosi lopulliset kokonaiskustannukset. 


Rahoituksen myöntää OP Korttiyhtiö Oyj tai osuuspankki rahoitustuotteesta riippuen.