Mies hoitaa pankkiasioita puhelimella.

Dagliga banktjänster

Ett mångsidigt koncept för ägarkunder för skötseln av dagliga penningaffärer
1

Dagliga banktjänster 2,95 €/mån.

Som Andelsbankens ägarkund får du brukskontot, OP-nättjänsten och OP-Visa-kortet för 2,95 euro per månad (norm. 5,45 €/mån.).

2

Skydd för inköp med OP-Visa

Inköp som du har betalat med OP-Visa är skyddade med en försäkring i ett halvt år, då du är ägarkund.

3

Ränta på medlen på brukskontot

Som ägarkund får du en inlåningsränta på 0,10 % på ditt brukskonto. För övriga kunder är räntan 0,00 %.

Dagliga banktjänster för ägarkunder

Du sköter de dagliga penningaffärerna smidigt med fungerande banktjänster. Som ägarkund får du dem 45 % förmånligare: brukskontot, OP-nättjänsten och OP-Visa-kortet står till ditt förfogande för 2,95 euro per månad (norm. 5,45 €/mån.).  Om du är under 26 år får du de dagliga banktjänsterna och ett OP-Visa Debit- eller OP-Visa Electron-kort avgiftsfritt.

Inlåningsräntan på brukskontot är 0,10 % för ägarkunder och 0,00 % för övriga kunder. Ägarkunder samlar OP-bonus för medlen på brukskontot och inköp som betalats med OP-Visas credit-funktion. Bonus används till exempel för betalningen av bankens serviceavgifter och för försäkringspremier.

Skydd för inköp med OP-Visa

Som ägarkund kan du få den avgiftsfria Produktskyddsförsäkringen för ditt OP-Visa-kort. Den skyddar dina kortinköp i ett halvt år från köptidpunkten överallt i världen, också i nätbutiker. Du drar nytta av den här försäkringsförmånen för ägarkunder då du använder ditt OP-Visa-kort aktivt. Försäkringen skyddar både dina credit- och debit-kortinköp.

Försäkringen ingår i följande kort som kan anslutas till ägarkundernas koncept för dagliga tjänster: OP-Visa Credit/Debit-kombikortet och OP-Visa Gold-kortet.

 

 

Tjänstekonceptet för dagliga ärenden omfattar

  • ett brukskonto*
  • OP-nättjänsten
  • Ett OP-Visa-, OP-Visa Electron-, OP-Visa Debit- eller OP-Visa Gold-kort**
  • nätkontoutdrag.

*) Brukskonto med periodiska inbetalningar innebär att inbetalningarna på de egna kontona under tre månader är minst 500 euro. Till inbetalningarna räknas alla inbetalningar med undantag för gireringar mellan egna konton.

**) För ägarkunder som har ett OP-Visa Gold-kort är avgiften för dagliga banktjänster 8 €/mån. (norm. 10,45 €/mån.).

Betalkontopaketet med grundläggande funktioner, som är mindre omfattande än konceptet för dagliga tjänster, passar dig som behöver endast ett lagstadgat paket med grundläggande funktioner för skötseln av dina dagliga penningaffärer.

I paketet ingår:

  • ett betalkonto med grundläggande funktioner – brukskonto med lagstadgade uppsägningsvillkor
  • ett OP-Visa Electron-betalkort
  • nätbanksavtal och nätkoder

Du kan få ett betalkontopaket med grundläggande funktioner om du är lagligen bosatt i en EES-stat. Tilläggsinformation om betalkontopaketet med grundläggande funktioner får du via OPs telefontjänst 0100 0500 (mån.–fre. kl. 8–19, lna/msa).

Rikkinäiset silmälasit
Kun ote lipsahtaa. Tuoteturva pelastaa
Tuoteturva vakuuttaa korttiostokset puoleksi vuodeksi kommelluksilta.