Laskutus

Muutoksia korttisi laskutuksessa

Korttiuudistuksen yhteydessä saatat saada kaksi laskua samalla eräpäivällä. Riittää, että maksat vain uuteen korttiisi liittyvän laskun minimierän. Tunnistat laskun uudistuneesta ulkoasusta ja maksun saajan nimestä OP-Korttiyhtiö Oyj. Mikäli haluat maksaa koko korttivelan pois eräpäivänä, maksa molemmat saamasi laskut.

Uuden korttisi myötä myös luoton maksutiedot eli viitenumero, saajan nimi ja saajan tilinumero muuttuvat. Katso tarkemmat tiedot laskutustapasi mukaan alta.

Luottosaldon siirtyminen

Mikäli luottokortillasi on velkasaldoa, se siirtyy uudelle kortille noin kahden viikon kuluttua uuden kortin käyttöönotosta eli kun olet tehnyt kortilla ensimmäiset ostokset.

Kun saldo on siirretty vanhalta kortilta, näet luottotililläsi tapahtuman "saldonsiirto". Mahdollisen vanhalla kortillasi olevan positiivisen saldon saat käyttöösi olemalla yhteydessä OP-Visa Asiakaspalveluun.

Saatat saada kaksi luottokorttilaskua korttiuudistuksen yhteydessä

Siirtymävaiheessa saatat saada kaksi laskua samalta laskutuskaudelta, yhden vanhaan korttiin liitetyltä luotolta ja toisen uudelta kortilta. Tällöin riittää, että maksat ainoastaan uusilla maksutiedoilla saamasi laskun, jossa on kerrottu minimilyhennyksen määrä eli kuinka paljon sinun vähintään pitää maksaa luottosaldosta. Näin lyhennät luottoa haluamassasi erissä.

Mikäli haluat maksaa koko luoton saldon kerralla, sinun tulee maksaa molemmat laskut.

Uuden laskun tunnistat hieman muuttuneesta ulkoasusta sekä maksun saajan nimestä. Uudessa laskussa maksun saajana on OP-Korttiyhtiö Oyj ja vanhassa OP-Visa/OP-Korttiyhtiö Oyj.

E-lasku

Kun sinulla on vanhalla kortillasi OP:n e-lasku, saat myös uuden laskun e-laskuna. Automaattinen hyväksyntä ei siirry uudelle laskulle automaattisesti. Pääset muokkaamaan e-laskutilauksia verkkopalvelussa kohdassa "E-laskujen hallinta". Näet e-laskutilauksissasi kaksi tilausta, sekä uudelle että vanhalle kortillesi. Voit poistaa vanhan kortin e-laskutilauksen. Jos haluat uuden kortin e-laskulle automaattisen hyväksynnän, aseta se tilauksen asetuksista. 

Näin erotat e-laskut:

  Vanhan kortin lasku Uuden kortin lasku
Laskuttaja OP-Visa/OP-Korttiyhtiö Oyj OP-Korttiyhtiö Oyj
Laskun aihe Ostot OP-Visakortilla Visa/Mastercard-lasku

 

Jos sinulla on e-lasku jonkun toisen pankin verkkopalvelussa, saat ensimmäisen laskusi paperisena. Tilaa tässä tapauksessa uusi e-lasku paperilaskusta löytyvillä laskutustiedoilla. Laskuttajan ja laskutusaiheen näet yllä.

Maksupohja

Mikäli olet tallettanut verkkopalveluusi maksupohjan OP-Visa maksuja varten, päivitä siihen seuraavat tiedot:
Saaja: OP-Korttiyhtiö Oyj
Tili: FI10 5000 0120 3374 71
Viite: (Katso luottosi viite kohdasta: Omat kortit > Uusi OP-Visa Credit/Debit > Kortin ja luoton tiedot > Laskutus)

Suoramaksu

Mikäli sinulla on vanhalla kortillasi suoramaksu OP:ssa, säilyy laskutustapasi ennallaan. Mikäli suoramaksu on muussa pankissa, saat ensimmäisen uuden korttisi laskun paperilaskuna. Tee sen jälkeen uusi suoramaksutilaus paperilaskulla olevilla laskutustiedoilla. Laskuttajan ja laskutusaiheen näet yllä olevasta taulukosta.