Maksu- ja luottokortit

Valitse sinulle sopivin kortti ja täytä hakemus. Saat uuden kortin 1-2 viikon kuluessa. Jos haluat vertailla kaikkia OP:n maksu- ja luottokortteja, valitse korttien vertailu alta löytyvästä valikosta.

 

OP Visa

OP-Visa credit / debit

OP:n suosituin maksukortti

2,95 €/kk

Tutustu ja hae
OP Visa Gold

OP-Visa Gold

Enemmän kuin maksukortti

7,75 €/kk
sis. kortin 2,95 €/kk ja siihen liitetyt lisäpalvelut

Tutustu ja hae
OP Visa Platinum

OP-Visa Platinum

Kun et halua huolehtia

50 €/kk
sis. kortin 2,95 €/kk ja siihen liitetyt lisäpalvelut

Tutustu ja hae

OP:n pankki- ja luottokortit ovat kaikki maksukortteja. OP:n parhaissa maksukorteissa on sekä pankki- että luottokortti samassa ja voit itse valita maksaessasi kumpaa käytät.

Katso ja vertaile kaikkia OP:n kortteja

 

Tarvitsetko uuden luottokortin tai maksukortin? Valitse sinulle sopivin kortti ja täytä hakemus. Saat uuden kortin 1-2 viikon kuluessa tilauksesta.

Luottokortit – joustoa ja turvallista maksamista

OP-Visa on varma peruskortti. Sillä hoidat ostokset arjessa, matkoilla ja netissä. Luottoa oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan 2 000 eurosta jopa 20 000 euroon saakka. Tutustu ja hae

OP-Visa Gold on enemmän kuin luottokortti. Se sisältää muun muassa matkavakuutuksen ja vapaa-ajan assistenttipalvelun. Luottoa oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan 2 000 eurosta jopa 20 000 euroon saakka.Tutustu ja hae

OP-Visa Platinum on korttien kuninkaallinen. Sen lisäpalvelut antavat kattavasti turvaa ja säästävät aikaa. Luottoa oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan 2 000 eurosta jopa 20 000 euroon saakka. Tutustu ja hae

OP-Mastercard on fiksu varakortti. Se soveltuu loistavasti arkeen ja reissuun. Luottoa oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan 2 000 - 6 000 euroa. Tutustu ja hae

Maksukortit ilman luottoa 

OP-Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat myös ulkomailla ja verkossa. Tutustu ja hae

OP-Visa Electron sopii nuorelle ja yli 10-vuotiaalle lapselle maksukortiksi. Sillä voi tehdä ostoksia kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. Korttia ei voi hakea netissä. Lue lisää kortin hakemisesta lapselle

Kun sinulla on käytössäsi OP:n luottokortti ja haluat vaihtaa sen toiseen luottokorttiin tee hakemus verkossa. 

Jos tekemäsi korttihakemus hylätään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0100 0500 / Valitse Kortit (ma–pe klo 8-19).

Hakiessasi uutta korttia saattaa vanhan korttisi luottoraja vaikuttaa myönnettävään luottorajaan. Kun olet ottanut uuden kortin käyttöön ja lopettanut vanhan voit korottaa uuden korttisi luottorajaa. 

Saat uuden korttisi 1-2 viikon kuluessa.

Lopettaaksesi vanhan korttisi lähetä meille viesti, kun olet saanut uuden kortin ja todennut sen toimivaksi. 

Viestin lähetys onnistuu, kun olet kirjautuneena op.fi:n.

Ilmoitathan viestissäsi:

  • minkä kortin haluat lopettaa
  • lopetettavan kortin neljä viimeistä numeroa ja
  • infon, että tuhoat korttisi itse.

Kun tuhoat vanhan korttisi, leikkaa se huolellisesti useaan osaan niin, että siru ja magneettijuova tuhoutuvat.

Op.fi:ssä ja OP-mobiilissa voit siirtää OP-Visa tai OP-Mastercard luottokorttisi luottoa tilillesi.

Monet nettikaupat käyttävät Visa Secure (aiemmin Verified by Visa) tai Mastercard SecureCode -todentamispalveluita. Niiden avulla maksat netissä turvallisesti. Niiden käyttäminen vastaa allekirjoitusta. Palvelut todentavat luotettavasti niin sinut, kuin nettikaupankin eli molemmat kaupanteon osapuolet.

Kun käytät verkkokauppaa, joka käyttää Visa Secure tai Mastercard SecureCode -todentamispalveluita, voit maksaa netissä turvallisesti. 

Luottokortilla maksamistasi ostoksista tulee sinulle kerran kuussa eritelty lasku. Sen saatuasi voit päättää, maksatko laskun koko summan kerralla pois vai maksatko laskun erissä.

Jos maksat koko summan kerralla saat ostoksillesi keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.

Kun luottokorttilaskusi tulee e-laskuna, voit eräpäivään asti päättää, maksatko sovitun kuukausierän, koko laskun vai jotakin niiden väliltä.  

Luottokorttilaskun maksusuunnitelmaa voit muuttaa kirjautumalla op.fi:n tai OP-mobiiliin.
Voit tilata itse uuden tunnusluvun maksu- tai luottokortillesi helposti kirjautumalla op.fi:n. Kirjaudu, valitse kortti johon tarvitset uuden koodin ja tee PIN-koodin tilaus. Kirjaudu op.fi:n ja tilaa uusi PIN-koodi.

Kun nostat kortillasi käteistä tai maksat sillä ostoksia, voit valita käytätkö omalla tililläsi olevia rahoja eli Debitiä vai luottoa eli Creditiä.

Kaipaatko lisää tietoa korttien käytöstä, esimerkiksi luottokortilla maksamisesta ulkomailla tai turvarajoista?

Tutustu usein kysyttyjen kysymysten osioon.

Kortit myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.