Sijoituspohjainen kassanhallinta

Parempaa tuottoa yrityksesi rahoille fiksulla kassanhallinnalla.
1

Laita yrityksen rahat töihin helposti ja nopeasti

Maksuton palvelu sijoittaa yrityksen tai yhteisön ylimääräiset rahat automaattisesti valitsemiisi rahastoihin tavoittelemaan tuottoa. Automatiikka huolehtii, että yrityksen tilillä on aina rahaa juoksevia kuluja varten.

2

Vaivatonta sijoittamista yrityksellesi sopivalla riskitasolla

Sijoituspohjainen kassanhallinta sopii niin isoille kuin pienille yrityksille. Palvelu auttaa sinua valitsemaan laajasti hajautetut korko- ja indeksirahastot sopivalla riskitasolla. Kokeneemmat sijoittajat voivat valita salkkuun myös erikoisempia rahastoja.

3

Matalat sijoittamisen kulut maksuttoman palvelun ansiosta

Sijoituspohjainen kassanhallinta on ilmainen palvelu, jonka otat käyttöön helposti op.fi-palvelussa. Sinun maksettavaksi jää vain rahastojen kulut.

Tilillä olevat rahat tuottamaan maksuvalmiudesta tinkimättä

Kun yrityksesi tilillä on rahaa enemmän kuin kahden kuukauden asioiden hoito vaatii, kannattaa rahat siirtää tavoittelemaan tuottoa. Sijoituspohjainen kassanhallinta huolehtii yrityksesi maksuvalmiudesta ja antaa yrityksen rahoille mahdollisuuden tuottaa ja kasvaa. 

Yrityksesi tilillä on aina riittävästi rahaa juokseviin menoihin automatiikan ansioista. Jos tilin saldo alittaa määrittämäsi palautusrajan, palvelu myy rahastoja ja siirtää rahat tilille. Rahastojen myynnit käynnistyvät kolmen päivän välein, edellisen myynnin maksupäivästä alkaen. 

 

Näin otat sijoituspohjaisen kassanhallinnan käyttöön

Jos yrityksesi ei ole vielä asiakkaamme, tai yritykseltä puuttuu säästämisen ja sijoittamisen sopimus, soita meille 010 005 151 ja varaa aika sijoittamisen asiantuntijalle.

Jos yrityksesi on jo asiakkaanamme ja sillä on säästämisen ja sijoittamisen sopimus, voit ottaa palvelun käyttöön näin:

Infografiikka, jossa kerrotaan kuinka Sijoituspohjainen kassanhallinta otetaan käyttöön op.fi-palvelussa. Infografiikka, jossa kerrotaan kuinka Sijoituspohjainen kassanhallinta otetaan käyttöön op.fi-palvelussa.

Sijoita yrityksen rahat korko- ja indeksirahastoon

Sijoituspohjaisesta kassanhallinnasta löydät laajan valikoiman yrityksen kassanhallintaan sopivia maltillisen riskin korkorahastoja sekä riskipitoisempia, osakemarkkinoille sijoittavia indeksirahastoja. Mitä isomman riskin voit ottaa, sitä isommat voivat olla mahdolliset tuotot. 

Voit itse määritellä painotuksen korkorahaston ja indeksirahaston välille, jonka perusteella sijoitusten kokonaisriskitaso muodostuu. Palvelu ostaa automaattisesti valitsemiasi rahastoja antamasi painotuksen mukaan. 

 

Sijoituksesi hajautetaan ajallisesti, laadullisesti ja maantieteellisesti 

Sijoituspohjainen kassanhallinta toteuttaa automaattisesti kolmea tärkeää sijoittamisen periaatetta – ajallista, laadullista ja maantieteellistä hajautusta. Ylimääräiset rahat tilillä siirtyvät automaattisesti pienissä erissä tavoittelemaan tuottoa rahastoista, jolloin ajallinen hajautus toteutuu tehokkaasti. Palvelun rahastot sijoittavat eri puolille maailmaa ja erilaisille toimialoille, mikä taas tarkoittaa tehokasta laadullista ja maantieteellistä hajautusta.

Sinun päätettäväksi jää minkälaista tuottoa haluat tavoitella yrityksesi rahoille. Haluatko turvata yrityksen varat korkosijoituksilla vai kiinnostaako paremmat tuotot osakemarkkinoihin sijoittavilta indeksirahastoilta? 

Kassanhallintaan soveltuvat korkorahastot

Osakeindeksien mukaisesti sijoittavat rahastot

Näin aloitat yrityksen varojen sijoittamisen
Katso miten pääset alkuun ja aloita sinun yrityksellesi sopiva sijoittaminen.
Sijoitusneuvonta yrityksille
Maksuttomasta sijoitusneuvonnasta saat asiantuntevaa apua yrityksen varojen sijoittamiseen.
Lyhyen koron rahastot
Joustava ja matalan riskin vaihtoehto lyhytaikaiseen sijoittamiseen ja kassanhallintaan.
Tule yritysasiakkaaksi
Rakennetaan yhdessä yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Ota yhteyttä ja varaa aika asiantuntijallemme. 
Sijoituspohjaisen kassanhallinnan tarjoaa osuuspankki. Rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy.