Lainaa netistä

Lainan hakeminen netistä on sujuvaa ja turvallista. Tutustu OP:n vaihtoehtoihin ja hae lainaa vakuuksilla tai ilman.

Hae lainaa netistä tarpeesi mukaan

Kun tarvitset lainaa netistä, pyydä lainatarjous aina ensin omasta pankista. Olipa suunnitelmissasi pieni remontti, uusi auto tai jokin muu hankinta, löydät valikoimastamme juuri sinun tarpeeseesi sopivan lainavaihtoehdon.

Millaista lainaa voin hakea?

Voit hakea meiltä kolmea erilaista lainaa: vakuudellista Pankkilainaa, vakuudetonta Täsmäluottoa tai vakuudetonta Joustoluottoa. Suosittelemamme laina riippuu siitä, kuinka paljon lainaa tarvitset. Lisäksi otamme huomioon sen, haluatko hakea vakuudellista lainaa vai lainaa ilman vakuuksia.

Hae lainaa netistä sen jälkeen, kun olet tutustunut eri lainavaihtoehtoihin huolella. Voit vertailla lainojen välisiä eroja lainalaskurin avulla, ja hakea lainaa netistä silloin kun sitä tarvitset. Otathan lainoja vertaillessasi huomioon, että lainavaihtoehdot eroavat toisistaan muun muassa lainan maksimimäärän ja koron osalta.

Vertaile eri lainavaihtoehtoja lainalaskurilla

Hae vakuudellista lainaa netistä – teemme sinulle lainatarjouksen

Vakuudellinen laina on paras vaihtoehto isojen hankintojen rahoittamiseen, sillä voit hakea sitä 10 000 eurosta ylöspäin ilman maksimiylärajaa. Jotta voit hakea vakuudellista lainaa netistä, sinulla tulee olla käytettävissäsi vapaata vakuutta.

Vakuutena käytetään pääasiassa asunto-omaisuutta (esim. oma asunto, sijoitusasunto tai mökki). Asunnon ei tarvitse olla velaton, jotta sitä voidaan tarjota vakuudeksi lainalle. Muuta omaisuutta, kuten metsää, sijoituksia tai säästöjä, voidaan myös käyttää vakuutena.

Voit hakea vakuudellista lainaa, vaikka et olisi OP:n asiakas. Täytä lainahakemus netissä, niin teemme sinulle lainatarjouksen. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua lainan nostamiseen.

Hae vakuudellista Pankkilainaa

Hae vakuudetonta lainaa netistä – saat luottopäätöksen viipymättä

Vakuudeton laina sopii 2 000 - 15 000 euron suuruisten hankintojen rahoittamiseen. Vakuudetonta lainaa hakiessasi et tarvitse vakuuksia tai takaajia, mutta sinun tulee olla OP:n asiakas.

Mikäli tarvitset lainaa heti, hae vakuudetonta Täsmäluottoa tai Joustoluottoa. Voit hakea lainaa netistä pankkitunnuksillasi joko op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

Kuinka haen lainaa ilman vakuuksia?

Jotta voit hakea lainaa netistä, sinun tulee vastata verkkopalvelussamme muutamiin taloudellista tilannettasi koskeviin kysymyksiin. Kysymyksillä selvitämme, kuinka suuret kuukausittaiset tulosi ja menosi ovat, asutko omistusasunnossa ja kuinka monta henkilöä talouteesi kuuluu. Tarkistamme samalla myös luottotietosi.

Jos haet lainaa ilman vakuuksia, saat lainahakemuksen täytettyäsi luottopäätöksen lähes saman tien. Hyväksyttyäsi antamamme lainatarjouksen saat rahat tilillesi heti.

Tutustu ja hae Täsmäluottoa

Tutustu ja hae Joustoluottoa

Miksi lainaa kannattaa hakea netistä?

Lainan hakeminen netissä säästää aikaa ja vaivaa. Jos päätät hakea lainaa netistä ilman vakuuksia, voit saada rahat tarvitsemaasi hankintaan ilman turhaa odottelua. Mikäli aikeissasi on hakea vakuudellista Pankkilainaa, lainaneuvottelut ja allekirjoitukset voidaan hoitaa alusta loppuun sähköisesti, jos niin haluat.

Lisäksi eri lainavaihtoehtojen vertailu hoituu kätevästi netissä. Lainalaskurin avulla voit esimerkiksi selvittää, kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voit saada ja kuinka pitkä laina-aikasi on, jos lyhennät lainaa pienellä kuukausierällä. Vakuudellisen Pankkilainan osalta voit vertailla lainan määrän, laina-ajan ja korkotason vaikutuksia lopulliseen lainasummaasi.

Lainaa kannattaa hakea netistä, sillä:

  • Se ei vaadi konttorissa käyntiä. Lainan haku netissä onnistuu koska tahansa.
  • Voit vertailla eri lainatuotteita helposti.
  • Pystyt vertailemaan lainakustannuksia milloin vain.
  • Laina joustaa tarvittaessa elämäntilanteesi mukaan.

Tutustu kaikkiin lainavaihtoehtoihin

Kokeile lainalaskuria ja hae sinulle sopivaa lainaa

Pankkilaina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron lainalle 5 vuoden maksuajalla on 4,5 %, kun luoton korko on 12 kuukauden euribor + 3,85 % (3,36 % 09/2021) ja lainasta peritään kuukausittainen 2,50 euron hoitokulu, sekä lainan noston yhteydessä 120 euron kertaluontoinen toimitusmaksu. 

Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 11 134 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että laina on nostettu kokonaan, lainan korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan ja luotto maksetaan takaisin 183,56 euron tasaerissä kuukauden välein.

Luoton myöntää Osuuspankki

Täsmäluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 9,58 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 % (7,4 % 9/21) ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 755,09 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 146 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen erään saakka.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj

Joustoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 euron luotolle on 14,75 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 prosenttiyksikköä (7,4 % 1/21) ja luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 152,91 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 179,7 euron minimimaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 12 kk.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj