Lainaa netistä

Lainan hakeminen netistä on sujuvaa ja turvallista. Tutustu OP:n vaihtoehtoihin ja hae lainaa vakuuksilla tai ilman.

Millaista lainaa voin hakea netistä?

Voit hakea meiltä lainaa suoraan netistä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Haettavissa on niin vakuudellista Pankkilainaa, vakuudetonta Täsmäluottoa kuin jatkuvampaan luottotarpeeseen vakuudetonta Joustoluottoa. 

Netin kautta voit täyttää hakemuksen myös asuntolainaan tai opintolainaan, ajoneuvon osamaksurahoitukseen tai remonttirahoitukseen suoraan kumppaniliikkeistä.  

Sopivin vaihtoehto riippuu lainan käyttötarkoituksesta, tarvittavasta lainasummasta sekä siitä, haluatko hakea vakuudellista vai vakuudetonta lainaa. Lainavaihtoehdot eroavat toisistaan myös koron suhteen. 

Tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin ja hae sinulle parhaiten soveltuvaa lainaa, suoraan verkosta, silloin kuin sitä tarvitset.

Vertaile eri lainavaihtoehtoja lainalaskurilla

Hae vakuudellista lainaa netistä – teemme sinulle lainatarjouksen

Vakuudellinen laina on paras vaihtoehto isojen hankintojen rahoittamiseen, sillä voit hakea sitä 10 000 eurosta ylöspäin ilman maksimiylärajaa. Jotta voit hakea vakuudellista lainaa netistä, sinulla tulee olla käytettävissäsi vapaata vakuutta.

Vakuutena käytetään pääasiassa asunto-omaisuutta (esim. oma asunto, sijoitusasunto tai mökki). Asunnon ei tarvitse olla velaton, jotta sitä voidaan tarjota vakuudeksi lainalle. Muuta omaisuutta, kuten metsää, sijoituksia tai säästöjä, voidaan myös käyttää vakuutena.

Hae vakuudellista Pankkilainaa

Hae vakuudetonta lainaa netistä – saat luottopäätöksen nopeasti

Vakuudeton laina sopii 2 000–15 000 euron suuruisten hankintojen rahoittamiseen. Vakuudetonta lainaa hakiessasi et tarvitse vakuuksia tai takaajia, mutta sinun on oltava OP:n asiakas. Voit hakea vakuudetonta lainaa op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

Jos tarvitset lainaa ilman turhaa odottelua, sinun kannattaa hakea vakuudetonta Täsmäluottoa tai Joustoluottoa. Saat luottopäätöksen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Rahat siirtyvät tilillesi heti, kun hyväksyt luottosopimuksen.

Jos et ole vielä asiakkaamme tai sinulla ei ole OP:n tunnuksia, varaa aika lähimpään OP:n konttoriin.

Tutustu ja hae Täsmäluottoa

Tutustu ja hae Joustoluottoa

Miksi lainaa kannattaa hakea netistä?

Lainan hakeminen netissä säästää aikaa ja vaivaa. Jos päätät hakea lainaa netistä ilman vakuuksia, voit saada rahat tarvitsemaasi hankintaan ilman turhaa odottelua. Mikäli aikeissasi on hakea vakuudellista Pankkilainaa, lainaneuvottelut ja allekirjoitukset voidaan hoitaa alusta loppuun sähköisesti, jos niin haluat.

Vertaile eri vaihtoehtoja lainalaskurilla

Lainalaskuri on kätevä apuri, kun etsit sinulle sopivaa lainaa. Lainalaskurin avulla voit esimerkiksi selvittää, kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voit saada ja kuinka pitkä laina-aikasi on, jos lyhennät lainaa pienellä kuukausierällä. Vakuudellisen Pankkilainan osalta voit vertailla lainan määrän, laina-ajan ja korkotason vaikutuksia lopulliseen lainasummaasi.

Lainaa kannattaa hakea netistä, sillä:

  • Se ei vaadi konttorissa käyntiä. Lainan haku netissä onnistuu koska tahansa.
  • Voit vertailla eri lainatuotteita helposti.
  • Näet lainan kokonaiskustannukset selkeästi.

Tutustu kaikkiin lainavaihtoehtoihin

Kokeile lainalaskuria ja hae sinulle sopivaa lainaa

Pankkilaina on kertaluotto. Jos 12 kk euribor on 1,921 % (5.9.2022), Pankkilainan todellinen vuosikorko 10 000 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla on 7,2 %, kun luoton korko on 3,9 % marginaali + 12 kk euribor. Lainasta peritään kuukausittainen 2,50 euron hoitokulu, sekä lainan noston yhteydessä 120 euron toimitusmaksu. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 11 842 euroa.

Laskelma on tehty olettaen, että laina nostetaan kokonaan, lainan korko ja muut maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan, ja luotto maksetaan takaisin 192,88 euron tasaerissä kuukauden välein. Pankkilainan myöntää osuuspankki.

Täsmäluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 11,59 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 % (9,68 % 11/22) ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 9 181,69 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 155 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen erään saakka.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj

Joustoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 euron luotolle on 16,01 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 prosenttiyksikköä (9,68 % 11/22) ja luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on2 187,08 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 185 euron minimimaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 12 kk.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj