Lainaa netistä

Lainan hakeminen netistä on sujuvaa ja turvallista. Tutustu OP:n vaihtoehtoihin ja hae lainaa vakuuksilla tai ilman.

Hae lainaa netistä vakuuksilla tai ilman

Kun tarvitset lainaa netistä, pyydä lainatarjous aina ensin omasta pankista. Voit hakea meiltä kolmea erilaista lainaa: vakuudellista lainaa, sekä vakuudetonta Täsmäluottoa tai vakuudetonta Joustoluottoa. Kaikkien lainavaihtoehtojen hakeminen onnistuu verkossa, kun käytössäsi on OP:n verkkopankkitunnukset.

Lainan käyttötarkoitus vaikuttaa siihen, millaista lainaa suosittelemme asiakkaillemme. Vakuudellinen laina on paras vaihtoehto isojen hankintojen rahoittamiseen – ja sitä hakiessasi voit käyttää vakuutena esimerkiksi omistusasuntoa, mökkiä tai arvopapereita. Vakuudeton laina on puolestaan sopivin noin 2000 € - 15 000 € suuruisiin hankintoihin. Vakuudetonta lainaa hakiessasi et tarvitse vakuuksia tai takaajia, mutta sinun tulee olla OP:n asiakas.

Tutustu eri lainavaihtoehtoihin huolella, sillä lainat eroavat toisistaan muun muassa lainan maksimimäärän ja koron osalta. Voit vertailla lainojen välisiä eroja kätevimmin lainalaskurin avulla, ja hakea lainaa netistä silloin kun sitä tarvitset.

Vertaile eri lainavaihtoehtoja lainalaskurilla

Hae vakuudetonta lainaa netistä – saat luottopäätöksen viipymättä

Jos tarvitset lainaa heti, hae vakuudetonta Täsmäluottoa tai Joustoluottoa. Voit hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla joko op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa, kun sinulle on selvää, mitä varten tarvitset lainaa ja kuinka suuri tarvitsemasi lainasumma on.
 
Jotta voit hakea netistä lainaa, sinun tulee vastata verkkopalvelussamme muutamiin taloudellista tilannettasi koskeviin kysymyksiin. Kysymyksillä selvitämme, kuinka suuret kuukausittaiset tulosi ja menosi ovat, asutko omistusasunnossa ja kuinka monta henkilöä talouteesi kuuluu. Tarkistamme samalla myös luottotietosi. Näin varmistamme, että tarjoamme sinulle varmasti sopivan kokoista lainaa.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat luottopäätöksen viipymättä. Hyväksyttyäsi antamamme lainatarjouksen saat rahat tilillesi heti.

Tutustu Täsmäluottoon ja hae lainaa netistä

Tutustu Joustoluottoon ja hae lainaa netistä

Miksi lainaa kannattaa hakea netistä?

Lainan hakeminen netistä säästää aikaa ja vaivaa. Voit vertailla kätevästi eri lainavaihtoehtoja keskenään ja tarkastella, miten esimerkiksi lyhennyserän suuruus vaikuttaa valitsemaasi laina-aikaan. Näet myös lainan todellisen vuosikoron, ja voit vertailla esimerkkilaskeman avulla, mikä luoton lopullinen hinta-arvio on.

Lainaa kannattaa hakea netistä, sillä:

  • Se ei vaadi konttorissa käyntiä.
  • Voit vertailla eri lainatuotteita helposti.
  • Pystyt vertailemaan lainakustannuksia koska tahansa.
  • Laina joustaa tarvittaessa elämäntilanteesi mukaan.

Tutustu kaikkiin lainavaihtoehtoihin

Kokeile lainalaskuria ja hae lainaa netistä