Nainen ja kortti

Anslut Plussa-funktionen avgiftsfritt till ditt kort

Samla Plussa-pengar behändigt med ditt OP-kort! Anslut K-Plussa-funktionen avgiftsfritt till ditt kort.

Minska antalet kort i din plånbok och anslut K-gruppens Plussa-funktion till ditt OP-kort. Du behöver inte längre bära med dig ett separat Plussa-kort, utan kan lätt samla Plussa-pengar, utnyttja förmåner och betala med ett och samma kort.

Anslut Plussa-funktionen till ditt kort

Bäst av allt: du kan avgiftsfritt ansluta Plussa-funktionen till OP-Visa-kort med kredit (Credit/Debit-, Gold- eller Platinum-kort), OP:s bankkort (OP-Visa Debit, OP-Visa Electron och OP-Visa Basic) samt OP-Mastercard.

Plussa påverkar inte kortets övriga bruksegenskaper. Kunduppgifterna hålls också i fortsättningen separata trots att ett och samma kort innehåller flera funktioner.

Vill du också ändra kortets utseende? När du ansluter Plussa-funktionen till ditt kort kan du också avgiftsfritt byta färg på kortet.

Så här ansluter du Plussa-funktionen till ditt kort

  1. Logga in i OP:s nättjänst
  2. Välj "Mina kort" och i listan det kort som du vill ansluta funktionen till
  3. Välj "Anslut" vid K-Plussa
  4. Fyll i blanketten
  5. Färdigt! Du får kortet enligt ditt leveranssätt, hem eller till kontoret

Du kan också ansöka om K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Maksuaika är ett kreditkort som erbjuds alla bankers kunder. Det är ett internationellt betaltids- och kreditkort som utvecklats i samarbete med K-gruppen och som färdigt har Plussa-funktionen. K-Plussa Maksuaika beviljas av OP-Kortbolaget Abp.

Läs mer om K-Plussa Maksuaika