Lainaa netistä hero

Lainaa netistä

Lainan hakeminen netistä on sujuvaa ja turvallista. Tutustu OP:n vaihtoehtoihin ja hae lainaa vakuuksilla tai ilman.

Täsmäluotto

Hae luottoa OP-mobiilissa tai verkossa ilman vakuuksia

 • Vakuudeton kertaluotto, rahat kerralla tilillesi
 • Max. 15 000 euroa
 • Korko 7,95 % + 3 kk Euribor
 • Luottohakemus kätevästi verkossa
 • Vuosittain yksi maksuvapaa kuukausi
 • Vain OP:n asiakkaille

Joustoluotto

Hae luottoa OP-mobiilissa tai verkossa ilman vakuuksia

 • Vakuudeton jatkuva luotto, jota voit nostaa käyttöön tarpeesi mukaan.
 • Max. 8 500 euroa
 • Korko 7,95 % + 3 kk Euribor
 • Luottohakemus kätevästi verkossa
 • Vuosittain yksi maksuvapaa kuukausi
 • Vain OP:n asiakkaille

Pankkilaina

Vakuudellinen kertaluotto, jossa on usein edullisempi korko.

 • Täytä hakemus, saat sinulle räätälöidyn lainatarjouksen
 • 10 000 eurosta ylöspäin
 • Tyypillinen korko 3 - 5 %
 • Lainahakemus ei sido lainan nostamiseen
 • Pankkilaina kerryttää OP-bonuksia omistaja-asiakkaalle
 • Kaikkien pankkien asiakkaille
UUTTA

Vaihtoehtona myös uusi
OP Tarkkaluotto

Uusi 2 000–30 000 euron vakuudeton laina henkilökohtaisella korolla. Lainan korko alkaen 3,5 % + 3 kk euribor. Hae lainapäätös, niin näet henkilökohtaisen korkotasosi.

 

Millaista lainaa voin hakea netistä?


Voit hakea meiltä lainaa suoraan netistä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Haettavissa on niin vakuudellista Pankkilainaa, vakuudetonta Täsmäluottoa kuin jatkuvampaan luottotarpeeseen vakuudetonta Joustoluottoa. 

Netin kautta voit täyttää hakemuksen myös asuntolainaan tai opintolainaan, ajoneuvon osamaksurahoitukseen tai remonttirahoitukseen suoraan kumppaniliikkeistä.  

Sopivin vaihtoehto riippuu lainan käyttötarkoituksesta, tarvittavasta lainasummasta sekä siitä, haluatko hakea vakuudellista vai vakuudetonta lainaa. Lainavaihtoehdot eroavat toisistaan myös koron suhteen. 

Tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin ja hae sinulle parhaiten soveltuvaa lainaa, suoraan verkosta, silloin kuin sitä tarvitset.

Vertaile eri lainavaihtoehtoja lainalaskurilla

 

Hae vakuudellista lainaa netistä – teemme sinulle lainatarjouksen


Vakuudellinen laina on usein sopiva vaihtoehto isojen hankintojen rahoittamiseen, sillä voit hakea sitä 10 000 eurosta ylöspäin ilman maksimiylärajaa. Jotta voit hakea vakuudellista lainaa netistä, sinulla tulee olla käytettävissäsi vapaata vakuutta.

Vakuutena käytetään pääasiassa asunto-omaisuutta (esim. oma asunto, sijoitusasunto tai mökki). Asunnon ei tarvitse olla velaton, jotta sitä voidaan tarjota vakuudeksi lainalle. Muuta omaisuutta, kuten metsää, sijoituksia tai säästöjä, voidaan myös käyttää vakuutena.

Hae vakuudellista Pankkilainaa

 

Hae vakuudetonta lainaa netistä


Vakuudeton laina sopii 2 000–15 000 euron suuruisten hankintojen rahoittamiseen. Vakuudetonta lainaa hakiessasi et tarvitse vakuuksia tai takaajia, mutta sinun on oltava OP:n asiakas. Voit hakea vakuudetonta lainaa op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

Jos sinulla ei ole käytettävissä vakuuksia, voit hakea vakuudetonta Täsmäluottoa tai Joustoluottoa. Saat luottopäätöksen viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Rahat siirtyvät tilillesi, kun hyväksyt luottosopimuksen.

Jos et ole vielä asiakkaamme tai sinulla ei ole OP:n tunnuksia, varaa aika lähimpään OP:n konttoriin.

Tutustu ja hae Täsmäluottoa

Tutustu ja hae Joustoluottoa

 

Miksi lainaa kannattaa hakea netistä?


Lainan hakeminen netissä säästää aikaa ja vaivaa. Voit hakea vakuudetonta lainaa sujuvasti verkossa. Mikäli aikeissasi on hakea vakuudellista Pankkilainaa, lainaneuvottelut ja allekirjoitukset voidaan hoitaa alusta loppuun sähköisesti, jos niin haluat.

 

Vertaile eri vaihtoehtoja lainalaskurilla


Lainalaskuri on kätevä apuri, kun etsit sinulle sopivaa lainaa. Lainalaskurin avulla voit esimerkiksi selvittää, kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voit saada ja kuinka pitkä laina-aikasi on, jos lyhennät lainaa pienellä kuukausierällä. Vakuudellisen Pankkilainan osalta voit vertailla lainan määrän, laina-ajan ja korkotason vaikutuksia lopulliseen lainasummaasi.

Lainaa kannattaa hakea netistä, sillä:

 • Se ei vaadi konttorissa käyntiä. Lainan haku netissä onnistuu koska tahansa.
   
 • Voit vertailla eri lainatuotteita helposti.
   
 • Näet lainan kokonaiskustannukset selkeästi.
   

Tutustu kaikkiin lainavaihtoehtoihin

Kokeile lainalaskuria ja hae sinulle sopivaa lainaa

 

Pankkilaina on kertaluotto. Jos 12 kk euribor on 4,091 % (18.08.2023), Pankkilainan todellinen vuosikorko 10 000 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla on 7,9 %, kun luoton korko on 3,9 % marginaali + 12 kk euribor. Lainasta peritään kuukausittainen 2,50 euron hoitokulu, sekä lainan noston yhteydessä 120 euron toimitusmaksu. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 12 046,06 euroa.

Laskelma on tehty olettaen, että laina nostetaan kokonaan, lainan korko ja muut maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan, ja luotto maksetaan takaisin 196,28 euron tasaerissä kuukauden välein. Pankkilainan myöntää osuuspankki.

Täsmäluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 6 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 14,24 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 % (11,91 % 12/23) ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 176,89 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 145 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen erään saakka.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj

Joustoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 euron luotolle on 18,55 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 prosenttiyksikköä (11,91 % 12/23) ja luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 175,98 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 225 euron minimimaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 12 kk.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj